Povezane vesti

Prva emisija Zvezda Granda nakon smrti Saše Popovića: Ana Sević otkrila kako će izgledati scena (FOTO)

Prva emisija Zvezda Granda nakon smrti Saše Popovića: Ana Sević otkrila kako će izgledati scena (FOTO)

Svet plus pre 1 dan
Večeras će se od 21h na televiziji Pink, emitovati prva emisija "Zvezda Granda" nakon tragične smrti Saše Popovića, a scena će biti obeležena dirljivim gestom u njegovu čast. Ana Sević, poznata pevačica i voditeljka " Zvezda Granda", podelila je… »
"Tata, daj mi karticu, Koliko para imaš?" Ćerka Saše Popovića odbijala sve skupe poklone, ovde kupuje odeću: Šta će meni…

"Tata, daj mi karticu, Koliko para imaš?" Ćerka Saše Popovića odbijala sve skupe poklone, ovde kupuje odeću: Šta će meni…

Kurir pre 1 dan
Saša Popović se tokom svog života i pored brojnih uspeha u poslu, najviše ponosio porodicom i svojom decom. Njegova ćerka Aleksandra nikada nije volela da se eksponira javno. Iako su roditelji poštovali njenu odluku, te nisu previše pričali o… »
Ništa više neće biti isto: Poznato kako će izgledati prva emisija zg bez Saše Popovića

Ništa više neće biti isto: Poznato kako će izgledati prva emisija zg bez Saše Popovića

Kurir pre 1 dan
Saša Popović sahranjen je pre dva dana na Bežanijskom groblju u Beogradu. Tuga i bol zbog gubitka Saše Popovića ne jenjavaju, naročito među onima koji su s njim blisko sarađivali tokom godina. Popović je u četvrtak sahranjen, a mnogi njegovi… »
Saša Popović je najveću radost u životu doživeo na današnji dan, 45 godina je čekao: "To je bila apsolutna sreća"

Saša Popović je najveću radost u životu doživeo na današnji dan, 45 godina je čekao: "To je bila apsolutna sreća"

Blic pre 1 dan
Saša Popović sahranjen je 6. marta na Novom bežanijskom groblju, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Suzanu, ćerku Aleksandru i sina Danijela. Saša je svojevremeno govorio da mu se najradosniji trenutak dogodio baš na današnji dan, na 8. mart… »
"Majka je želela da joj Ona bude snajka" Saša Popović bio u vezi s pevačicom, ovako je govorio o njoj: Divio sam joj se

"Majka je želela da joj Ona bude snajka" Saša Popović bio u vezi s pevačicom, ovako je govorio o njoj: Divio sam joj se

Kurir pre 1 dan
Saša Popović umro je 1. marta, a ispraćen je na večni počinak 6. marta na Bežanijskom groblju u Beogradu. Popović je iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Suzanu sa kojom je godinama bio u srećnom braku, a malo ko zna da je pre nje bio u vezi sa… »
"Majka je želela da joj Ona bude snajka": Saša Popović bio u vezi sa pevačicom, ovako je govorio o njoj: "Divio sam joj se"

"Majka je želela da joj Ona bude snajka": Saša Popović bio u vezi sa pevačicom, ovako je govorio o njoj: "Divio sam joj se"

Blic pre 1 dan
Saša Popović umro je 1. marta, a ispraćen je na večni počinak 6. marta na Bežanijskom groblju u Beogradu. Saša Popović je iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Suzanu sa kojom je godinama bio u srećnom braku, a malo ko zna da je pre nje bio u… »
Poznato kako će izgledati prva emisija zg bez Saše Popovića: Ništa više neće biti isto

Poznato kako će izgledati prva emisija zg bez Saše Popovića: Ništa više neće biti isto

Mondo pre 1 dan
Saša Popović sahranjen je pre dva dana na Bežanijskom groblju u Beogradu. Tuga i bol zbog gubitka Saše Popovića ne jenjavaju, naročito među onima koji su s njim blisko sarađivali tokom godina. Popović je u četvrtak sahranjen, a mnogi njegovi… »
Ovo je prva pevačica Slatkog greha: "Ona je bila prva skandal-dama popovića" Svi su je zaboravili kada je zamenjena Lepom…

Ovo je prva pevačica Slatkog greha: "Ona je bila prva skandal-dama popovića" Svi su je zaboravili kada je zamenjena Lepom…

Blic pre 1 dan
Osnivač i direktor Saša Popović sahranjen je 6. marta, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Suzanu i decu Aleksandru i Danijela. Saša Popović sa Lepom Brenom i " Slatkim grehom" ispisao je istoriju. Naime, grupa "Slatki greh" osamdesetih… »
"Sutra će sve biti isto, ali ništa neće biti isto": Ana Sević nakon smrti Saše Popovića otkrila šta će se dešavati u…

"Sutra će sve biti isto, ali ništa neće biti isto": Ana Sević nakon smrti Saše Popovića otkrila šta će se dešavati u…

Blic pre 1 dan
Osnivač i direktor Saša Popović sahranjen je 6. marta, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Suzanu i decu Aleksandru i Danijela. Tuga i bol za Sašom Popovićem koji je juče sahranjen među poznatim ličnostima ne prestaje, posebno onima… »
"Tata, jesi li ti: Lud?" Priča o "Roleksu" je dokaz koliko je zaista skromna ćerka Saše Popovića: On je tada ostao šokiran

"Tata, jesi li ti: Lud?" Priča o "Roleksu" je dokaz koliko je zaista skromna ćerka Saše Popovića: On je tada ostao šokiran

Blic pre 2 dana
Osnivač i direktor Saša Popović sahranjen je juče, 6. marta, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Suzanu i decu Aleksandru i Danijela. Popović je sa suprugom odgajio i na put izveo dvoje dece, Suzaninog sina iz prvog braka, i ćerku… »

Vesti dana »