Povezane vesti
Danas puniš 6 godina a već si moj život učinio lepšim: Slavlje u domu Aleksandre Prijović
Svet & Skandal 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović danas je napunio šest godina Danas je veoma važan dan u domu poznate pevačice. Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas proslavlja rođendan, a tim povodom njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu čestitku na… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje" Baka Borka čestitala unuku rođendan, reči će vas potpuno raznežiti
Kurir 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar, danas puni šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović mu je poslala emotivnu čestitku putem Instagrama. Podelila je njihovu zajedničku fotografiju uz sledeće reči: Danas puniš 6 godina, a… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje": Sin Aleksandre Prijović slavi rođendan, baka Borka mu uputila emotivnu čestitku…
Blic 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar pun šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu čestitku na Instagramu. Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju iz to napisala: - Danas puniš 6 godina,a već si… »
Vesti dana »
SAD pokrenule nove napade na Iran, Rubio: "Moreuz će biti otvoren na ovaj ili onaj način"
NIN pre 54 minutajoš 33 povezane
Ekstremne vrućine: Prestonica gori na 35 stepeni, oboren istorijski rekord FOTO
B92 pre 1 satjoš 25 povezanih
Novak saznao igra protiv Francuza – na terenu i Aleksandra, Miomir i Hamad
Sputnik pre 1 satjoš 40 povezanih
Preminuo Dragoljub Mićunović: Profesor, filozof i doajen srpske politike
BBC News pre 3 satajoš 52 povezane
Četvoro mrtvih i petoro povređenih u sudaru voza i školskog autobusa u Belgiji
Beta pre 4 satijoš 23 povezane