Povezane vesti

Studenti koji hoće da uče stižu u pionirski park! Za razliku od studenata blokadera, oni žele da studiraju i da se čuje i…

Studenti koji hoće da uče stižu u pionirski park! Za razliku od studenata blokadera, oni žele da studiraju i da se čuje i…

Kurir pre 24 sata
U Pionirskom parku u Beogradu okupili su se studenti koji, za razliku od studenata blokadera koji tri meseca blokiraju fakultete, saobraćajnice i normalno funkcionisanje države, poručuju da žele da uče i studiraju! 22.00 Građani podržavaju… »
"Svaka vam čast, čekamo vas toliko dugo, trebalo je ranije da se krene sa ovim" Građani podržavaju studente koji žele da…

"Svaka vam čast, čekamo vas toliko dugo, trebalo je ranije da se krene sa ovim" Građani podržavaju studente koji žele da…

Kurir pre 24 sata
U Pionirskom parku u Beogradu okupljaju se studenti koji, za razliku od onih koji već mesecima blokiraju fakultete i saobraćajnice, žele da se fokusiraju na svoje obrazovanje i studije, poručujući da im je prioritet učenje i napredovanje, a ne… »
"Mi ovde nismo ni iz jedne stranke, ovo je stranka hoćemo da učimo" Studenti koji hoće da uče iz Pionirskog parka…

"Mi ovde nismo ni iz jedne stranke, ovo je stranka hoćemo da učimo" Studenti koji hoće da uče iz Pionirskog parka…

Kurir pre 3 sata
Studenti koji, za razliku od studenata blokadera koji tri meseca blokiraju fakultete, saobraćajnice i normalno funkcionisanje države, žele da uče i studiraju i hoće da se vrate u školske klupe, okupili su se danas u Pionirskom parku u Beogradu. Kako… »
"Knjige braćo moja, knjige, a ne plenumi i praporci" Studenti koji hoće da uče iz Pionirskog parka uputili jaku poruku

"Knjige braćo moja, knjige, a ne plenumi i praporci" Studenti koji hoće da uče iz Pionirskog parka uputili jaku poruku

Kurir pre 4 sati
Studenti koji su se okupili u Pionirskom parku, za razliku od studenata blokadera koji tri meseca blokiraju fakultete, saobraćajnice i normalno funkcionisanje države, poručuju da žele da uče i studiraju! Oni su večeras razvili transparent sa jakom… »
Sa jedne strane bahati i bogati blokaderi, s druge studenti koji hoće da uče: S roleksom i sa Bahama vode blokade, dok…

Sa jedne strane bahati i bogati blokaderi, s druge studenti koji hoće da uče: S roleksom i sa Bahama vode blokade, dok…

Kurir pre 5 sati
Dok većina studenata u Srbiji strepi da li će izgubiti akademsku godinu, a sa tim i pravo da Domove i stipendije, i žele što pre da se vrate u klupe i nastave da uči, oni bahati i bogati koriste prekid u nastavi da uživaju na skupim egozitičnim… »

Vesti dana »