Повезане вести

Ђоковић објаснио план за Ендија Марија: "Мислим да идемо све до краја Ролан Гароса, и надам се на Вимблдону такође"

Ђоковић објаснио план за Ендија Марија: "Мислим да идемо све до краја Ролан Гароса, и надам се на Вимблдону такође"

Дневник 07.03.2025
Новак Ђоковић радује се што ће уз њега на мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију опет бити бивши ривал, а сада тренер Енди Мари. Србин и Шкот су сарадњу договорили уочи сезоне, а први турнир им је био Аустралијан опен на којем… »
Ђоковић објаснио план за Ендија Марија ВИДЕО

Ђоковић објаснио план за Ендија Марија ВИДЕО

Б92 07.03.2025
Новак Ђоковић радује се што ће уз њега на мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију опет бити бивши ривал, а сада тренер Енди Мари. Србин и Шкот су сарадњу договорили уочи сезоне, а први турнир им је био Аустралијан опен на којем… »
Новак објаснио снимак о ком сви причају

Новак објаснио снимак о ком сви причају

Спортске.нет 07.03.2025
Новак Ђоковић је објаснио да на снимку на ком шепа, који се појавио после турнира у Дохи, није у питању повреда. "Било је веома непријатно видети тај снимак јер сам дошао на аеродром и веома јако сам се ударио у зглоб док сам… »
Ђоковић: "Било је непријатно" ВИДЕО

Ђоковић: "Било је непријатно" ВИДЕО

Б92 07.03.2025
Новак Ђоковић стигао је на Индијан Велс где је изјавио да је дошао здрав. Ђоковић је прокоментарисао снимак из Дохе где је снимљен како шепа док улази на аеродром након елиминације. "Било је веома непријатно видети тај снимак… »
"Било је непријатно видети тај снимак": Ђоковић се огласио, због тог детаља сви смо бринули

"Било је непријатно видети тај снимак": Ђоковић се огласио, због тог детаља сви смо бринули

Мондо 07.03.2025
Новак Ђоковић открио шта се десило пре него што су камере снимиле како тешко хода. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић покушаће да освоји 100. титулу у каријери на Индијан Велсу, иако је пре само неколико недеља деловало… »
"Било је заиста непријатно видети то": Ђоковић проговорио о оном снимку који је шокирао тениски свет

"Било је заиста непријатно видети то": Ђоковић проговорио о оном снимку који је шокирао тениски свет

Телеграф 07.03.2025
Препоручујемо. Тениски ГОАТ Новак Ђоковић разјаснио је спекулације о свом здравственом стању пред почетак Мастерса у Индијан Велсу, нагласивши да је потпуно спреман за наступ и да снимак на којем шепа на аеродрому нема никакве… »

Вести дана »

Дизел и бензин скупљи динар по литру

Дизел и бензин скупљи динар по литру

Бизнис.рс пре 1 сатјош 38 повезаних
Стиже захлађење, али биће још лепих дана

Стиже захлађење, али биће још лепих дана

Озон пресс пре 45 минутајош 29 повезаних
РТС расписао конкурс за генералног директора

РТС расписао конкурс за генералног директора

Бета пре 4 сатијош 19 повезаних