Povezane vesti

Sahranjen Saša Popović: Ispraćen uz pesmu tamburaša "Svirci moji"

Sahranjen Saša Popović: Ispraćen uz pesmu tamburaša "Svirci moji"

Mondo pre 1 sat
Direktor i tvorac Grand produkcije Saša Popović danas, 6. marta, ispraćen je na večni počinak, posle komemorativnog skupa. Cela estrada oprostila se od muzičkog maga i velikana Grand produkcije, Saše Popovića, na komemoraciji u Sava Centru. Pod… »
Sahranjen Saša Popović uz emotivne stihove Tamburaši svirali njegovu omiljenu pesmu, ispraćen uz aplauz (video+foto)

Sahranjen Saša Popović uz emotivne stihove Tamburaši svirali njegovu omiljenu pesmu, ispraćen uz aplauz (video+foto)

Kurir pre 1 sat
Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije Saša Popovića, koji je preminuo 1. marta u Parizu nakon kraće i teške bolesti u 71. godini, ispraćen je na večni počinak na Novom bežanijskom groblju. Nakon održane komemoracije u centru Sava, gde su… »
Prijatelj Ostoja Mijailović otkrio poslednje reči Saše Popovića

Prijatelj Ostoja Mijailović otkrio poslednje reči Saše Popovića

Svet plus pre 4 sati
Na komemoraciji posvećenoj Saši Popoviću, kreativnom direktoru "Granda", koji je preminuo 1. marta nakon kraće i teške bolesti u Parizu, jedan od najemotivnijih trenutaka bio je govor njegovog bliskog prijatelja Ostoje Mijailovića, direktora KK… »
Otkriveno gde će počivati Saša Popović: Porodica odabrala grobnicu pored ove slavne žene

Otkriveno gde će počivati Saša Popović: Porodica odabrala grobnicu pored ove slavne žene

Mondo pre 4 sati
Saša Popović će biti sahranjen nedaleko od majke Jelene Karleuše. Osnivač "Grand" produkcije, Aleksandar Saša Popović, biće danas, 6. marta, sahranjen na Novom Bežanijskom groblju. Komemorativni skup održan je u Glavnoj kongresnoj sali Sava… »
Ogromna suza od belih ruža i poslednja poruka porodice: Evo šta piše na vencu Saši Popoviću

Ogromna suza od belih ruža i poslednja poruka porodice: Evo šta piše na vencu Saši Popoviću

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, Aleksandar Saša Popović, danas, 6. marta, biće sahranjen na Novom Bežanijskom groblju. U Glavnoj kongresnoj sali Sava centra u 10 časova održan je komemorativni skup, a u 12 časova… »
Ja idem gore, čuvaj mi Suzanu i decu: Ovom čoveku je Saša izrekao najtužnije reči i poverio porodicu na čuvanje

Ja idem gore, čuvaj mi Suzanu i decu: Ovom čoveku je Saša izrekao najtužnije reči i poverio porodicu na čuvanje

Svet & Skandal pre 5 sati
Govor na komemoraciji Saše Popovića rasplakao sve Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije na večni počinak biće ispraćen danas u 15 časova Novom bežanijskom groblju, a trenutno se u Sava centru održava komemoracija. Govor… »
Ovde će večno počivati Saša Popović: Biće sahranjen u blizini ove poznate ličnosti

Ovde će večno počivati Saša Popović: Biće sahranjen u blizini ove poznate ličnosti

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Osnivač Grand produkcije, Aleksandar Saša Popović, danas, 6. marta, biće sahranjen na Novom Bežanijskom groblju. U Glavnoj kongresnoj sali Sava centra u 10 časova održan je komemorativni skup, a u 12 časova porodica će u Hramu… »
Ostoja Mijailović došao na komemoraciju Saši Popoviću

Ostoja Mijailović došao na komemoraciju Saši Popoviću

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, došao je u Sava centar na komemoraciju nedavno preminulom Saši Popoviću, koja je počela u četvrtak u 10 časova! Komemoracija je zakazana u Glavnoj kongresnoj sali Sava centra, dok će… »

Vesti dana »