Povezane vesti

Preminuo naš glumac: Gledali smo ga u „Tesnoj koži“ i „Žikinoj dinastiji“

Preminuo naš glumac: Gledali smo ga u „Tesnoj koži“ i „Žikinoj dinastiji“

Nova pre 5 sati
Glumac Ljubivoje Ljuba Pavlović je preminuo. Ljuba Pavlović bio je poznat po malim, ali zapaženim ulogama u brojnim filmovima i serijama sa prostora bivše Jugoslavije. Tužnu vest o njegovoj smrti objavio je njegov sin Marko. „U 17.30 je preminuo… »
Preminuo jugoslovenski glumac: Igrao u Tesnoj koži i Žikinoj dinastiji

Preminuo jugoslovenski glumac: Igrao u Tesnoj koži i Žikinoj dinastiji

B92 pre 4 sati
Jugoslovenski epizodni glumac Ljubivoje Pavlović Ljuba je preminuo. Kako navodi "Srbija danas", smrt je potvrdio njegov sin Marko putem objave na Fejsbuku. "U 17:30 danas je preminuo moj otac Ljubivoje Pavlović. Poznat je bio kao trgovac u tabačnici u… »
Umro glumac Ljuba Pavlović: Svi ga pamte po ulogama u "Žikinoj dinastiji" i "Tesnoj koži"

Umro glumac Ljuba Pavlović: Svi ga pamte po ulogama u "Žikinoj dinastiji" i "Tesnoj koži"

Kurir pre 5 sati
Jugoslovenski glumac, Ljubivoje Pavlović Ljuba, koji je imao male, ali zapažane uloge, je preminuo. Kako se navodi, smrt je potvrdio njegov sin Marko putem objave na Fejsbuku. - U 17:30 je preminuo moj otac Ljubivoje Pavlović. Poznat je bio kao trgovac… »
Umro glumac Ljuba Pavlović: Svi ga pamte po ulogama u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Umro glumac Ljuba Pavlović: Svi ga pamte po ulogama u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Blic pre 5 sati
Umro je jugoslovenski glumac, Ljubivoje Pavlović Ljuba, a tužne vesti je potvrdio njegov sin. Ljubivoje Pavlović ostao je najpoznatiji po ulogama u "Žikinoj dinastiji" i "Tesnoj koži", a uglavnom je tumačio sporedne, ali zapažene uloge. - U 17:30… »
Preminuo glumac iz "Tesne kože": Pamtite ga po scenama s Šojićem, tužnu vest objavio sin

Preminuo glumac iz "Tesne kože": Pamtite ga po scenama s Šojićem, tužnu vest objavio sin

Mondo pre 5 sati
Jugoslovenski glumac, Ljubivoje Pavlović Ljuba, preminuo je danas, saopštio je njegov sin. Vest o smrti glumca potvrdio je njegov sin Marko putem objave na Fejsbuku. "U 17:30 je preminuo moj otac Ljubivoje Pavlović. Poznat je bio kao trgovac u… »
Umro srpski glumac: Igrao je u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Umro srpski glumac: Igrao je u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Telegraf pre 6 sati
Jugoslovenski glumac, Ljubivoje Pavlović Ljuba, koji je imao male, ali zapažane uloge, je preminuo. Kako se navodi, smrt je potvrdio njegov sin Marko putem objave na Fejsbuku. - U 17:30 je preminuo moj otac Ljubivoje Pavlović. Poznat je bio kao trgovac… »
Preminuo srpski glumac: Igrao je u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Preminuo srpski glumac: Igrao je u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Večernje novosti pre 5 sati
JUGOSLOVENSKI glumac, Ljubivoje Pavlović Ljuba, koji je imao male, ali zapažane uloge, je preminuo. foto: wiktionary - U 17:30 je preminuo moj otac Ljubivoje Pavlović. Poznat je bio kao trgovac u tabačnici u Požarevcu i kao jugoslovenski epizodni… »

Vesti dana »