Povezane vesti
(Foto) suzanu Jovanović grli i pridržava sin, ona grca u suzama: Potresne scene na Bežanijskom groblju
Blic pre 5 minuta
Saša Popović danas će biti sahranjen na Bežanijskom groblju u Beogradu, a Suzana Jovanović je sve vreme neutešno plakala. Porodica Popović se sve vreme držala zajedno, a Danijel je grlio i pridržavao majku i nije se odvajao od nje. Opelo Saši… »
Sahranjen Saša Popović: Ispraćen uz pesmu Zvonka Bogdana - Svirci moji (VIDEO)
Svet plus pre 4 sati
Danas, 6. marta, Saša Popović, čovek koji je ostavio neizbrisiv trag u muzici i životima svih koji su imali čast da ga poznaju, sahranjen je na Bežanijskom groblju. Na poslednjem ispraćaju, okupljeni su bili porodica, prijatelji, kolege i brojni… »
"Neće biti nikad više to što noćas bi": Zašto je Saša Popović ispraćen baš uz pesmu "Svirci moji" - stihovi kidaju…
Blic pre 5 sati
Saša Popović ispraćen je na večni počinak uz zvuke pesme "Svirci moji" Zvonka Bogdana, Onaj ko je poznavao Sašu Popovića nije se začudio izborom. Poznato je da je Saša najviše voleo da sluša tamburaše i to mu je bila melodija koja mu je… »
Ovo su reči pesme kojom je ispraćen Saša Popović: Još je rano... Uz ove stihove svi jecali
Kurir pre 4 sati
Saša Popović sahranjen je uz aplauz i njegovu omiljenu pesmu Zvonka Bogdana "Svirači moji". Kovčeg sa telom spušten je u raku uz pomenutu pesmu, a ovo su reči numere kojom je Saša Popović želeo da otputuje na poslednji put: Svirci moji, jos je… »
Ovo su reči tužne pesme uz koju je sahranjen Saša Popović: "Pustite, neka spava..."
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Direktor i osnivač Grand produkcije Saša Popović sahranjen je uz tamburaše i jako emotivnu pesmu Zvonka Bogdana. Ovo je bila želja porodice, koja je sprovedena i ispunjena zahvaljujući njihovom porodičnom prijatelju Mikici Gačiću… »
(Video) Ivica Dačić sa snajom na sahrani Saše Popovića: Sve vreme jedno uz drugo, muk na Bežanijskom groblju
Blic pre 5 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić stigao je na sahranu Saše Popovića na Bežanijskom groblju u Beogradu, a sa njim je bila njegova snajka, pevačica Milica Jokić. Njih dvoje su sve vreme bili jedno uz drugo, pevačica je bila u crnini, a na… »
Ceca i Marija neme od bola i tuge: Uplakane oči skrivale iza tamnih naočara, smrt Saše Popovića ih je dotukla
Blic pre 5 sati
Saša Popović sahranjen je danas na Bežanijskom groblju u Beogradu, a prijatelji i porodica su ga ispratili na večni počinak. Svetlana Ceca Ražnatović i pevačica Marija Šerifović sve vreme su bile jedna uz drugu i neutešno su plakale. Ceca i… »
(Foto) opelo na sahrani Saše Popovića služi osam sveštenika: Suzana jecala, Brenu uveli kod porodice: Tu je i hor koji će…
Blic pre 5 sati
Opelo Saši Popoviću na Bežanijskom groblju u Beogradu je upravo počelo, a služi ga osam sveštenika. Kako smo ranije pisali, poznato je bilo da će prisustvovati hor i nekoliko sveštenika, a na groblju vlada muk sve vreme. Udovica Saše Popovića… »
Osam sveštenika služi opelo, Suzana ne prestaje da plače: Potresne scene s groblja, sestra ljubi Sašinu sliku
Mondo pre 6 sati
Uskoro počinje opelo estradnom magu Saši Popoviću. Kreativni direktor Granda Saša Popović, biće sahranjen danas na Bežanijskom groblju u Beogradu. S groblja iz minuta u minut stižu postresne slike i snimci, a udovica Suzana Jovanović uplakana… »
Sahranjen Saša Popović: Hor ga ispratio na večni počinak, porodica neutešna, muk paraju suze i jecaji: "Svirci moji, valja…
Blic pre 5 sati
Kreativni direktor "Granda" Saša Popović sahranjen je na Bežanijskom groblju u prisustvu porodice, prijatelja, saradnika i čitave estrade. Saša Popović ispraćen je na večni počinak uz pesmu Zvonka Bogdana "Svirci moji". Sin Suzane Jovanović… »
Opelo Saši Popoviću služi 8 sveštenika, prati ih hor: Suzana jeca, Brenu sproveli do crkve
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Nakon što su gotovo svi pripadnici estrade, politike i biznismeni, ali članovi porodice izjavili saučešće porodici, odnoso udovici Suzani, ćerki Aleksandri i sinu Danijelu, počelo je opelo. Naime, opelo služi čak 8 sveštenika… »
Sahranjen Saša Popović: Ispraćen uz pesmu "Svirci moji", Suzana pala na sanduk i ljubila ga
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Osnivač i direktor Grand produkcije, Saša Popović sahranjen je danas, 6. marta na Bežanijskom groblju. On je sahranjen u porodičnoj grobnici, a Suazan je sve vreme stajala pored groba. U jednom trenutku je prišla i pala na sanduk… »
Evo šta je Suzana ubacila u grob Saše Popovića: Simbol odanosti, prave i čiste ljubavi
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, Aleksandar Saša Popović, ispraćen je na večni počinak danas, 6. marta, na Novom Bežanijskom groblju. Poslednji pozdrav uputila mu je porodica, udovica Suzana Jovanović, ćerka… »
Vesti dana »

Održan protest prosvetnih radnika u Čačku: „Dobar dan, kolege, sa nula dinara plate“ (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane

Ispred Skupštine grada tuča, privođenja, jaja – građani blokiraju Bulevar Mihajla Pupina zbog uhapšenih (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 16 povezanih

Tuča demonstranata i obezbjeđenja Skupštine Beograda, ima povrijeđenih i uhapšenih
Al Jazeera pre 3 satajoš 89 povezanih

AFP: Srpski parlament usvojio Zakon o visokom obrazovanju, odgovor na jedan od zahteva studenata
Beta pre 24 minutajoš 31 povezana

Brnabić o izveštaju ekspertske grupe o studentskim zahtevima: Vrhunac cinizma i sramota za akademsku zajednicu
Euronews pre 4 satijoš 27 povezanih