Povezane vesti
Ekskluzivno: Kineski JMEV gradi fabriku električnih vozila u Srbiji! Ovo je prava istina o modelu, broju radnika i razlogu…
Blic 06.03.2025
Kineska kompanija Jiangling Group Electric Vehicle (JMEV) gradiće fabriku za električne automobile u Srbiji, potvrđeno je za "Blic Biznis". Prva vozila ove kompanije, očekuje se, biće sledeće godine. - Tačno je. Projekat je procesu završnih pregovora… »
Gradi se kineska fabrika u Srbiji: Ova vozila proizvodiće se i kod nas, a plan je da ih EU izvozi bez carina
Kurir 06.03.2025
Dugoročni plan je da u EU izvozi vozila bez carina, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa iz te kompanije. - Oko iznosa investicije će se odlučivati sledeća dva meseca, u zavisnosti od toga da li ćemo proizvoditi 3.000 ili 5.000 vozila godišnje - rekla… »
Vesti dana »
Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir
N1 Info pre 0 minutajoš 25 povezanih
Dijana Hrka: Čula sam se sa predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 25 minutajoš 56 povezanih
Srbija se iduće godine zadužuje 8,3 milijarde evra za otplatu budžetskog deficita i starih dugova
Biznis.rs pre 2 satajoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 10 povezanih
Preminuo otac Marije Šerifović: Moja omiljena baraba, čuvaj nas tamo gde si sada
Story pre 24 minutajoš 25 povezanih