Povezane vesti

Kosovska Mitrovica: Jedan od uhapšenih maloletnika o torturi koju je doživeo od tzv. kosovske policije

Kosovska Mitrovica: Jedan od uhapšenih maloletnika o torturi koju je doživeo od tzv. kosovske policije

RTV 07.03.2025
KOSOVSKA MITROVICA - Jedan od dečaka koga je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice privela tzv. kosovska policija, Daris Hot izjavio je da su ga policajci tukli i da je u trenutku izgubio svest. On je za Tanjug ispričao da su sinoć oko 21 sat… »
Maloletnik opisao torturu od strane Kosovske policije: "Stavio mi je lisice i počeo da me šutira po rebrima"

Maloletnik opisao torturu od strane Kosovske policije: "Stavio mi je lisice i počeo da me šutira po rebrima"

Euronews 07.03.2025
Jedan od dečaka koga je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice privela kosovska policija, Daris Hot izjavio je da su ga policajci tukli i da je u trenutku izgubio svest. On je za Tanjug ispričao da su sinoć oko 21 sat pripadnici kosovske policije bez… »
Maloletnik o torturi od strane tzv. kosovske policije: Priveli me bez razloga, tukli, izgubio sam svest

Maloletnik o torturi od strane tzv. kosovske policije: Priveli me bez razloga, tukli, izgubio sam svest

Telegraf 07.03.2025
Preporučujemo. Jedan od dečaka koga je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice privela tzv. kosovska policija, Daris Hot izjavio je da su ga policajci tukli i da je u trenutku izgubio svest. Kako je on ispričao, u četvrtak oko 21 sat oni su ga bez… »

Vesti dana »