Povezane vesti

Sahranjen Saša Popović uz emotivne stihove Tamburaši svirali njegovu omiljenu pesmu, ispraćen uz aplauz (video+foto)

Sahranjen Saša Popović uz emotivne stihove Tamburaši svirali njegovu omiljenu pesmu, ispraćen uz aplauz (video+foto)

Kurir 06.03.2025
Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije Saša Popovića, koji je preminuo 1. marta u Parizu nakon kraće i teške bolesti u 71. godini, ispraćen je na večni počinak na Novom bežanijskom groblju. Nakon održane komemoracije u centru Sava, gde su… »
Sahranjen Saša Popović: Ispraćen uz pesmu tamburaša "Svirci moji"

Sahranjen Saša Popović: Ispraćen uz pesmu tamburaša "Svirci moji"

Mondo 06.03.2025
Direktor i tvorac Grand produkcije Saša Popović danas, 6. marta, ispraćen je na večni počinak, posle komemorativnog skupa. Cela estrada oprostila se od muzičkog maga i velikana Grand produkcije, Saše Popovića, na komemoraciji u Sava Centru. Pod… »
Prijatelj Ostoja Mijailović otkrio poslednje reči Saše Popovića

Prijatelj Ostoja Mijailović otkrio poslednje reči Saše Popovića

Svet plus 06.03.2025
Na komemoraciji posvećenoj Saši Popoviću, kreativnom direktoru "Granda", koji je preminuo 1. marta nakon kraće i teške bolesti u Parizu, jedan od najemotivnijih trenutaka bio je govor njegovog bliskog prijatelja Ostoje Mijailovića, direktora KK… »
Otkriveno gde će počivati Saša Popović: Porodica odabrala grobnicu pored ove slavne žene

Otkriveno gde će počivati Saša Popović: Porodica odabrala grobnicu pored ove slavne žene

Mondo 06.03.2025
Saša Popović će biti sahranjen nedaleko od majke Jelene Karleuše. Osnivač "Grand" produkcije, Aleksandar Saša Popović, biće danas, 6. marta, sahranjen na Novom Bežanijskom groblju. Komemorativni skup održan je u Glavnoj kongresnoj sali Sava… »
Ogromna suza od belih ruža i poslednja poruka porodice: Evo šta piše na vencu Saši Popoviću

Ogromna suza od belih ruža i poslednja poruka porodice: Evo šta piše na vencu Saši Popoviću

Telegraf 06.03.2025
Preporučujemo. Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, Aleksandar Saša Popović, danas, 6. marta, biće sahranjen na Novom Bežanijskom groblju. U Glavnoj kongresnoj sali Sava centra u 10 časova održan je komemorativni skup, a u 12 časova… »
Ja idem gore, čuvaj mi Suzanu i decu: Ovom čoveku je Saša izrekao najtužnije reči i poverio porodicu na čuvanje

Ja idem gore, čuvaj mi Suzanu i decu: Ovom čoveku je Saša izrekao najtužnije reči i poverio porodicu na čuvanje

Svet & Skandal 06.03.2025
Govor na komemoraciji Saše Popovića rasplakao sve Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije na večni počinak biće ispraćen danas u 15 časova Novom bežanijskom groblju, a trenutno se u Sava centru održava komemoracija. Govor… »
Ovde će večno počivati Saša Popović: Biće sahranjen u blizini ove poznate ličnosti

Ovde će večno počivati Saša Popović: Biće sahranjen u blizini ove poznate ličnosti

Telegraf 06.03.2025
Preporučujemo. Osnivač Grand produkcije, Aleksandar Saša Popović, danas, 6. marta, biće sahranjen na Novom Bežanijskom groblju. U Glavnoj kongresnoj sali Sava centra u 10 časova održan je komemorativni skup, a u 12 časova porodica će u Hramu… »
Ostoja Mijailović došao na komemoraciju Saši Popoviću

Ostoja Mijailović došao na komemoraciju Saši Popoviću

Telegraf 06.03.2025
Preporučujemo. Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, došao je u Sava centar na komemoraciju nedavno preminulom Saši Popoviću, koja je počela u četvrtak u 10 časova! Komemoracija je zakazana u Glavnoj kongresnoj sali Sava centra, dok će… »

Vesti dana »