Повезане вести
Косовска Митровица: Један од ухапшених малолетника о тортури коју је доживео од тзв. косовске полиције
РТВ 07.03.2025
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Један од дечака кога је синоћ у северном делу Косовске Митровице привела тзв. косовска полиција, Дарис Хот изјавио је да су га полицајци тукли и да је у тренутку изгубио свест. Он је за Тањуг испричао да су… »
Малолетник описао тортуру од стране Косовске полиције: "Ставио ми је лисице и почео да ме шутира по ребрима"
Еуроневс 07.03.2025
Један од дечака кога је синоћ у северном делу Косовске Митровице привела косовска полиција, Дарис Хот изјавио је да су га полицајци тукли и да је у тренутку изгубио свест. Он је за Тањуг испричао да су синоћ око 21 сат… »
Малолетник о тортури од стране тзв. косовске полиције: Привели ме без разлога, тукли, изгубио сам свест
Телеграф 07.03.2025
Препоручујемо. Један од дечака кога је синоћ у северном делу Косовске Митровице привела тзв. косовска полиција, Дарис Хот изјавио је да су га полицајци тукли и да је у тренутку изгубио свест. Како је он испричао, у четвртак око… »
Вести дана »

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: „Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
BBC News пре 1 сатјош 41 повезана

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Студенти ФТН-а најавили протест у Новом Саду: Поставили 4 захтева
Нова пре 18 минутајош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 33 минутајош 22 повезане