Повезане вести
"Сале, све сам ти рекла, сутра престајем да плачем": Марија Шерифовић се огласила након сахране Саше Поповића
Мондо 06.03.2025
Певачица Марија Шерифовић објавила емотивну поруку на Инстаграму. Данас је сахрањен креативни директор и оснивач Гранда Саша Поповић. На комеморацији уприличеној пре сахране на Бежанијском гробљу говорили су његови пријатељи… »
"Сале, све сам ти рекла, од сутра престајем да плачем јер не волиш сузе": Марија Шерифовић се огласила након сахране Саше…
Блиц 06.03.2025
Певачица Марија Шерифовић огласила се након сахране Саше Поповића на свом Инстаграму. Она је открила да не престаје да плаче због смрти пријатеља, директора "Гранда". "Мој Сале, скоро све сам ти рекла... Ево од сутра престајем и… »
"Је л' можете ви мени нешто да урадите, ја пара немам": Од Поповића се опростила жена од које је направио звезду
Мондо 06.03.2025
Индира Радић међу првима се опростила од Саше Поповића. Саша Поповић, естрадни маг чија је каријера трајала скоро пет деценија, биће сахрањен данас на Бежанијском гробљу у Београду. У Сава центру је управо завршена комеморација… »
Трудна Пријовићка једва се држи на ногама од туге: Бледа, у црнини, а Филип се не одваја од ње
Свет & Скандал 06.03.2025
Трудна Александра Пријовић дошла На испраћај Саше Поповића до његове вечне куће, дошла је и Александра Пријовић са супругом Филипом Живојиновићем. У црнини, видно потресена, Пријовића није могла да задржи сузе. Иако у раним… »
Рођена сестра Саше поповића скрхана болом Она је све време држи за руку, никада се није појављивала у јавности (фото)
Курир 06.03.2025
Комеморација Саши Поповићу одржана је у Сава центру где су се окупили чланови породице и најближи пријатељи и сарадници. Супруга Сузана Јовановић дошла је са децом и снајком, а ту је била и сестра чувеног естрадног краља, која… »
(Видео) Лепа Брена и Сузана Јовановић загрљене грцају у сузама Јецаји одзвањају салом, певачице деле тугу једна другој на…
Курир 06.03.2025
Данас се одржала комеморација Саши Поповићу. Међу многобројним познатим личностима дошла је Лепа Брена, дугогодишњи сарадник Поповића и велики пријатељ породице. Након аутобиографског филма о покојнику и потресних говора који… »
Последњи аплауз за Сашу Поповића: Најдирљивија сцена на комеморацији: "50 година су му аплаудирали, ајмо овако да га…
Блиц 06.03.2025
Комеморација Саши Поповићу завршена је громогласним аплаузом и јецајима у Сава центру. - Сале је био човек који је увек имао осмех или полуосмех. Човек који је ширио доброту, енергију, радост. Који је дизао рејтинге и 50 година… »
"Спусти кров на кабриолету и уживај у вожњи" Потресан говор Марије Шерифовић: Болним речима се опростила од Саше: Ја сам те…
Курир 06.03.2025
Комеморација Саши Поповићу одржава се данас у Сава центру, а готово читава естрада дошла је да ода почаст естрадном магу. Након потресног говора Ане Бекуте и Марија Шерифовић се болним речима опростила од директора, пријатеља и… »
Сузе, бол, јецаји након комеморације: Трудна Прија рида сузе, она је грли, Цеца сама брише сузе, Милица Тодоровић крије тугу…
Курир 06.03.2025
На самом крају комеморације Саши Поповићу и потресних говора, уследио је громогласни аплауз за естрадног мага. Када су се светла упалила, сви су почели да прилазе удовици Сузани Јовановић која није могла да заустави сузе. Након… »
"На последњу поруку ми није одговорио": Туга певачице која је у сузама дошла на комеморацију, не може да дође себи
Мондо 06.03.2025
У Сава центру је данас одржана комеморација Саши Поповићу којој је присуствовао велики број естрадних личности. Саша Поповић, естрадни маг чија је каријера трајала скоро пет деценија, биће сахрањен данас на Бежанијском гробљу у… »
Брена се сломила на комеморацији Саше Поповића: Пола века јој је био најбољи пријатељ и чувар свих тајни
Свет & Скандал 06.03.2025
Комеморација Саши Поповићу – Лепа Брена дошла са породицом Комеморација Саши Поповићу, који нас је напустио након што је изгубио битку са опаком болешћу, одржава се у Сава центру, а бројне познате личности су дошле да испрате… »
Брена не може да се смири након комеморације: Зарила главу у руке, син Виктор је изводи из сале
Мондо 06.03.2025
Данас је одржана комеморација Саши Поповићу, на крају које су га сви присутни испратили аплаузом. Данас је у Сава центру одржана комеморација естрадном магу и човеку који је заслужан за каријере скоро свих домаћих звезда. Велики… »
Лепа Брена не може да дође себи: Јеца у сузама, Виктор је све време држи да не поклекне (фото)
Курир 06.03.2025
Након комеморације у Сава центру естрадном магу Саши Поповићу, колеге, пријатељи и породица напустили су салу и упутили се ка гробљу где ће бити сахрањен човек који је многима променио животе. Након што су присутни кренули да… »
"50 година је слушао аплаузе, хајде да га тако испратимо": Сви на ногама због Саше Поповића, погледајте тужну сцену
Мондо 06.03.2025
Комеморацију Саши Поповићу обележили потресни говори, а на крају је добио још један аплауз. Комеморација Саши Поповићу, естрадном магу који је обележио домаћу музичку сцену, одржана је у Сава центру. Присуствовао јој је велики… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 2 сатајош 22 повезане
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 4 сатијош 10 повезаних
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 51 минутајош 26 повезаних