Povezane vesti

Majci je bila najlepši poklon: Ćerka Saše Popovića rođena na poseban praznik

Majci je bila najlepši poklon: Ćerka Saše Popovića rođena na poseban praznik

Story pre 1 dan
Aleksandra Popović, ćerka Saše Popovića na dan sahrane držala se vrlo dostojanstveno. Sve vreme crvenokosa devojka skrivala je suze ispod naočara nastojeći da se nađe majci. Da joj je teško nije morala da kaže, bilo je jasno kao dan. Upravo iz… »
"Neću da ga žalim što je umro, već da ga slavim što je živeo..." Bolno oglašavanje ćerka Saše Popovića, prekinula…

"Neću da ga žalim što je umro, već da ga slavim što je živeo..." Bolno oglašavanje ćerka Saše Popovića, prekinula…

Kurir pre 22 sata
Aleksandra Popović, ćerka preminulog Saše Popovića,velikog direktora "Grand" produkcije, emotivno se oglasila na svom Instagram profilu povodom rođendanskih čestitki koje je primila. U njenoj dirljivoj objavi osvrnula se na teške trenutke kroz koje… »
Prvi rođendan bez tate: Ćerka Saše Popovića rastužila sve emotivnom porukom (FOTO)

Prvi rođendan bez tate: Ćerka Saše Popovića rastužila sve emotivnom porukom (FOTO)

Svet plus pre 23 sata
Aleksandra Popović, ćerka legendarnog Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta nakon kratke i teške borbe sa rakom želuca, podelila je srceparajuću poruku na društvenim mrežama povodom svog rođendana, prvog koji proslavlja bez svog oca. Njene… »
Najtužniji rođendan ćerke Saše Popovića: Potresne scene sa Bežanije, neutešna na očevom grobu, Aleksandra pala njoj u…

Najtužniji rođendan ćerke Saše Popovića: Potresne scene sa Bežanije, neutešna na očevom grobu, Aleksandra pala njoj u…

Kurir pre 1 dan
Aleksandra Popović, ćerka pokojnog Saše Popovića, sa majkom Suzanom i bratom Danijelom, došla je na očev grob na Novom bežanijskom groblju. Porodica Popović danas daje sedam dana, a Aleksandra je neutešna budući da je njoj danas rođendan. Uz… »
"Znači mi što ste toliko svi voleli mog oca" Ćerka Saše Popovića se oglasila nakon sahrane

"Znači mi što ste toliko svi voleli mog oca" Ćerka Saše Popovića se oglasila nakon sahrane

Kurir pre 1 dan
Aleksandra Popović, ćerka pokojnog Saše Popovića, oglasila se nakon očeve sahrane. Aleksandra se najpre obratila ljudima koji joj čestitaju rođendan čitavog dana i objasnila da je došlo do zabune i da je njoj sutra rođendan. - Vidim da mi neki… »
Najtužniji rođendan ikada: Ćerku Saša jutros nije probudio poljupcem, a puni 26 godina

Najtužniji rođendan ikada: Ćerku Saša jutros nije probudio poljupcem, a puni 26 godina

Svet & Skandal pre 1 dan
Ćerka Saše Popovića oglasila se na društvenim mrežama Samo dva dana posle sahrane Saše Popovića njegova ćerka mezimica napunila je 26 godina. 8. mart kada je i Aleksandrin rođendan, u porodici je oduvek bio poseban dan. Tada se slavilo i veseilo… »
"Znači mi da čujem koliko ste voleli mog oca": Ćerka Saše Popovića se oglasila nakon sahrane: "Poruke mi i danas stižu"

"Znači mi da čujem koliko ste voleli mog oca": Ćerka Saše Popovića se oglasila nakon sahrane: "Poruke mi i danas stižu"

Blic pre 1 dan
Ćerka Saše Popovića, Aleksandra Popović, oglasila se nakon očeve sahrane. Aleksandra Popović najpre se obratila ljudima koji joj čestitaju rođendan čitavog dana i objasnila da je došlo do zabune i da je njoj sutra rođendan. - Vidim da mi neki… »

Vesti dana »