Povezane vesti

Umalo da ostane frizer: Saša Popović je čak 8 puta odbio da Darka Lazića primi u Zvezde Granda

Umalo da ostane frizer: Saša Popović je čak 8 puta odbio da Darka Lazića primi u Zvezde Granda

Svet & Skandal 07.03.2025
Zanimanje Darka Lazića mnogi nisu znali koje je Darko Lazić je 2009. godine odneo pobedu u u takmičenju “Zvezde Granda”, a njegova karijera tada je tek počela da raste. Sa velikim hitovima koje godinama niže, publika na njegovim nastupima traži kartu… »
Darko Lazić otkrio istinu o Zvezdama Granda: Ispao sam osam puta!

Darko Lazić otkrio istinu o Zvezdama Granda: Ispao sam osam puta!

Svet plus 07.03.2025
Darko Lazić je 2009. godine odneo pobedu u takmičenju "Zvezde Granda", nakon čega je postao jedan od omiljenih pevača na našim prostorima. Ipak, iako su svi mislili da je njegov put do zvezda bio lagan, Darko je gostujući u jednom podcastu otkrio da… »
"Osam puta sam ispao na audiciji" Darko Lazić pobedio u "Zvezdama Granda", a pre toga nisu hteli ni da ga prime u takmičenje…

"Osam puta sam ispao na audiciji" Darko Lazić pobedio u "Zvezdama Granda", a pre toga nisu hteli ni da ga prime u takmičenje…

Kurir 07.03.2025
Pevač Darko Lazić odneo je pobedu u takmičenju " Zvezde Granda" 2009. godine, a njegova karijera tada je tek počela da raste. Ipak, put do zvezda nije uvek išao glatko. Darko se do mesta gde se danas nalazi pomučio i to dosta, a to je ispričao gostujući… »

Vesti dana »