Povezane vesti
Nakon amputacije Miliću Vukašinoviću stigla Proteza: "Nije lako, ali ja neću odustati, nisam znao da..."
Kurir 07.03.2025
Rokeru Miliću Vukašinoviću nedavno je amputirana noga, a danas je dobio protezu. - Proteza nije laka ni naivna, Teška je, pritiska i grebe. Morao sam da ih pitam da je prepravljaju jer me je mnogo stezla i nažuljao sam se na ivice, ali ne odustajem. Kada… »
"Nisam mogao da izdržim kad su stavili protezu": Milić o teškoj borbi, spomenuo i Sašu Popovića, nije znao da boluje
Mondo 07.03.2025
Milić Vukašinović o prvim koracima s protezom nakon amputacije noge, ali i odlasku Saše Popovića. Milić Vukašinović dobio protezu, nakon amputacije noge. Roker je ispričao kako se osećao kada je ponovo stao na noge i priznao da isprva nije mogao da… »
Vesti dana »
Ekološka katastrofa kod Užica: Izlila se otpadna voda iz deponije Duboko, aktivisti pitaju – „Zašto deset sati niko nije sanirao kvar?“ (v
Pravda pre 1 satjoš 19 povezanih
"Novače, zašto samo ti igraš protiv Sinera i Alkaraza?": Đoković uzdahnuo, pa priznao svima šta ga brine
Mondo pre 27 minutajoš 32 povezane
Ukrajinska delegacija stigla u SAD na nove pregovore o pripremi mirovnog sporazuma s Rusijom
Beta pre 32 minutajoš 16 povezanih