Povezane vesti

Američki novinar ‘premro’ od straha zbog jokićevog brata: „Podigao je pesnicu – Mislio sam da sam paranoičan!“

Američki novinar ‘premro’ od straha zbog jokićevog brata: „Podigao je pesnicu – Mislio sam da sam paranoičan!“

Hot sport 07.03.2025
Gde god se pojave, privlače dosta pažnje! Nikola Jokić važi za jednog od najboljih košarkaša današnjice, ali mnogi u NBA smatraju da uz njega dolazi i vrhunska zaštita – njegova braća Strahinja i Nemanja. Posebno se izdvaja Strahinja Jokić, koji je za… »
Amerikanac o susretu sa bratom Nikole Jokića: "Podigao je pesnicu i krenuo prema meni..." VIDEO

Amerikanac o susretu sa bratom Nikole Jokića: "Podigao je pesnicu i krenuo prema meni..." VIDEO

B92 07.03.2025
Američki novinar, koji radi za "Jahu sport"ispričao je kako je izgleda susret sa Strahinjom Jokićem, bratom Nikole Jokića. Susret se desilo tokom "Ol-star" vikenda, kada je Amerikanac je snimao atmosferu, a onda je video kako ka njemu ide Strahinja Jokić… »
"Ceo život mi prošao pred očima": Jokićev brat krenuo pesnicom ka novinaru, usledio preokret godine

"Ceo život mi prošao pred očima": Jokićev brat krenuo pesnicom ka novinaru, usledio preokret godine

Mondo 07.03.2025
Novinar koji je snimao Jokićevog brata, Strahinju Jokića, ispričao je kako je pomislio da će dobiti batine na Ol-staru. Strahinja Jokić, stariji brat najboljeg košarkaša sveta Nikole Jokića, privukao je nedavno veliku pažnju medija tokom Ol-stara u San… »

Vesti dana »