Повезане вести

"Лекар је рекао да је стомачни вирус, а после 12 сати син ми је преминуо": Исповест оца дечака (7) из Лесковца

"Лекар је рекао да је стомачни вирус, а после 12 сати син ми је преминуо": Исповест оца дечака (7) из Лесковца

Мондо 06.03.2025
Отац преминулог дечака из Лесковца испричао је шта се тачно догодило када је одвео дете код лекара. Целу Србију погодио је случај дечака (7) из села код Лесковца који је преминуо у ноћи 4. на 5. март у току транспорта из Дома… »
"Погледао му је грло, рекао да је стомачни вирус и послао га кући да одмара. Умро је за 12 сати": Отац дечака (7) из Лесковца…

"Погледао му је грло, рекао да је стомачни вирус и послао га кући да одмара. Умро је за 12 сати": Отац дечака (7) из Лесковца…

Блиц 06.03.2025
“Лекар у диспанзеру му је само погледао грло, измерио температуру, рекао да је стомачни вирус, да иде кући да одмара. Дао му је неке лекове и прашкове да пије и ништа више... Све се десило у истом дану, фактички за 12 часова ми… »
"Пре само неколико дана био је потпуно здрав - највеселији"! Исповест оца преминулог дечака (7) из околине Лесковца: Не могу…

"Пре само неколико дана био је потпуно здрав - највеселији"! Исповест оца преминулог дечака (7) из околине Лесковца: Не могу…

Курир 06.03.2025
“Пре само неколико дана био је потпуно здрав, нормалан, највеселији ми је био. Не могу још увек да се саберем. Чекамо резултате обдукције, желимо да знамо шта се десило нашем детету”, овим речима говори Мирослав Стаменковић, отац… »
"Пре пар дана је био здрав и највеселији": Огласио се отац дечака (7) који је преминуо у Лесковцу

"Пре пар дана је био здрав и највеселији": Огласио се отац дечака (7) који је преминуо у Лесковцу

Мондо 06.03.2025
Огласио се отац дечака који је преминуо у Лесковцу. "Пре само пар дана био је потпуно здрав, нормалан, највеселији ми је био. Не могу још увек да се саберем. Чекамо резултате обдукције, желимо да знамо шта се десило нашем… »
„Био је потпуно здрав, највеселији ми је био“: Потресне речи оца дечака (7) који је преминуо током транспорта из болнице, чека…

„Био је потпуно здрав, највеселији ми је био“: Потресне речи оца дечака (7) који је преминуо током транспорта из болнице, чека…

Нова 06.03.2025
“Пре само пар дана био је потпуно здрав, нормалан, највеселији ми је био. Не могу још увек да се саберем. Чекамо резултате обдукције, желимо да знамо шта се десило нашем детету”, овим речима за портал Нова.рс говори Мирослав С… »
Када инфекција може да доведе до фаталног исхода: Др Димитријевић о вирусима и дечаку (7) који је преминуо након високе…

Када инфекција може да доведе до фаталног исхода: Др Димитријевић о вирусима и дечаку (7) који је преминуо након високе…

Курир 06.03.2025
Целу Србију потресла је вест да је седмогодишњи дечак из села у околини Лесковца преминуо у Нишу, након што су га лекари са високом температуром, проливом и повраћањем вратили кући. Тачан узрок смрти дечака ће се знати након… »
"Малени дечаче, заувек си ту": Потресне речи тетке дечака (7) који је преминуо у Лесковцу након посете лекару

"Малени дечаче, заувек си ту": Потресне речи тетке дечака (7) који је преминуо у Лесковцу након посете лекару

Мондо 06.03.2025
Огласила се тетка дечака који је преминуо у Лесковцу. Седмогодишњи Александар Стаменковић преминуо је од, како се сумња, последица сепсе на путу од лесковачке до нишке болнице, након што је имао температуру, болове у стомаку и… »
"У срцима остајеш, иако си далеко, у нашим мислима заувек си ту": Вапај тетке дечака (7) из Лесковца који је умро на путу до…

"У срцима остајеш, иако си далеко, у нашим мислима заувек си ту": Вапај тетке дечака (7) из Лесковца који је умро на путу до…

Курир 06.03.2025
Седмогодишњи Александар Стаменковић преминуо је од, како се сумња, последица сепсе на путу од лесковачке до нишке болнице, након што је имао температуру, болове у стомаку и мучнину. Дете је пре тога било у дому здравља у… »
"У срцима остајеш, иако си далеко": Неутешна тетка дечака (7) из околине Лесковца који је умро на путу до болнице објавила…

"У срцима остајеш, иако си далеко": Неутешна тетка дечака (7) из околине Лесковца који је умро на путу до болнице објавила…

Блиц 06.03.2025
Дечак (7) преминуо је јуче ујутру од, како се сумња, последица сепсе на путу од лесковачке до нишке болнице, након што је имао температуру, болове у стомаку и мучнину. Дете је пре тога било у дому здравља у Лесковцу, одакле су… »

Вести дана »