Povezane vesti
Danas puniš 6 godina a već si moj život učinio lepšim: Slavlje u domu Aleksandre Prijović
Svet & Skandal 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović danas je napunio šest godina Danas je veoma važan dan u domu poznate pevačice. Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas proslavlja rođendan, a tim povodom njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu čestitku na… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje" Baka Borka čestitala unuku rođendan, reči će vas potpuno raznežiti
Kurir 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar, danas puni šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović mu je poslala emotivnu čestitku putem Instagrama. Podelila je njihovu zajedničku fotografiju uz sledeće reči: Danas puniš 6 godina, a… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje": Sin Aleksandre Prijović slavi rođendan, baka Borka mu uputila emotivnu čestitku…
Blic 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar pun šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu čestitku na Instagramu. Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju iz to napisala: - Danas puniš 6 godina,a već si… »
Vesti dana »

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 5 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i požar u selu Čapljinac kod Niša
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 86 povezanih

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 2 satajoš 27 povezanih