Povezane vesti

"Pitali me kako samo toliko?": Saša Popović pričao kako je Poreska upala u Grand 2015. zbog 140.000 evra

"Pitali me kako samo toliko?": Saša Popović pričao kako je Poreska upala u Grand 2015. zbog 140.000 evra

Mondo 06.03.2025
Saša Popović otkrio istinu o famoznim bakšišima koje pevači dobijaju na veseljima. Kreativni direktor i osnivač Grand produkcije Saša Popović, sahranjen je danas na Bežanijskom groblju. Cela estrada je došla da se oprosti od njega, a pevači i… »
"Sećam se kad sam imala udes, a on došao u bolnicu u Kraljevu": Pevačica o susretu s Popovićem koji će zauvek pamtiti

"Sećam se kad sam imala udes, a on došao u bolnicu u Kraljevu": Pevačica o susretu s Popovićem koji će zauvek pamtiti

Mondo 06.03.2025
Danas će na večni počinak biti ispraćen Saša Popović. Cela estrada je na Bežanijskom groblju,gde izjavljuje saučešće porodici. Osnivač Grand produkcije i muzičkog takmičenja Zvezde Granda Saša Popović, biće sahranjen danas na Bežanijskom… »
Svi su gledali u nju kad se pojavila na sahrani Saše Popovića, a onda je briznula u plač

Svi su gledali u nju kad se pojavila na sahrani Saše Popovića, a onda je briznula u plač

Telegraf 06.03.2025
Preporučujemo. Osnivača Grand produkcije, Sašu Popovića, porodica i prijatelji ispraćaju na večni počinak na Novom bežanijskom groblju, gde se okupio veliki broj ljudi. Popović je imao veliki broj prijatelja, a na njegovu sahranu stiglo je… »
Estrada se slomila na sahrani Saše popovića: Goca Šaulić briše suze, Tanja Savić grli Zlatu Petrović koja jeca, Bosanac…

Estrada se slomila na sahrani Saše popovića: Goca Šaulić briše suze, Tanja Savić grli Zlatu Petrović koja jeca, Bosanac…

Kurir 06.03.2025
Osnivač "Grand" produkcije Saša Popović biće danas sahranjen na Novom bežanijskom groblju. Njegova neutešna porodica prima saučešće u crkvi Svetog Tome. Na poslednji ispraćaj estradnog maga došla je kolona ljudi, a među njima i brojne poznate… »

Vesti dana »