Povezane vesti
Ćulibrk: Skupštine su postale besmislene, koliko je štetnih zakona usvojeno bez rasprave
N1 Info 06.03.2025
"Posle sednice Skupštine na kojoj su bacane dimne bombe i današnjeg nastavka, svima je valjda sada jasno da mi imamo privid zakonodavne vlasti. Skupština je obavijena dimom odavno. Mnogo je veća dimna zavesa bila na sednici kada je usvojen budžet i… »
Ćulibrk: Skupštine su postale besmislene, koliko je štetnih zakona usvojeno bez rasprave
Novi magazin 06.03.2025
"Posle sednice Skupštine na kojoj su bacane dimne bombe i današnjeg nastavka, svima je valjda sada jasno da mi imamo privid zakonodavne vlasti. Skupština je obavijena dimom odavno. Mnogo je veća dimna zavesa bila na sednici kada je usvojen budžet i… »
Vesti dana »
REM bez dogovora o monitoringu Informera; Smederevac: "Bilo je razgovora, ne i dogovora"
Insajder pre 26 minutajoš 32 povezane
Uhapšeno pet britanskih državljana! Sumnjiče se za pokušaj napada na RAF bazu Ferford, iranska ambasada "kategorički odbacuje" veze sa uhapšenim teroristima
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
"Imam poverenje u svoj tim!" Penjaroja veruje u novi uspeh, ali ima i loše vesti za navijače
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 47 minutajoš 79 povezanih
Dimitrijević (RIK): Do 25. oktobra biće sve spremno za glasanje, u birački spisak upisano oko 6,44 miliona ljudi
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 25 povezanih