Povezane vesti
"Pre par dana je bio zdrav i najveseliji": Oglasio se otac dečaka (7) koji je preminuo u Leskovcu
Mondo pre 33 minuta
Oglasio se otac dečaka koji je preminuo u Leskovcu. "Pre samo par dana bio je potpuno zdrav, normalan, najveseliji mi je bio. Ne mogu još uvek da se saberem. Čekamo rezultate obdukcije, želimo da znamo šta se desilo našem detetu", ovim rečima za… »
„Bio je potpuno zdrav, najveseliji mi je bio“: Potresne reči oca dečaka (7) koji je preminuo tokom transporta iz bolnice…
Nova pre 1 sat
“Pre samo par dana bio je potpuno zdrav, normalan, najveseliji mi je bio. Ne mogu još uvek da se saberem. Čekamo rezultate obdukcije, želimo da znamo šta se desilo našem detetu”, ovim rečima za portal Nova.rs govori Miroslav S, otac… »
"U srcima ostaješ, iako si daleko, u našim mislima zauvek si tu": Vapaj tetke dečaka (7) iz Leskovca koji je umro na putu do…
Kurir pre 6 sati
Sedmogodišnji Aleksandar Stamenković preminuo je od, kako se sumnja, posledica sepse na putu od leskovačke do niške bolnice, nakon što je imao temperaturu, bolove u stomaku i mučninu. Dete je pre toga bilo u domu zdravlja u Leskovcu, odakle su ga sa… »
"Maleni dečače, zauvek si tu": Potresne reči tetke dečaka (7) koji je preminuo u Leskovcu nakon posete lekaru
Mondo pre 6 sati
Oglasila se tetka dečaka koji je preminuo u Leskovcu. Sedmogodišnji Aleksandar Stamenković preminuo je od, kako se sumnja, posledica sepse na putu od leskovačke do niške bolnice, nakon što je imao temperaturu, bolove u stomaku i mučninu. Dete je… »
"U srcima ostaješ, iako si daleko": Neutešna tetka dečaka (7) iz okoline Leskovca koji je umro na putu do bolnice objavila…
Blic pre 7 sati
Dečak (7) preminuo je juče ujutru od, kako se sumnja, posledica sepse na putu od leskovačke do niške bolnice, nakon što je imao temperaturu, bolove u stomaku i mučninu. Dete je pre toga bilo u domu zdravlja u Leskovcu, odakle su ga sa terapijom… »
Vesti dana »

Firma „T&M Group Solutions“ koja je danas obezbeđivala beogradsku skupštinu u vlasništvu bivšeg rukometaša Daneta Šijana
Danas pre 1 satjoš 90 povezanih

Veliki protest prosvetara u Čačku, srednjoškolci i građani pešače od Kikinde do Bečeja (UŽIVO)
Novi magazin pre 23 minutajoš 13 povezanih

Najavljen razgovor Vučića i Putina: Evo kada i koje će biti teme
Mondo pre 22 minutajoš 38 povezanih