Povezane vesti
Koje novosadske škole su u blokadi?
Luftika 06.03.2025
Nijedna od 16 novosadskih srednjih škola ne radi redovno već nedeljama, a poslednja koja se pridružila blokadi je Srednja škola “Svetozar Miletić”. Učenici su blokirali tu školu u utorak, 4. marta. Prva srednja škola koju su u Novom Sadu blokirali… »
Još jedna novosadska srednja škola pridružila se onima koje su u blokadi
Moj Novi Sad 06.03.2025
Nijedna od 16 novosadskih srednjih škola ne radi redovno već nedeljama unazad. Većina srednjih škola je u učeničkoj blokadi, a poslednja koja se pridružila je Srednja ekonomska škola "Svetozar Miletić", prenosi portal 021.rs. Učenici su blokirali ovu… »
Koje škole u Novom Sadu su u učeničkoj blokadi: Pridružila se još jedna
Radio 021 06.03.2025
Nijedna od 16 novosadskih srednjih škola ne radi redovno već nedeljama unazad. Većina srednjih škola je u učeničkoj blokadi, a poslednja koja se pridružila je Srednja škola "Svetozar Miletić". Učenici su blokirali ovu školu u utorak, 4. marta. Prva… »
Vesti dana »
Đoković: Imam zdravstveni problem koji me muči poslednjih nekoliko godina
Sputnik pre 1 satjoš 11 povezanih
Na današnji dan, 16. avgust: Umrli Dušan Radović i Siniša Pavić, Kipar stekao nezavisnost...
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih
U zemljotresu u Indoneziji poginulo najmanje 47 osoba, uništeno više od 300 objekata
Insajder pre 3 minutajoš 1 povezana
Napadi na Kijev i Krivi Rog, ima stradalih; španski F-18 oborio dron iznad Rumunije
RTS pre 44 minutajoš 2 povezane