Povezane vesti
Novak Đoković ponovo pokazao što je najveći: Pitali ga za smrt legende tenisa, a njegov odgovor oduševio sve
Telegraf 07.03.2025
Preporučujemo. Na Indijan Velsu, gde je najbolji teniser svih vremena Novak Đoković stigao da nastavi svoju potragu za titulama, dočekala ga je tužna vest o smrti Freda Stolija. Stoli, koji je osvojio 19 Grend slem titula, nije bio često u centru pažnje… »
Novaku saopštili da je preminula legenda: Čim je čuo vesti pokazao zašto je najveći ikada
Mondo 07.03.2025
Novak Đoković reagovao na informaciju da je preminuo čuveni teniser Fred Stoli koga je veoma cenio i poštovao. Srpski teniser Novak Đoković stigao je na Indijan Vels gde ga je, kao i sve prave teniske navijače, dočekala tužna vest. Preminuo je čuveni… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada o rebalansu budžeta, razišla se grupa građana koja je blokirala zgradu
RTS pre 2 satajoš 60 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Menja se Zakon o organskoj proizvodnji
Nova ekonomija pre 4 satijoš 15 povezanih

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 4 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 satajoš 67 povezanih