Povezane vesti

Danas puniš 6 godina a već si moj život učinio lepšim: Slavlje u domu Aleksande Prijović

Danas puniš 6 godina a već si moj život učinio lepšim: Slavlje u domu Aleksande Prijović

Svet & Skandal pre 1 sat
Sin Aleksandre Prijović danas je napunio šest godina Danas je veoma važan dan u domu poznate pevačice. Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas proslavlja rođendan, a tim povodom njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje" Baka Borka čestitala unuku rođendan, reči će vas potpuno raznežiti

"Napravio si moj život lepšim, zlato moje" Baka Borka čestitala unuku rođendan, reči će vas potpuno raznežiti

Kurir pre 5 sati
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar, danas puni šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović mu je poslala emotivnu čestitku putem Instagrama. Podelila je njihovu zajedničku fotografiju uz sledeće reči: Danas puniš 6… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje": Sin Aleksandre Prijović slavi rođendan, baka Borka mu uputila emotivnu…

"Napravio si moj život lepšim, zlato moje": Sin Aleksandre Prijović slavi rođendan, baka Borka mu uputila emotivnu…

Blic pre 6 sati
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar pun šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu čestitku na Instagramu. Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju iz to napisala: - Danas puniš 6 godina,a… »

Vesti dana »