Povezane vesti
"Sale, sve sam ti rekla, od sutra prestajem da plačem jer ne voliš suze": Marija Šerifović se oglasila nakon sahrane Saše…
Blic pre 48 minuta
Pevačica Marija Šerifović oglasila se nakon sahrane Saše Popovića na svom Instagramu. Ona je otkrila da ne prestaje da plače zbog smrti prijatelja, direktora "Granda". "Moj Sale, skoro sve sam ti rekla... Evo od sutra prestajem i da plačem! Od… »
(Video) Lepa Brena i Suzana Jovanović zagrljene grcaju u suzama Jecaji odzvanjaju salom, pevačice dele tugu jedna drugoj na…
Kurir pre 5 sati
Danas se održala komemoracija Saši Popoviću. Među mnogobrojnim poznatim ličnostima došla je Lepa Brena, dugogodišnji saradnik Popovića i veliki prijatelj porodice. Nakon autobiografskog filma o pokojniku i potresnih govora koji su držali njegovi… »
Rođena sestra Saše popovića skrhana bolom Ona je sve vreme drži za ruku, nikada se nije pojavljivala u javnosti (foto)
Kurir pre 5 sati
Komemoracija Saši Popoviću održana je u Sava centru gde su se okupili članovi porodice i najbliži prijatelji i saradnici. Supruga Suzana Jovanović došla je sa decom i snajkom, a tu je bila i sestra čuvenog estradnog kralja, koja se do sada nikada… »
Trudna Prijovićka jedva se drži na nogama od tuge: Bleda, u crnini, a Filip se ne odvaja od nje
Svet & Skandal pre 5 sati
Trudna Aleksandra Prijović došla Na ispraćaj Saše Popovića do njegove večne kuće, došla je i Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinovićem. U crnini, vidno potresena, Prijovića nije mogla da zadrži suze. Iako u ranim mesecima… »
"Je l' možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam": Od Popovića se oprostila žena od koje je napravio zvezdu
Mondo pre 5 sati
Indira Radić među prvima se oprostila od Saše Popovića. Saša Popović, estradni mag čija je karijera trajala skoro pet decenija, biće sahranjen danas na Bežanijskom groblju u Beogradu. U Sava centru je upravo završena komemoracija u njegovu… »
Poslednji aplauz za Sašu Popovića: Najdirljivija scena na komemoraciji: "50 godina su mu aplaudirali, ajmo ovako da ga…
Blic pre 6 sati
Komemoracija Saši Popoviću završena je gromoglasnim aplauzom i jecajima u Sava centru. - Sale je bio čovek koji je uvek imao osmeh ili poluosmeh. Čovek koji je širio dobrotu, energiju, radost. Koji je dizao rejtinge i 50 godina dobijao aplauze kao… »
"Spusti krov na kabrioletu i uživaj u vožnji" Potresan govor Marije Šerifović: Bolnim rečima se oprostila od Saše: Ja sam…
Kurir pre 6 sati
Komemoracija Saši Popoviću održava se danas u Sava centru, a gotovo čitava estrada došla je da oda počast estradnom magu. Nakon potresnog govora Ane Bekute i Marija Šerifović se bolnim rečima oprostila od direktora, prijatelja i saradnika Saše… »
"50 godina je slušao aplauze, hajde da ga tako ispratimo": Svi na nogama zbog Saše Popovića, pogledajte tužnu scenu
Mondo pre 6 sati
Komemoraciju Saši Popoviću obeležili potresni govori, a na kraju je dobio još jedan aplauz. Komemoracija Saši Popoviću, estradnom magu koji je obeležio domaću muzičku scenu, održana je u Sava centru. Prisustvovao joj je veliki broj kolega… »
Lepa Brena ne može da dođe sebi: Jeca u suzama, Viktor je sve vreme drži da ne poklekne (foto)
Kurir pre 6 sati
Nakon komemoracije u Sava centru estradnom magu Saši Popoviću, kolege, prijatelji i porodica napustili su salu i uputili se ka groblju gde će biti sahranjen čovek koji je mnogima promenio živote. Nakon što su prisutni krenuli da izlaze iz sale naša… »
Brena ne može da se smiri nakon komemoracije: Zarila glavu u ruke, sin Viktor je izvodi iz sale
Mondo pre 6 sati
Danas je održana komemoracija Saši Popoviću, na kraju koje su ga svi prisutni ispratili aplauzom. Danas je u Sava centru održana komemoracija estradnom magu i čoveku koji je zaslužan za karijere skoro svih domaćih zvezda. Veliki broj kolega i… »
Brena se slomila na komemoraciji Saše Popovića: Pola veka joj je bio najbolji prijatelj i čuvar svih tajni
Svet & Skandal pre 6 sati
Komemoracija Saši Popoviću – Lepa Brena došla sa porodicom Komemoracija Saši Popoviću, koji nas je napustio nakon što je izgubio bitku sa opakom bolešću, održava se u Sava centru, a brojne poznate ličnosti su došle da isprate čelnika… »
"Na poslednju poruku mi nije odgovorio": Tuga pevačice koja je u suzama došla na komemoraciju, ne može da dođe sebi
Mondo pre 6 sati
U Sava centru je danas održana komemoracija Saši Popoviću kojoj je prisustvovao veliki broj estradnih ličnosti. Saša Popović, estradni mag čija je karijera trajala skoro pet decenija, biće sahranjen danas na Bežanijskom groblju u Beogradu. U Sava… »
Suze, bol, jecaji nakon komemoracije: Trudna Prija rida suze, ona je grli, Ceca sama briše suze, Milica Todorović krije tugu…
Kurir pre 5 sati
Na samom kraju komemoracije Saši Popoviću i potresnih govora, usledio je gromoglasni aplauz za estradnog maga. Kada su se svetla upalila, svi su počeli da prilaze udovici Suzani Jovanović koja nije mogla da zaustavi suze. Nakon toga polako su svi… »
Vesti dana »

Incidenti ispred Skupštine grada Beograda: Petero privedenih nakon tučnjave
Al Jazeera pre 30 minutajoš 12 povezanih

Firma „T&M Group Solutions“ koja je danas obezbeđivala beogradsku skupštinu u vlasništvu bivšeg rukometaša Daneta Šijana
Danas pre 2 satajoš 85 povezanih

Skupština Srbije usvojila izmene Zakona o visokom obrazovanju
BBC News pre 24 minutajoš 25 povezanih

Brnabić o incidentu kod Skupštine Beograda: Akt terorizma onih koji su pokušali da spale Skupštinu
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih