Povezane vesti
Tramp pisao iranskom lideru o nuklearnim pregovorima i očekuje rezultate "vrlo brzo"
Glas Amerike 07.03.2025
Vašington — Predsednik Donald Tramp rekao je da želi da pregovara sa Iranom o nuklearnom sporazumu i da je u četvrtak poslao pismo vrhovnom vođi Ajatolahu Aliju Hameneiju, navodeći da se nada da će pristati da razgovaraju. "Rekao sam da se nadam da će da… »
Tramp rekao da je pozvao Iran na pregovore o nukleranom sporazumu
Novi magazin 07.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je u danas objavljenoj izjavi za TV Foks da je poslao pismo iranskom vrhovnom vođi ajatolahu Aliju Hamneiju. "Napisao sam im pismo u kome sam rekao da se nadam se da će pregovarati, jer ako budemo morali da uđemo vojno… »
Tramp rekao da je pozvao Iran na pregovore o nuklearnom sporazumu
Beta 07.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je u danas objavljenoj izjavi za TV Foks da je poslao pismo iranskom vrhovnom vođi ajatolahu Aliju Hamneiju. "Napisao sam im pismo u kome sam rekao da se nadam se da će pregovarati, jer ako budemo morali da uđemo vojno… »
Tramp preti Iranu - Imate dve mogućnosti ili rat ili diplomatiju
Pravda 07.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da Vašington razmatra dva moguća načina za rešavanje iranskog nuklearnog pitanja – vojni ili diplomatski, ističući da daje prednost pregovorima. "Postoje dve opcije - vojna ili dogovor, a ja bih više voleo… »
Tramp: Poslao sam pismo lideru Irana zbog pregovora o nuklearnom sporazumu
Vesti online 07.03.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da želi da pregovara o nuklearnom sporazumu sa Iranom i da je danas poslao pismo iranskom lideru, ajatolahu Aliju Hamneiju, izražavajući nadu da će on pristati na razgovore. – Rekao sam da… »
Tramp napravio potez koji će šokirati sve: Želi da pregovara sa starim neprijateljem, uputio pismo
Mondo 07.03.2025
Donald Tramp uputio je pismo u kom poziva na pregovore. Američki predsednik Donald Tramp rekao je da želi da pregovara o nuklearnom sporazumu sa Iranom i poslao je pismo iranskom rukovodstvu u kojem se nada da će pristati na razgovor. "Rekao sam, nadam… »
Tramp poslao pismo Iranu zbog pregovora o nuklearnom sporazumu: Dao im dve opcije
Telegraf 07.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da želi da pregovara o nuklearnom sporazumu sa Iranom i da je danas poslao pismo iranskom lideru, ajatolahu Aliju Hamneiju, izražavajući nadu da će on pristati na razgovore… »
Tramp: Poslao sam pismo lideru Irana zbog pregovora o nuklearnom sporazumu
RTV 07.03.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da želi da pregovara o nuklearnom sporazumu sa Iranom i da je danas poslao pismo iranskom lideru, ajatolahu Aliju Hamneiju, izražavajući nadu da će on pristati na razgovore… »
Tramp: Poslao sam pismo lideru Irana radi pregovora o nuklearnom sporazumu
Euronews 07.03.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da želi da pregovara o nuklearnom sporazumu sa Iranom i da je danas poslao pismo iranskom lideru, ajatolahu Aliju Hamneiju, izražavajući nadu da će on pristati na razgovore. "Rekao sam da se… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode danas i sutra, narandžasti meteo-alarm
RTV pre 1 satjoš 23 povezane

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 14 minutajoš 16 povezanih

Raketiran Kijev, sirene za vazdušnu opasnost širom zemlje; napadnuto skladište nafte u Sočiju
RTS pre 14 minutajoš 10 povezanih

Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Glas Zaječara pre 49 minutajoš 10 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 3 satajoš 10 povezanih