Povezane vesti

"Stane pored nekog kurira i pita ga kako bi ti ovo uradio": Najbolji prijatelj Saše Popovića otkrio nepoznate detalje

"Stane pored nekog kurira i pita ga kako bi ti ovo uradio": Najbolji prijatelj Saše Popovića otkrio nepoznate detalje

Mondo pre 4 sati
Na komemoraciji Saši Popoviću obratili su se njegovi najbliži prijatelji i saradnici. Na komemoraciji Saši Popoviću jedan od govornika bio je i Predrag Pavlović Paki koji je zajedno sa producentom radio na Grandovim emisijama. On se obratio… »
"Bio je čovek koji nikad nije zaplakao": Saradnik Saše Popovića jedva održao govor, jeca na sav glas

"Bio je čovek koji nikad nije zaplakao": Saradnik Saše Popovića jedva održao govor, jeca na sav glas

Blic pre 6 sati
Predrag Pavlović Baki poslednji je držao govor na komemoraciji Saši Popoviću i gotovo da je jedna mogao da izusti reči od knedle u grlu i suza koje pokušava da obuzda. - Dosta sam plakao ovih dana, ali sam razmišljao kako bi se Sale ljutio da me… »
"Doživljavao sam ga kao tatu, nikad nije zaplakao" Saradnik Saše Popovića sve dotakao rečima na komemoraciji: Ljutio bi se…

"Doživljavao sam ga kao tatu, nikad nije zaplakao" Saradnik Saše Popovića sve dotakao rečima na komemoraciji: Ljutio bi se…

Kurir pre 5 sati
Predrag Pavlović Baki poslednji je održao govor na komemoraciji Saši Popoviću, koja je organizovana u Sava centru. Pored njega o estradnom magu i osnivaču "Granda" govorili su Ana Bekuta, Marija Šerifović i Ostoja Mijailović. Pavlović se jedva… »

Vesti dana »