Повезане вести
Трамп писао иранском лидеру о нуклеарним преговорима и очекује резултате "врло брзо"
Глас Америке 07.03.2025
Вашингтон — Председник Доналд Трамп рекао је да жели да преговара са Ираном о нуклеарном споразуму и да је у четвртак послао писмо врховном вођи Ајатолаху Алију Хаменеију, наводећи да се нада да ће пристати да разговарају. "Рекао… »
Трамп рекао да је позвао Иран на преговоре о нуклераном споразуму
Нови магазин 07.03.2025
Председник САД Доналд Трамп рекао је у данас објављеној изјави за ТВ Фокс да је послао писмо иранском врховном вођи ајатолаху Алију Хамнеију. "Написао сам им писмо у коме сам рекао да се надам се да ц́е преговарати, јер ако… »
Трамп рекао да је позвао Иран на преговоре о нуклеарном споразуму
Бета 07.03.2025
Председник САД Доналд Трамп рекао је у данас објављеној изјави за ТВ Фокс да је послао писмо иранском врховном вођи ајатолаху Алију Хамнеију. "Написао сам им писмо у коме сам рекао да се надам се да ц́е преговарати, јер ако… »
Трамп прети Ирану - Имате две могућности или рат или дипломатију
Правда 07.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да Вашингтон разматра два могућа начина за решавање иранског нуклеарног питања – војни или дипломатски, истичући да даје предност преговорима. "Постоје две опције - војна или договор, а… »
Трамп: Послао сам писмо лидеру Ирана због преговора о нуклеарном споразуму
Вести онлине 07.03.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да жели да преговара о нуклеарном споразуму са Ираном и да је данас послао писмо иранском лидеру, ајатолаху Алију Хамнеију, изражавајући наду да ће он пристати на… »
Трамп направио потез који ће шокирати све: Жели да преговара са старим непријатељем, упутио писмо
Мондо 07.03.2025
Доналд Трамп упутио је писмо у ком позива на преговоре. Амерички председник Доналд Трамп рекао је да жели да преговара о нуклеарном споразуму са Ираном и послао је писмо иранском руководству у којем се нада да ће пристати на… »
Трамп послао писмо Ирану због преговора о нуклеарном споразуму: Дао им две опције
Телеграф 07.03.2025
Препоручујемо. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да жели да преговара о нуклеарном споразуму са Ираном и да је данас послао писмо иранском лидеру, ајатолаху Алију Хамнеију, изражавајући наду да ће он… »
Трамп: Послао сам писмо лидеру Ирана због преговора о нуклеарном споразуму
РТВ 07.03.2025
ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да жели да преговара о нуклеарном споразуму са Ираном и да је данас послао писмо иранском лидеру, ајатолаху Алију Хамнеију, изражавајући наду да ће он… »
Трамп: Послао сам писмо лидеру Ирана ради преговора о нуклеарном споразуму
Еуроневс 07.03.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да жели да преговара о нуклеарном споразуму са Ираном и да је данас послао писмо иранском лидеру, ајатолаху Алију Хамнеију, изражавајући наду да ће он пристати на… »
Вести дана »

Јутро хладно, током дана сунчани интервали – температура до 18 степени
Глас Зајечара пре 3 сатајош 26 повезаних

Стручњак објаснио на која 3 начина банке морају да помогну клијентима који не могу да отплате кредит
Телеграф пре 1 сатјош 23 повезане