Повезане вести

Сахрањен Саша Поповић уз емотивне стихове Тамбураши свирали његову омиљену песму, испраћен уз аплауз (видео+фото)

Сахрањен Саша Поповић уз емотивне стихове Тамбураши свирали његову омиљену песму, испраћен уз аплауз (видео+фото)

Курир 06.03.2025
Оснивач и креативни директор Гранд продукције Саша Поповића, који је преминуо 1. марта у Паризу након краће и тешке болести у 71. години, испраћен је на вечни починак на Новом бежанијском гробљу. Након одржане комеморације у… »
Сахрањен Саша Поповић: Испраћен уз песму тамбураша "Свирци моји"

Сахрањен Саша Поповић: Испраћен уз песму тамбураша "Свирци моји"

Мондо 06.03.2025
Директор и творац Гранд продукције Саша Поповић данас, 6. марта, испраћен је на вечни починак, после комеморативног скупа. Цела естрада опростила се од музичког мага и великана Гранд продукције, Саше Поповића, на комеморацији у… »
Откривено где ће почивати Саша Поповић: Породица одабрала гробницу поред ове славне жене

Откривено где ће почивати Саша Поповић: Породица одабрала гробницу поред ове славне жене

Мондо 06.03.2025
Саша Поповић ће бити сахрањен недалеко од мајке Јелене Карлеуше. Оснивач "Гранд" продукције, Александар Саша Поповић, биће данас, 6. марта, сахрањен на Новом Бежанијском гробљу. Комеморативни скуп одржан је у Главној… »
Огромна суза од белих ружа и последња порука породице: Ево шта пише на венцу Саши Поповићу

Огромна суза од белих ружа и последња порука породице: Ево шта пише на венцу Саши Поповићу

Телеграф 06.03.2025
Препоручујемо. Оснивач и креативни директор Гранд продукције, Александар Саша Поповић, данас, 6. марта, биће сахрањен на Новом Бежанијском гробљу. У Главној конгресној сали Сава центра у 10 часова одржан је комеморативни скуп… »
Ја идем горе, чувај ми Сузану и децу: Овом човеку је Саша изрекао најтужније речи и поверио породицу на чување

Ја идем горе, чувај ми Сузану и децу: Овом човеку је Саша изрекао најтужније речи и поверио породицу на чување

Свет & Скандал 06.03.2025
Говор на комеморацији Саше Поповића расплакао све Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције на вечни починак биће испраћен данас у 15 часова Новом бежанијском гробљу, а тренутно се у Сава центру одржава… »
Овде ће вечно почивати Саша Поповић: Биће сахрањен у близини ове познате личности

Овде ће вечно почивати Саша Поповић: Биће сахрањен у близини ове познате личности

Телеграф 06.03.2025
Препоручујемо. Оснивач Гранд продукције, Александар Саша Поповић, данас, 6. марта, биће сахрањен на Новом Бежанијском гробљу. У Главној конгресној сали Сава центра у 10 часова одржан је комеморативни скуп, а у 12 часова… »
Остоја Мијаиловић дошао на комеморацију Саши Поповићу

Остоја Мијаиловић дошао на комеморацију Саши Поповићу

Телеграф 06.03.2025
Препоручујемо. Председник КК Партизан, Остоја Мијаиловић, дошао је у Сава центар на комеморацију недавно преминулом Саши Поповићу, која је почела у четвртак у 10 часова! Комеморација је заказана у Главној конгресној сали Сава… »

Вести дана »