Povezane vesti
"Vozio je 100 na sat, udario ga je i pobegao": Mladiću iz Ćićevca se bore za život, bahati vozač (22) uhapšen
Mondo 07.03.2025
Mladić kog je pokosio bahati vozač kod Ćićevca je u teškom stanju. Mladić P. P. (30) iz Ćićevca teško je povređen u subotu uveče kada ga je, kako se sumnja, kolima udario M. M. (22) koji je nakon saobraćajne nesreće pobegao sa lica mesta. Kako Kurir… »
"Josipe, uzeo si mi sve na ovom svetu! Sestru i majku si mi u grob oterao!" Potresne reči mladića iz Subotice koji je u trenu…
Kurir 07.03.2025
- Josip T., neka ljudi znaju ko mi je uzeo sve na ovom svetu i kroz kakvu bol prolazimo. Sestru i majku si mi u grob oterao. Svaki dan će ti biti pakao - ovo je na društvenim mrežama napisao sin, odnosno brat Sanele (43) i Marije Saulić (18) iz Subotice… »
U trenutku ostao bez majke i sestre pa se oglasio "Neka ljudi znaju ko mi je uzeo sve na ovom svetu"
Dnevnik 07.03.2025
"Neka ljudi znaju ko mi je uzeo sve na ovom svetu, i kroz kakvu bol prolazimo", obratio se potresnim rečima na društvenim mrežama sin Sanele S. koja je sa ćerkom Marijom S. poginula u nesreći koja se dogodila 4. marta u mestu Mala Bosna kod Subotice. One… »
"Sestru i majku si mi u grob oterao...": Potresne reči sina Sanele koja je poginula sa ćerkom kod Subotice
Telegraf 07.03.2025
Preporučujemo. "Neka ljudi znaju ko mi je uzeo sve na ovom svetu, i kroz kakvu bol prolazimo", obratio se potresnim rečima na društvenim mrežama sin Sanele S. koja je sa ćerkom Marijom S. poginula u nesreći koja se dogodila 4. marta u mestu Mala Bosna… »
"Zbog bahatosti jednog stvora dva anđela su otišla u nebo": Oglasila se koleginica Sanele koja je sa ćerkom živa izgorela u…
Blic 07.03.2025
Sanela Saulić i njena ćerka Marija (18) poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 4. marta u mestu Mala Bosna kod Subotice. Do nesreće je došlo kada je pijani vozač "pasata" pod punom brzinom udario u njihov automobil, koji se potom… »
Vesti dana »
Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTS pre 27 minutajoš 2 povezane
Danas hladno, sa pljuskovima širom Srbije: Spremite kišobrane za popodne, a od nedelje sledi obrt
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih
Studenti u blokadi zahvalili se Nišlijama što na dočeku biciklista nisu nasele na provokacije naprednjaka
Medijska kutija pre 42 minutajoš 1 povezana
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 6 satijoš 3 povezane