Povezane vesti

Đoković objasnio plan za Endija Marija: "Mislim da idemo sve do kraja Rolan Garosa, i nadam se na Vimbldonu takođe"

Đoković objasnio plan za Endija Marija: "Mislim da idemo sve do kraja Rolan Garosa, i nadam se na Vimbldonu takođe"

Dnevnik pre 2 dana
Novak Đoković raduje se što će uz njega na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju opet biti bivši rival, a sada trener Endi Mari. Srbin i Škot su saradnju dogovorili uoči sezone, a prvi turnir im je bio Australijan open na kojem je Đoković predao… »
Đoković objasnio plan za Endija Marija VIDEO

Đoković objasnio plan za Endija Marija VIDEO

B92 pre 2 dana
Novak Đoković raduje se što će uz njega na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju opet biti bivši rival, a sada trener Endi Mari. Srbin i Škot su saradnju dogovorili uoči sezone, a prvi turnir im je bio Australijan open na kojem je Đoković predao… »
Novak objasnio snimak o kom svi pričaju

Novak objasnio snimak o kom svi pričaju

Sportske.net pre 2 dana
Novak Đoković je objasnio da na snimku na kom šepa, koji se pojavio posle turnira u Dohi, nije u pitanju povreda. "Bilo je veoma neprijatno videti taj snimak jer sam došao na aerodrom i veoma jako sam se udario u zglob dok sam izlazio jer je bilo… »
Đoković: "Bilo je neprijatno" VIDEO

Đoković: "Bilo je neprijatno" VIDEO

B92 pre 2 dana
Novak Đoković stigao je na Indijan Vels gde je izjavio da je došao zdrav. Đoković je prokomentarisao snimak iz Dohe gde je snimljen kako šepa dok ulazi na aerodrom nakon eliminacije. "Bilo je veoma neprijatno videti taj snimak jer sam došao na… »
"Bilo je neprijatno videti taj snimak": Đoković se oglasio, zbog tog detalja svi smo brinuli

"Bilo je neprijatno videti taj snimak": Đoković se oglasio, zbog tog detalja svi smo brinuli

Mondo pre 2 dana
Novak Đoković otkrio šta se desilo pre nego što su kamere snimile kako teško hoda. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković pokušaće da osvoji 100. titulu u karijeri na Indijan Velsu, iako je pre samo nekoliko nedelja delovalo da ga čeka duga… »
"Bilo je zaista neprijatno videti to": Đoković progovorio o onom snimku koji je šokirao teniski svet

"Bilo je zaista neprijatno videti to": Đoković progovorio o onom snimku koji je šokirao teniski svet

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Teniski GOAT Novak Đoković razjasnio je spekulacije o svom zdravstvenom stanju pred početak Mastersa u Indijan Velsu, naglasivši da je potpuno spreman za nastup i da snimak na kojem šepa na aerodromu nema nikakve veze sa povredom… »

Vesti dana »