Povezane vesti
Bojanić: Pismo učenika gradonačelniku Niša
B92 pre 4 sati
Sinoć na razrednom času koji sam imao sa svojim učenicima odeljenja 8/2 u OŠ "Bubanjski heroji", moj učenik, Marko Maksimović, pitao me je da li može da pročita rad koji je napisao. Pitao sam ga o čemu se radi i dozvolio mu da pročita i ostalim… »
Gradski portal 018 pre 5 sati
Sinoć na razrednom času koji sam imao sa svojim učenicima odeljenja 8/2 u OŠ ,,Bubanjski heroji“, moj učenik, Marko Maksimović, pitao me je da li može da pročita rad koji je napisao. Pitao sam ga o čemu se radi i dozvolio mu da pročita i… »
Niške vesti pre 5 sati
Sinoć na razrednom času koji sam imao sa svojim učenicima odeljenja 8/2 u OŠ ,,Bubanjski heroji“, moj učenik, Marko Maksimović, pitao me je da li može da pročita rad koji je napisao. Pitao sam ga o čemu se radi i dozvolio mu da pročita i… »
Vesti dana »

Beta se pridružuje medijima koji sutra 15 minuta obustavljaju rad sećajući se poginulih u Novom Sadu
Beta pre 35 minutajoš 34 povezane

Ispred Skupštine grada tuča, privođenja, jaja – građani blokiraju Bulevar Mihajla Pupina zbog uhapšenih (UŽIVO)
Novi magazin pre 17 minutajoš 13 povezanih

Koje su privatne firme učestvovale u sukobu sa demonstrantima ispred Skupštine Beograda
Slobodna Evropa pre 28 minutajoš 87 povezanih

Brnabić o izveštaju ekspertske grupe o studentskim zahtevima: Vrhunac cinizma i sramota za akademsku zajednicu
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih