Повезане вести

Косовска Митровица: Један од ухапшених малолетника о тортури коју је доживео од тзв. косовске полиције

Косовска Митровица: Један од ухапшених малолетника о тортури коју је доживео од тзв. косовске полиције

РТВ 07.03.2025
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Један од дечака кога је синоћ у северном делу Косовске Митровице привела тзв. косовска полиција, Дарис Хот изјавио је да су га полицајци тукли и да је у тренутку изгубио свест. Он је за Тањуг испричао да су… »
Малолетник описао тортуру од стране Косовске полиције: "Ставио ми је лисице и почео да ме шутира по ребрима"

Малолетник описао тортуру од стране Косовске полиције: "Ставио ми је лисице и почео да ме шутира по ребрима"

Еуроневс 07.03.2025
Један од дечака кога је синоћ у северном делу Косовске Митровице привела косовска полиција, Дарис Хот изјавио је да су га полицајци тукли и да је у тренутку изгубио свест. Он је за Тањуг испричао да су синоћ око 21 сат… »
Малолетник о тортури од стране тзв. косовске полиције: Привели ме без разлога, тукли, изгубио сам свест

Малолетник о тортури од стране тзв. косовске полиције: Привели ме без разлога, тукли, изгубио сам свест

Телеграф 07.03.2025
Препоручујемо. Један од дечака кога је синоћ у северном делу Косовске Митровице привела тзв. косовска полиција, Дарис Хот изјавио је да су га полицајци тукли и да је у тренутку изгубио свест. Како је он испричао, у четвртак око… »

Вести дана »