Povezane vesti
Danas puniš 6 godina a već si moj život učinio lepšim: Slavlje u domu Aleksandre Prijović
Svet & Skandal 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović danas je napunio šest godina Danas je veoma važan dan u domu poznate pevačice. Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas proslavlja rođendan, a tim povodom njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu čestitku na… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje" Baka Borka čestitala unuku rođendan, reči će vas potpuno raznežiti
Kurir 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar, danas puni šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović mu je poslala emotivnu čestitku putem Instagrama. Podelila je njihovu zajedničku fotografiju uz sledeće reči: Danas puniš 6 godina, a… »
"Napravio si moj život lepšim, zlato moje": Sin Aleksandre Prijović slavi rođendan, baka Borka mu uputila emotivnu čestitku…
Blic 06.03.2025
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, mali Aleksandar pun šest godina, a njegova baka Borka Mihajlović uputila mu je emotivnu čestitku na Instagramu. Ona je podelila njihovu zajedničku fotografiju iz to napisala: - Danas puniš 6 godina,a već si… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad evrorom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 10 minutajoš 2 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Britanac poginuo prilikom spuštanja niz rečni kanjon na području Foče
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Protest studenata tehničkih fakulteta u Nišu: Predsedniku poručili da raspiše izbore
Danas pre 6 satijoš 1 povezana