Povezane vesti
Drama u Mirijevu: Upucan policajac, napadač u bekstvu: Pokrenuta akcija Vihor
Blic pre 2 dana
Policajac ranjen u pucnjavi u Mirijevu, policija pokrenula akciju Vihor. Nezvanično, pucnjava se dogodila oko 13 sati u Mirijevu. - Napadač je pucao u policajca i pobegao - rekao je izvor. Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", ranjeni policajac nalazi… »
Upucan policajac u Mirijevu, pronađen krvav u stanu: Napadač u bekstvu; Pokrenuta akcija Vihor
B92 pre 2 dana
U stanu u beogradskom naselju Mirijevo zatečen je policajac sa krvavim, najverovatnije, prostrelnim ranama. Kako nezvanično saznajemo policajac je bio van dužnosti i ranjen je u ruku i butinu. Pucnjava se dogodila danas oko 13 sati u beogradskom… »
Upucan policajac u Beogradu: Napadač u bekstvu, pokrenuta akcija Vihor
Mondo pre 2 dana
Upucan je policajac u Mirijevu. U beogradskom naselju Mirijevo upucan je policajac. Kako se saznaje, policija je pokrenula akciju Vihor, a policajac je ranjen. Kako se nezvanično saznaje pucnjava se dogodila oko 13 sati. "Napadač je pucao u policajca i… »
Ženu udario autobus sa linije 37: Incident u Požeškoj
Kurir pre 2 dana
Jedna žena je povređena u Požeškoj ulici kada ju je udario gradski autobus. Kako je objavljeno na društvenim mrežama, na nju je naletelo vozilo kojesaobraća na liniji 37. Žena je u svesnom stanju, a na licu mesta su Hitna pomoć i policija.… »
Gradski autobus udario ženu u Beogradu: Nezgoda u Požeškoj, na licu mesta Hitna i policija (foto)
Blic pre 2 dana
Saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna osoba povređena, dogodila se jutros u Požeškoj ulici. Kako javlja Moj_Beograd, do nezgode je došlo kada je ženu (29) udario autobus gradskog prevoza na liniji 37. Žena je bila u svesnom stanju, a ekipa Hitne… »
Gradski autobus udario ženu u Beogradu: Nezgoda u Požeškoj, na licu mesta Hitna i policija (foto)
Blic pre 2 dana
Saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna osoba povređena, dogodila se jutros u Požeškoj ulici. Kako javlja Moj_Beograd, do nezgode je došlo kada je ženu (29) udario autobus gradskog prevoza na liniji 37. Žena je bila u svesnom stanju, a ekipa Hitne… »
Teška nesreća u Beogradu: Gradski autobus udario ženu, na licu mesta Hitna pomoć i policija
Mondo pre 2 dana
Gradski autobus je udario ženu u Beogradu. U Požeškoj ulici u Beogradu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređena jedna osoba. Na Instagram stranici Moj_Beograd objavljeno je da je gradski autobus koji saobraća na liniji broj 37 udario… »
Gradski autobus udario ženu u Beogradu: Na licu mesta Hitna pomoć i policija
B92 pre 2 dana
Saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna osoba povređena, dogodila se jutros u Požeškoj ulici. Kako javlja Moj_Beograd, do nezgode je došlo kada je ženu udario autobus gradskog prevoza na liniji 37. Žena je u svesnom stanju. Hitna pomoć i policija… »
Vesti dana »

Niški studenti i maturanti peške krenuli ka Beogradu na protest 15. marta (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 45 povezanih

"Putine, od mene zavisi sudbina Ukrajine, ajmo jedan na jedan": Mask javno izazvao predsednika Rusije
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih

MUP: U alkoholisanom stanju vređao studente u Pionirskom parku, pa priveden
NIN pre 3 satajoš 22 povezane