Повезане вести
Мајци је била најлепши поклон: Ћерка Саше Поповића рођена на посебан празник
Стори 08.03.2025
Александра Поповић, ћерка Саше Поповића на дан сахране држала се врло достојанствено. Све време црвенокоса девојка скривала је сузе испод наочара настојећи да се нађе мајци. Да јој је тешко није морала да каже, било је јасно као… »
"Нећу да га жалим што је умро, већ да га славим што је живео..." Болно оглашавање ћерка Саше Поповића, прекинула тишину и…
Курир 08.03.2025
Александра Поповић, ћерка преминулог Саше Поповића,великог директора "Гранд" продукције, емотивно се огласила на свом Инстаграм профилу поводом рођенданских честитки које је примила. У њеној дирљивој објави осврнула се на тешке… »
Најтужнији рођендан ћерке Саше Поповића: Потресне сцене са Бежаније, неутешна на очевом гробу, Александра пала њој у загрљај…
Курир 08.03.2025
Александра Поповић, ћерка покојног Саше Поповића, са мајком Сузаном и братом Данијелом, дошла је на очев гроб на Новом бежанијском гробљу. Породица Поповић данас даје седам дана, а Александра је неутешна будући да је њој данас… »
Најтужнији рођендан икада: Ћерку Саша јутрос није пробудио пољупцем, а пуни 26 година
Свет & Скандал 08.03.2025
Ћерка Саше Поповића огласила се на друштвеним мрежама Само два дана после сахране Саше Поповића његова ћерка мезимица напунила је 26 година. 8. март када је и Александрин рођендан, у породици је одувек био посебан дан. Тада се… »
"Значи ми што сте толико сви волели мог оца" Ћерка Саше Поповића се огласила након сахране
Курир 08.03.2025
Александра Поповић, ћерка покојног Саше Поповића, огласила се након очеве сахране. Александра се најпре обратила људима који јој честитају рођендан читавог дана и објаснила да је дошло до забуне и да је њој сутра рођендан. -… »
"Значи ми да чујем колико сте волели мог оца": Ћерка Саше Поповића се огласила након сахране: "Поруке ми и данас стижу"
Блиц 07.03.2025
Ћерка Саше Поповића, Александра Поповић, огласила се након очеве сахране. Александра Поповић најпре се обратила људима који јој честитају рођендан читавог дана и објаснила да је дошло до забуне и да је њој сутра рођендан. -… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро