Povezane vesti
"Kad se setim da sam mogla srećno da se udam, ali sam ipak odlučila da uđem u rijaliti": Šok objava Milice Veličković
Blic 07.03.2025
Bivša rijaliti učesnica, Milica Veličković, porodila se nedavno i na svet donela ćerku Barbaru. Milica Veličković u centu pažnje je pažnje od samog početka 'Elite 8' nakon što je doživela javnu prevaru od strane tadašnjeg verenika Borislava Terzića… »
"Mogla sam da se udam, ali sam odlučila da uđem u rijaliti" Šok priznanje Milice Veličković, prosac živi na Ada Bojani"!
Kurir 07.03.2025
Bivša rijaliti učesnica, koja se nedavno porodila, Milica Veličković svojim objavama ne prestaje da intrigira javnost, a njena priča ne prestaje da puni medijske stupce od momenta kada je u šestom mesecu trudnoće doživela javnu prevaru od tadašnjeg… »
Vesti dana »
Dve pucnjave u školama u Turskoj za dva dana: Istraga razmatra i mogućnost online radikalizacije napadača
Euronews pre 4 satijoš 48 povezanih
Amerika i Izrael planiraju kopneni upad u Iran: Ruski Savet bezbednosti izdao upozorenje
Večernje novosti pre 2 satajoš 49 povezanih
Brnabić: Apetit za dijalogom sa predsednikom Srbije misteriozno nestao kod Gocija i N1
Euronews pre 5 satijoš 30 povezanih
Skariolo upozorava: „Ako ne budemo tim, Zvezda će znati kako da nas kazni!“
Hot sport pre 3 satajoš 30 povezanih
Raguš: "Nema opravdanja da opozicija izostane sa sednice, a sami podneli predlog" (video)
Blic pre 3 satajoš 97 povezanih