Povezane vesti
Srce da pukne Ovo je poslednja pesma koju je Saša posvetio Suzani, nakon teških terapija okupio sve: Dugo nisam živ, srce i…
Kurir 07.03.2025
Saša Popović sahranjen je juče, 6. marta, na Novom bežanijskom groblju. Nakon što je preminuo, pevač Radiša Trajković Đani objavio je snimak koji je nastao 31. decembra, a koji je ujedno i poslednji snimak na kom je Saša. - On se vratio 30. decembra iz… »
Saša me pred smrt pozvao iz Pariza i saopštio mi svoju poslednju želju: Najbliži prijatelj otkrio šta mu je Popović tražio…
Svet & Skandal 07.03.2025
Poslednja želja Saše Popovića poznata je Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije sahranjen je juče uz suze familije i velikog broja prijatelja i saradnika. Jedan od njegovih najboljih prijatelja je i muzičar Mikica Gačić koji se sa… »
"Dugo nisam živ, srce i duša venu mi, evo molim zadnji put": Bolni stihovi koje je Saša posvetio Suzani pred smrt
Mondo 07.03.2025
Popović je želeo da ovu pesmu otpeva Đani. Saša Popović ispraćen je 6. marta na večni počinak uz tamburaše koje je obožavao, a samo dan nakon sahrane, mrežama kruži njegov poslednji snimak kada je zbog svoje supruge koju je beskrajno voleo odlučio da… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Jurij Ušakov: SAD tražile odlaganje razgovora o normalizaciji odnosa sa Rusijom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 8 satijoš 1 povezana