Povezane vesti
Bojanić: Pismo učenika gradonačelniku Niša
Glas juga 06.03.2025
U mom odeljenjenju 8/2 ima dosta dečaka koji se bave košarkom ili fudbalom, treniraju po klubovima i to me raduje, jer znam da će kroz treninge i sport ići ispravnim putem, a tako je i u drugim odeljenjima. U razgovoru sa njima, oduševili su me i… »
B92 06.03.2025
Sinoć na razrednom času koji sam imao sa svojim učenicima odeljenja 8/2 u OŠ "Bubanjski heroji", moj učenik, Marko Maksimović, pitao me je da li može da pročita rad koji je napisao. Pitao sam ga o čemu se radi i dozvolio mu da pročita i ostalim učenicima… »
Gradski portal 018 06.03.2025
Sinoć na razrednom času koji sam imao sa svojim učenicima odeljenja 8/2 u OŠ ,,Bubanjski heroji“, moj učenik, Marko Maksimović, pitao me je da li može da pročita rad koji je napisao. Pitao sam ga o čemu se radi i dozvolio mu da pročita i ostalim… »
Niške vesti 06.03.2025
Sinoć na razrednom času koji sam imao sa svojim učenicima odeljenja 8/2 u OŠ ,,Bubanjski heroji“, moj učenik, Marko Maksimović, pitao me je da li može da pročita rad koji je napisao. Pitao sam ga o čemu se radi i dozvolio mu da pročita i ostalim… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 43 povezane
Marta Kos zbog Mladića odložila planiranu posetu Srbiji, Vučić poručio da je odluka evropske komesarke "očekivana"
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 40 povezanih
Studenti u blokadi iz Niša tvrde da policija poziva studente pred sutrašnje okupljanje
Mašina pre 3 satajoš 18 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 6 povezanih
Direktor Jovine gimnazije odluku sudija označio kao udar na ustavni poredak
Mašina pre 1 satjoš 15 povezanih