Povezane vesti
Počele isplate umanjenih zarada prosvetarima, Akademija umetnosti u NS: Skandalozna odluka vlade
Moj Novi Sad 06.03.2025
Veliki broj prosvetnih radnika u Srbiji je u nekoj vrsti obustave, neki i više od sedam nedelja. Ministarka prosvete Slavica Đukić-Dejanović rekla je danas da će svako biti plaćen onoliko koliko bude radio. Taj model prikazaće se već na februarskoj plati… »
Krivične prijave i tužbe zbog neisplaćenih zarada u školama
Zrenjaninski 06.03.2025
Povodom najava da će prosvetarima koji su u obustavi rada biti umanjene februarske zarade, oglasio se Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije. Ukoliko zarade zaposlenih u školama budu umanjene, a da to umanjenje nije posledica zakonito sprovedenih i… »
Vesti dana »
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
Južne vesti pre 6 minutajoš 30 povezanih
Dan MUP-a i Dan policije – svečana akademija održana u Palati "Srbija"
RTS pre 41 minutajoš 25 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Srbiju očekuju grmljavinske nepogode, pljuskovi i grad početkom juna
Glas juga pre 4 satijoš 25 povezanih
"Bibi" u strahu! Netanjahu strepi zbog mogućeg dogovora Trampa s Iranom, to mu ozbiljno remeti planove u budućnosti, a ne želi sukob s prvim čovekom Amerike!
Kurir pre 26 minutajoš 23 povezane
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih