Povezane vesti

Umro srpski glumac: Igrao je u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Umro srpski glumac: Igrao je u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Telegraf 06.03.2025
Preporučujemo. Jugoslovenski glumac, Ljubivoje Pavlović Ljuba, koji je imao male, ali zapažane uloge, je preminuo. Kako se navodi, smrt je potvrdio njegov sin Marko putem objave na Fejsbuku. - U 17:30 je preminuo moj otac Ljubivoje Pavlović. Poznat je… »
Preminuo naš glumac: Gledali smo ga u „Tesnoj koži“ i „Žikinoj dinastiji“

Preminuo naš glumac: Gledali smo ga u „Tesnoj koži“ i „Žikinoj dinastiji“

Nova 06.03.2025
Glumac Ljubivoje Ljuba Pavlović je preminuo. Ljuba Pavlović bio je poznat po malim, ali zapaženim ulogama u brojnim filmovima i serijama sa prostora bivše Jugoslavije. Tužnu vest o njegovoj smrti objavio je njegov sin Marko. „U 17.30 je preminuo moj otac… »
Preminuo jugoslovenski glumac: Igrao u Tesnoj koži i Žikinoj dinastiji

Preminuo jugoslovenski glumac: Igrao u Tesnoj koži i Žikinoj dinastiji

B92 06.03.2025
Jugoslovenski epizodni glumac Ljubivoje Pavlović Ljuba je preminuo. Kako navodi "Srbija danas", smrt je potvrdio njegov sin Marko putem objave na Fejsbuku. "U 17:30 danas je preminuo moj otac Ljubivoje Pavlović. Poznat je bio kao trgovac u tabačnici u… »
Umro glumac Ljuba Pavlović: Svi ga pamte po ulogama u "Žikinoj dinastiji" i "Tesnoj koži"

Umro glumac Ljuba Pavlović: Svi ga pamte po ulogama u "Žikinoj dinastiji" i "Tesnoj koži"

Kurir 06.03.2025
Jugoslovenski glumac, Ljubivoje Pavlović Ljuba, koji je imao male, ali zapažane uloge, je preminuo. Kako se navodi, smrt je potvrdio njegov sin Marko putem objave na Fejsbuku. - U 17:30 je preminuo moj otac Ljubivoje Pavlović. Poznat je bio kao trgovac u… »
Umro glumac Ljuba Pavlović: Svi ga pamte po ulogama u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Umro glumac Ljuba Pavlović: Svi ga pamte po ulogama u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Blic 06.03.2025
Umro je jugoslovenski glumac, Ljubivoje Pavlović Ljuba, a tužne vesti je potvrdio njegov sin. Ljubivoje Pavlović ostao je najpoznatiji po ulogama u "Žikinoj dinastiji" i "Tesnoj koži", a uglavnom je tumačio sporedne, ali zapažene uloge. - U 17:30 je… »
Preminuo glumac iz "Tesne kože": Pamtite ga po scenama s Šojićem, tužnu vest objavio sin

Preminuo glumac iz "Tesne kože": Pamtite ga po scenama s Šojićem, tužnu vest objavio sin

Mondo 06.03.2025
Jugoslovenski glumac, Ljubivoje Pavlović Ljuba, preminuo je danas, saopštio je njegov sin. Vest o smrti glumca potvrdio je njegov sin Marko putem objave na Fejsbuku. "U 17:30 je preminuo moj otac Ljubivoje Pavlović. Poznat je bio kao trgovac u tabačnici… »
Preminuo srpski glumac: Igrao je u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Preminuo srpski glumac: Igrao je u "Tesnoj koži" i "Žikinoj dinastiji"

Večernje novosti 06.03.2025
JUGOSLOVENSKI glumac, Ljubivoje Pavlović Ljuba, koji je imao male, ali zapažane uloge, je preminuo. foto: wiktionary - U 17:30 je preminuo moj otac Ljubivoje Pavlović. Poznat je bio kao trgovac u tabačnici u Požarevcu i kao jugoslovenski epizodni glumac… »

Vesti dana »