Povezane vesti
Kosovska Mitrovica: Jedan od uhapšenih maloletnika o torturi koju je doživeo od tzv. kosovske policije
RTV 07.03.2025
KOSOVSKA MITROVICA - Jedan od dečaka koga je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice privela tzv. kosovska policija, Daris Hot izjavio je da su ga policajci tukli i da je u trenutku izgubio svest. On je za Tanjug ispričao da su sinoć oko 21 sat… »
Maloletnik opisao torturu od strane Kosovske policije: "Stavio mi je lisice i počeo da me šutira po rebrima"
Euronews 07.03.2025
Jedan od dečaka koga je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice privela kosovska policija, Daris Hot izjavio je da su ga policajci tukli i da je u trenutku izgubio svest. On je za Tanjug ispričao da su sinoć oko 21 sat pripadnici kosovske policije bez… »
Maloletnik o torturi od strane tzv. kosovske policije: Priveli me bez razloga, tukli, izgubio sam svest
Telegraf 07.03.2025
Preporučujemo. Jedan od dečaka koga je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice privela tzv. kosovska policija, Daris Hot izjavio je da su ga policajci tukli i da je u trenutku izgubio svest. Kako je on ispričao, u četvrtak oko 21 sat oni su ga bez… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac u Vranju zaplenjeni suplementi vredni 4,6 miliona dinara
Nova pre 4 satijoš 38 povezanih
Kriza na Bliskom istoku: Nastavak pregovora SAD i Irana 11. jula, biće uključena i nuklearna pitanja
Euronews pre 1 danjoš 69 povezanih
Hitno se čuli Tramp i Putin: Vladimir i Donald razgovarali o Konstantinovki i kraju rata!
Večernje novosti pre 4 satijoš 58 povezanih
Kadetska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila Tursku za finale SP
RTV pre 5 satijoš 38 povezanih
Grend slem u Londonu: Britanac Feri prošao u osminu finala Vimbldona
Kurir pre 5 satijoš 25 povezanih