Povezane vesti
Kosovska Mitrovica: Jedan od uhapšenih maloletnika o torturi koju je doživeo od tzv. kosovske policije
RTV 07.03.2025
KOSOVSKA MITROVICA - Jedan od dečaka koga je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice privela tzv. kosovska policija, Daris Hot izjavio je da su ga policajci tukli i da je u trenutku izgubio svest. On je za Tanjug ispričao da su sinoć oko 21 sat… »
Maloletnik opisao torturu od strane Kosovske policije: "Stavio mi je lisice i počeo da me šutira po rebrima"
Euronews 07.03.2025
Jedan od dečaka koga je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice privela kosovska policija, Daris Hot izjavio je da su ga policajci tukli i da je u trenutku izgubio svest. On je za Tanjug ispričao da su sinoć oko 21 sat pripadnici kosovske policije bez… »
Maloletnik o torturi od strane tzv. kosovske policije: Priveli me bez razloga, tukli, izgubio sam svest
Telegraf 07.03.2025
Preporučujemo. Jedan od dečaka koga je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice privela tzv. kosovska policija, Daris Hot izjavio je da su ga policajci tukli i da je u trenutku izgubio svest. Kako je on ispričao, u četvrtak oko 21 sat oni su ga bez… »
Vesti dana »
Profesorka Jelene Kleut ostala bez posla na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
BLOG „Ima jedna pesma, ne peva Bekuta, a ni ubica s Informera“: Poslanik recitovao naprednjacima u Skupštini
Nova pre 7 minutajoš 33 povezane
"Nismo još na cilju"! Đedović sa Sijartom o sudbini NIS-a: MOL nema skrivene namere
Blic pre 43 minutajoš 63 povezane
"Super radari" postavljeni na više od 30 lokacija širom Srbije: Na ovim mestima se automatski beleže prekršaji
Mondo pre 4 satijoš 9 povezanih
Dejan Stanković nakon poraza: „Ova dva gola su mogla da se izbegnu!“
Hot sport pre 1 satjoš 31 povezana