Povezane vesti
"Vozio je 100 na sat, udario ga je i pobegao": Mladiću iz Ćićevca se bore za život, bahati vozač (22) uhapšen
Mondo pre 1 dan
Mladić kog je pokosio bahati vozač kod Ćićevca je u teškom stanju. Mladić P. P. (30) iz Ćićevca teško je povređen u subotu uveče kada ga je, kako se sumnja, kolima udario M. M. (22) koji je nakon saobraćajne nesreće pobegao sa lica mesta… »
Jeziva nesreća u Ćićevcu! Sa 100 na sat udario mladića ispred kafića, on upao u komu: Bahati vozač pobegao posle…
Kurir pre 1 dan
Mladić P. P. (30) iz Ćićevca teško je povređen u subotu uveče kada ga je, kako se sumnja, kolima udario M. M. (22) koji je nakon saobraćajne nesreće pobegao sa lica mesta. Kako Kurir saznaje, nesreća se dogodila 2. marta, sat vremena iza ponoći… »
"Sestru i majku si mi u grob oterao": Potresne reči sina Sanele koja je sa ćerkom živa izgorela u kolima: U trenu je izgubio…
Blic pre 2 dana
"Josip T, neka ljudi znaju ko mi je uzeo sve na ovom svetu i kroz kakvu bol prolazimo. Sestru i majku si mi u grob oterao. Svaki dan će ti biti pakao", ovo je na društvenim mrežama napisao sin, odnosno brat Sanele (43) i Marije Saulić (18) iz… »
"Josipe, uzeo si mi sve na ovom svetu! Sestru i majku si mi u grob oterao!" Potresne reči mladića iz Subotice koji je u trenu…
Kurir pre 2 dana
- Josip T., neka ljudi znaju ko mi je uzeo sve na ovom svetu i kroz kakvu bol prolazimo. Sestru i majku si mi u grob oterao. Svaki dan će ti biti pakao - ovo je na društvenim mrežama napisao sin, odnosno brat Sanele (43) i Marije Saulić (18) iz… »
"Sestru i majku si mi oterao u grob": Oglasio se mladić koji je ostao bez Sanele i Marije nakon udesa
Mondo pre 2 dana
Oglasio se sin i brat Sanele i Marije koje su poginule u nesreći. "J. T. neka ljudi znaju ko mi je uzeo sve na ovom svetu i kroz kakvu bol prolazimo. Sestru i majku si mi u grob oterao. Svaki dan će ti biti pakao", ovo je na društvenim mrežama napisao… »
U trenutku ostao bez majke i sestre pa se oglasio "Neka ljudi znaju ko mi je uzeo sve na ovom svetu"
Dnevnik pre 2 dana
"Neka ljudi znaju ko mi je uzeo sve na ovom svetu, i kroz kakvu bol prolazimo", obratio se potresnim rečima na društvenim mrežama sin Sanele S. koja je sa ćerkom Marijom S. poginula u nesreći koja se dogodila 4. marta u mestu Mala Bosna kod Subotice… »
"Sestru i majku si mi u grob oterao...": Potresne reči sina Sanele koja je poginula sa ćerkom kod Subotice
Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. "Neka ljudi znaju ko mi je uzeo sve na ovom svetu, i kroz kakvu bol prolazimo", obratio se potresnim rečima na društvenim mrežama sin Sanele S. koja je sa ćerkom Marijom S. poginula u nesreći koja se dogodila 4. marta u mestu Mala… »
"Zbog bahatosti jednog stvora dva anđela su otišla u nebo": Oglasila se koleginica Sanele koja je sa ćerkom živa izgorela u…
Blic pre 2 dana
Sanela Saulić i njena ćerka Marija (18) poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 4. marta u mestu Mala Bosna kod Subotice. Do nesreće je došlo kada je pijani vozač "pasata" pod punom brzinom udario u njihov automobil, koji se… »
Vesti dana »

Niški studenti nastavili peške do Beograda, petnaest minuta tišine u više gradova
RTS pre 31 minutajoš 44 povezane

Uživo raste broj stradalih u dobropolju Zelenski imenovao članove delegacije za razgovore sa SAD
Alo pre 1 satjoš 28 povezanih

MUP: U alkoholisanom stanju vređao studente u Pionirskom parku, pa priveden
NIN pre 2 satajoš 22 povezane

Zorana Arunović osvojila novu medalju, nastavlja da blista na najvećim takmičenjima
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih