Povezane vesti
"Vesna Zmijanac me je psovala, vrištala je i svašta mi je rekla" Halid Muslimović izneo šok tvrdnje o pevačici: Do nje je…
Kurir 07.03.2025
Pevač Halid Muslimović izneo je detalje iz privatnog života, a najviše se osvrnuo na to kakav odnos ima sa kolegama, ali i na tužbe zbog kojih je proveo mnogo vremena po sudovima. Kako kaže Muslimović, smatra da nije dobro da uvek kaže šta misli i da je… »
"Vesna Zmijanac me je psovala preko telefona": Halid Muslimović izneo šok detalje o koleginici: "Vrištala je i svašta mi rekla"…
Blic 07.03.2025
Pevač Halid Muslimović izneo je detalje iz privatnog života, a najviše se osvrnuo na to kakav odnos ima sa kolegama, ali i na tužbe zbog kojih je proveo mnogo vremena po sudovima. Kako kaže Muslimović, smatra da nije dobro da uvek kaže šta misli i da je… »
Vesti dana »
Slučaj "zvučni top": Advokatska komora Beograda i Više javno tužilaštvo u Beogradu u klinču
RTV pre 7 satijoš 43 povezane
Skoro 1.000 više kandidata nego prošle godine zainteresovano za upis na Univerzitet u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 42 povezane
Leskovac među najzagađenijim gradovima u Srbiji: Građani prošle godine više od tri meseca disali vazduh iznad dozvoljenih granica
Rešetka pre 8 satijoš 12 povezanih
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih