Povezane vesti
Danas puniš 6 godina a već si moj život učinio lepšim: Slavlje u domu Aleksande Prijović
Svet & Skandal pre 1 sat
Sin Aleksandre Prijović danas je napunio šest godina Danas je veoma važan dan u domu poznate pevačice. Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas proslavlja rođendan, a tim povodom njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje" Baka Borka čestitala unuku rođendan, reči će vas potpuno raznežiti
Kurir pre 5 sati
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar, danas puni šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović mu je poslala emotivnu čestitku putem Instagrama. Podelila je njihovu zajedničku fotografiju uz sledeće reči: Danas puniš 6… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje": Sin Aleksandre Prijović slavi rođendan, baka Borka mu uputila emotivnu…
Blic pre 6 sati
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar pun šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu čestitku na Instagramu. Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju iz to napisala: - Danas puniš 6 godina,a… »
Vesti dana »

Prosvetni radnici na protestu u Čačku najavili prijave zbog smanjenja zarada
BBC News pre 34 minutajoš 40 povezanih

Protest pred Tužilaštvom u Beogradu: Građani 10 opština podržavaju đake i studente
Al Jazeera pre 52 minutajoš 27 povezanih

Privatno obezbeđenje tuklo građane ispred Skupštine Beograda, policija privela četvoro
Vreme pre 1 satjoš 93 povezane

Izveštaj ekspertske grupe profesora Beogradskog univerziteta potvrdio istraživanja Insajdera
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih