Povezane vesti

Misteriozna izjava Trampa, svet u dilemi: "Ni Rusija ni Ukrajina nemaju izbora"

Misteriozna izjava Trampa, svet u dilemi: "Ni Rusija ni Ukrajina nemaju izbora"

Mondo 06.03.2025
Donald Tramp je komentarisao mirovne pregovore o kraju rata u Ukrajini. Naveo je da i Rusija i Ukrajina nemaju izbora. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp odgovarao je na pitanja predstavnika medija o kraju rata u Ukrajini. Mnogima je… »
"Ako ne plate, neću ih braniti!" Tramp žestoko zapretio NATO, a onda otkrio zanimljivu činjenicu o dogovoru sa Rusijom: "Samo…

"Ako ne plate, neću ih braniti!" Tramp žestoko zapretio NATO, a onda otkrio zanimljivu činjenicu o dogovoru sa Rusijom: "Samo…

Kurir 06.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp podelio je sa novinarima u Beloj kući svoja razmišljanja o razgovorima koji imaju za cilj okončanje rata u Ukrajini. „Mislim da Ukrajina želi da napravi dogovor jer nemaju izbora“, rekao je on novinarima u Ovalnom kabinetu… »
Tramp seče Kijev kao nožem Ukrajina će morati da pristane na mirovni sporazum!

Tramp seče Kijev kao nožem Ukrajina će morati da pristane na mirovni sporazum!

Alo 06.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je mišljenje da će Ukrajina morati da pristane na mirovni sporazum jer nema izbora. On je to rekao u razgovoru sa novinarima u Beloj kući. - Mislim da će se ovo desiti. Ukrajina želi da se dogovori jer, kako mi se… »

Vesti dana »