Povezane vesti
Danas puniš 6 godina a već si moj život učinio lepšim: Slavlje u domu Aleksandre Prijović
Svet & Skandal 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović danas je napunio šest godina Danas je veoma važan dan u domu poznate pevačice. Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas proslavlja rođendan, a tim povodom njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu čestitku na… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje" Baka Borka čestitala unuku rođendan, reči će vas potpuno raznežiti
Kurir 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar, danas puni šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović mu je poslala emotivnu čestitku putem Instagrama. Podelila je njihovu zajedničku fotografiju uz sledeće reči: Danas puniš 6 godina, a… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje": Sin Aleksandre Prijović slavi rođendan, baka Borka mu uputila emotivnu čestitku…
Blic 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar pun šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu čestitku na Instagramu. Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju iz to napisala: - Danas puniš 6 godina,a već si… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 48 minutajoš 25 povezanih
Košarkaši Crvene zvezde prvi put u istoriji pobedili Efes u Istanbulu
Nedeljnik pre 58 minutajoš 88 povezanih
Četvoro Srba povređeno u požaru u Švajcarskoj! Ovo je uzrok katastrofe u kojoj su ljudi goreli živi, progovorio vlasnik bara: "Svima nam je jako teško"
Blic pre 2 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 62 povezane