Povezane vesti
"Kad se setim da sam mogla srećno da se udam, ali sam ipak odlučila da uđem u rijaliti": Šok objava Milice Veličković
Blic pre 5 dana
Bivša rijaliti učesnica, Milica Veličković, porodila se nedavno i na svet donela ćerku Barbaru. Milica Veličković u centu pažnje je pažnje od samog početka 'Elite 8' nakon što je doživela javnu prevaru od strane tadašnjeg verenika Borislava… »
"Mogla sam da se udam, ali sam odlučila da uđem u rijaliti" Šok priznanje Milice Veličković, prosac živi na Ada Bojani"!
Kurir pre 5 dana
Bivša rijaliti učesnica, koja se nedavno porodila, Milica Veličković svojim objavama ne prestaje da intrigira javnost, a njena priča ne prestaje da puni medijske stupce od momenta kada je u šestom mesecu trudnoće doživela javnu prevaru od… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Nikad nećemo priznati okupirane teritorije kao ruske; Zaharova: Smešno je slušati priče o nezavisnosti
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih

Ponovo se oglasio iranski ajatolah, nakon što je žestoko odbrusio trampu: "Pregovori sa SAD neće ukinuti sankcije"
Kurir pre 42 minutajoš 3 povezane

Parlament Republike Srpske doneo odluku o pokretanju procedure donošenja novog Ustava RS
Danas pre 9 satijoš 2 povezane

Rhmz najavio pad temperature! Danas do 23 stepena, kiša u ovim delovima Srbije
Kurir pre 42 minutajoš 3 povezane

Oglasila se predsednica Meksika: Saopštila datum kada će odgovoriti na carine SAD na čelik i aluminijum
Blic pre 3 satajoš 2 povezane