Povezane vesti

"Lekar je rekao da je stomačni virus, a posle 12 sati sin mi je preminuo": Ispovest oca dečaka (7) iz Leskovca

"Lekar je rekao da je stomačni virus, a posle 12 sati sin mi je preminuo": Ispovest oca dečaka (7) iz Leskovca

Mondo 06.03.2025
Otac preminulog dečaka iz Leskovca ispričao je šta se tačno dogodilo kada je odveo dete kod lekara. Celu Srbiju pogodio je slučaj dečaka (7) iz sela kod Leskovca koji je preminuo u noći 4. na 5. mart u toku transporta iz Doma zdravlja Leskovca do… »
"Pogledao mu je grlo, rekao da je stomačni virus i poslao ga kući da odmara. Umro je za 12 sati": Otac dečaka (7) iz…

"Pogledao mu je grlo, rekao da je stomačni virus i poslao ga kući da odmara. Umro je za 12 sati": Otac dečaka (7) iz…

Blic 06.03.2025
“Lekar u dispanzeru mu je samo pogledao grlo, izmerio temperaturu, rekao da je stomačni virus, da ide kući da odmara. Dao mu je neke lekove i praškove da pije i ništa više... Sve se desilo u istom danu, faktički za 12 časova mi smo ga izgubili… »
"Pre samo nekoliko dana bio je potpuno zdrav - najveseliji"! Ispovest oca preminulog dečaka (7) iz okoline Leskovca: Ne mogu…

"Pre samo nekoliko dana bio je potpuno zdrav - najveseliji"! Ispovest oca preminulog dečaka (7) iz okoline Leskovca: Ne mogu…

Kurir 06.03.2025
“Pre samo nekoliko dana bio je potpuno zdrav, normalan, najveseliji mi je bio. Ne mogu još uvek da se saberem. Čekamo rezultate obdukcije, želimo da znamo šta se desilo našem detetu”, ovim rečima govori Miroslav Stamenković, otac… »
"Pre par dana je bio zdrav i najveseliji": Oglasio se otac dečaka (7) koji je preminuo u Leskovcu

"Pre par dana je bio zdrav i najveseliji": Oglasio se otac dečaka (7) koji je preminuo u Leskovcu

Mondo 06.03.2025
Oglasio se otac dečaka koji je preminuo u Leskovcu. "Pre samo par dana bio je potpuno zdrav, normalan, najveseliji mi je bio. Ne mogu još uvek da se saberem. Čekamo rezultate obdukcije, želimo da znamo šta se desilo našem detetu", ovim rečima za… »
„Bio je potpuno zdrav, najveseliji mi je bio“: Potresne reči oca dečaka (7) koji je preminuo tokom transporta iz bolnice…

„Bio je potpuno zdrav, najveseliji mi je bio“: Potresne reči oca dečaka (7) koji je preminuo tokom transporta iz bolnice…

Nova 06.03.2025
“Pre samo par dana bio je potpuno zdrav, normalan, najveseliji mi je bio. Ne mogu još uvek da se saberem. Čekamo rezultate obdukcije, želimo da znamo šta se desilo našem detetu”, ovim rečima za portal Nova.rs govori Miroslav S, otac… »
Kada infekcija može da dovede do fatalnog ishoda: Dr Dimitrijević o virusima i dečaku (7) koji je preminuo nakon visoke…

Kada infekcija može da dovede do fatalnog ishoda: Dr Dimitrijević o virusima i dečaku (7) koji je preminuo nakon visoke…

Kurir 06.03.2025
Celu Srbiju potresla je vest da je sedmogodišnji dečak iz sela u okolini Leskovca preminuo u Nišu, nakon što su ga lekari sa visokom temperaturom, prolivom i povraćanjem vratili kući. Tačan uzrok smrti dečaka će se znati nakon obdukcije, a kao… »
"U srcima ostaješ, iako si daleko, u našim mislima zauvek si tu": Vapaj tetke dečaka (7) iz Leskovca koji je umro na putu do…

"U srcima ostaješ, iako si daleko, u našim mislima zauvek si tu": Vapaj tetke dečaka (7) iz Leskovca koji je umro na putu do…

Kurir 06.03.2025
Sedmogodišnji Aleksandar Stamenković preminuo je od, kako se sumnja, posledica sepse na putu od leskovačke do niške bolnice, nakon što je imao temperaturu, bolove u stomaku i mučninu. Dete je pre toga bilo u domu zdravlja u Leskovcu, odakle su ga sa… »
"Maleni dečače, zauvek si tu": Potresne reči tetke dečaka (7) koji je preminuo u Leskovcu nakon posete lekaru

"Maleni dečače, zauvek si tu": Potresne reči tetke dečaka (7) koji je preminuo u Leskovcu nakon posete lekaru

Mondo 06.03.2025
Oglasila se tetka dečaka koji je preminuo u Leskovcu. Sedmogodišnji Aleksandar Stamenković preminuo je od, kako se sumnja, posledica sepse na putu od leskovačke do niške bolnice, nakon što je imao temperaturu, bolove u stomaku i mučninu. Dete je… »
"U srcima ostaješ, iako si daleko": Neutešna tetka dečaka (7) iz okoline Leskovca koji je umro na putu do bolnice objavila…

"U srcima ostaješ, iako si daleko": Neutešna tetka dečaka (7) iz okoline Leskovca koji je umro na putu do bolnice objavila…

Blic 06.03.2025
Dečak (7) preminuo je juče ujutru od, kako se sumnja, posledica sepse na putu od leskovačke do niške bolnice, nakon što je imao temperaturu, bolove u stomaku i mučninu. Dete je pre toga bilo u domu zdravlja u Leskovcu, odakle su ga sa terapijom… »

Vesti dana »