Povezane vesti
Dodik: Na braniku sam ideje da srpski narod mora da ima svoju državu
Sputnik 07.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je na braniku ideje da srpski narod mora da ima svoju državu na ovom prostoru. Dodik je podsetio da pripada ljudima koji su 9. januara doneli odluku o osnivanju Republike Srpske. „Ostao sam na… »
Dodik: Na braniku sam ideje da srpski narod mora da ima svoju državu
B92 07.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je na braniku ideje da srpski narod mora da ima svoju državu na ovom prostoru. Dodik je podsetio da pripada ljudima koji su 9. januara doneli odluku o osnivanju Republike Srpske. "Ostao sam… »
Alarmantno upozorenje milorada Dodika: Žele da nas dokrajče
Večernje novosti 07.03.2025
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je na braniku ideje da srpski narod mora da ima svoju državu na ovom prostoru. Foto: V. Tripić Dodik je podsetio da pripada ljudima koji su 9. januara doneli odluku o osnivanju Republike Srpske. -… »
Vesti dana »

Ovo su uslovi Rusije za kraj rata: Lavrov izneo stavku po stavku: Putin jednu stvar nikada neće prihvatiti, Tramp mu odbrojava sate
Blic pre 22 minutajoš 22 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas sa velikim temperaturnim oscilacijama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Predsednik predstavio nove ekonomske mere: Smanjićemo cene i kamatne stope za kredite, građani će živeti bolje
RTV pre 2 satajoš 107 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 23 povezane