Povezane vesti

(Video) Pogledajte rekord karijere Bogdanovića: Kapiten „orlova“ prevazišao sebe u pobedi Klipersa nad Njujorkom

(Video) Pogledajte rekord karijere Bogdanovića: Kapiten „orlova“ prevazišao sebe u pobedi Klipersa nad Njujorkom

Dnevnik pre 1 dan
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postavio je rekord karijere sa 12 skokova u pobedi Los Anđeles Kliperse kod kuće protiv Njujorka rezultatom 105:95. Bogdanovićev prethodni rekord u NBA ligi je bio 10 skokova u prošlogodišnjem meču njegovog… »
Batum: Mrzim Bogdana, izgubio sam mnogo utakmica zbog njega

Batum: Mrzim Bogdana, izgubio sam mnogo utakmica zbog njega

Sportski žurnal pre 1 dan
Sjajna atmosfera u taboru Klipersa, Bogdanović sjajno prihvaćen u Los Anđelesu. Na pohvale trenera Klipersa Tajrona Lua upućene Bogdanu Bogdanoviću, sadržine: Kavaj Lenard i Džejms Harden mu sve više veruju, počinje da razume šta želimo”… »
Svi hvale Bogdana!

Svi hvale Bogdana!

Sportske.net pre 1 dan
LA Klipersi su noćas savladali Njujork Nikse sa 105:95, a naš Bogdan Bogdanović je meč završio sa osam poena, tri asistencije i čak 12 skokova. Posle meča su na adresu našeg košarkaša počele da stižu brojne pohvale, kako od saigrača, tako i… »
„Mrzim Bogdana Bogdanovića, toliko utakmica sam izgubio zbog njega“

„Mrzim Bogdana Bogdanovića, toliko utakmica sam izgubio zbog njega“

Nova pre 1 dan
Legendarni košarkaš Los Anđeles Klipersa, Nikolas Batum, u šali je rekao da mrzi saigrača iz kluba, Bogdana Bogdanovića. Bogdan Bogdanović i Nikolas Batum vodili su mnogo bitaka i u reprezentativnim dresovima nastupajući za srpski, odnosno… »
"Mrzim Bogdanovića, mnogo utakmica sam izgubio zbog njega": Novi saigrač kapitena Srbije ima ružna sećanja

"Mrzim Bogdanovića, mnogo utakmica sam izgubio zbog njega": Novi saigrač kapitena Srbije ima ružna sećanja

Mondo pre 1 dan
Nikola Batum se našalio kako mrzi Bogdana Bogdanovića, zbog brojnih poraza Francuske od reprezentacije Srbije. Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović nedavno je promenio klub i sada brani boje Los Anđeles Klipersa. A, novi saigrač i… »
Mrzim Bogdana, toliko sam utakmica izgubio od njega: Francuz bez ustručavanja!

Mrzim Bogdana, toliko sam utakmica izgubio od njega: Francuz bez ustručavanja!

Hot sport pre 1 dan
Sada su saigrači! Los Anđeles Klipersi su u jednom prilično uzbudljivom meču na svom parketu bili bolji od Njujork Niksa u malom derbiju istočne i zapadne obale. Tim iz Kalifornije je slavio nakon prilično velike borbe rezultatom 105:95. Srpski… »
Bogdanović oborio sopstveni rekord

Bogdanović oborio sopstveni rekord

Sportski žurnal pre 1 dan
Kapiten reprezentacije imao dva skoka više nego svojevremeno u meču Atlante i Milvokija. Bogdan Bogdanović je postavio je rekord karijere sa 12 skokova u pobedi Los Anđeles klipersa kod kuće nad Njujorkom - 105:95. Bogdanovićev prethodni rekord u… »
Batum: "Mrzim Bogdana Bogdanovića"

Batum: "Mrzim Bogdana Bogdanovića"

B92 pre 1 dan
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović od skora je postao član ekipe Los Anđeles Klipersa, a tu ga je dočekao između ostalih i Nikola Batum koji je govorio o nekadašanjem košarkašu Partizana. Francuz je posle utakmice Klipersa sa Niksima koji su… »
Saigrač o Bogdanu: Mrzim ga, zbog njega sam izgubio mnogo mečeva

Saigrač o Bogdanu: Mrzim ga, zbog njega sam izgubio mnogo mečeva

Sport klub pre 1 dan
Francuski NBA veteran Nikolas Batum prokomentarisao je Bogdana Bogdanovića posle utakmice u kojoj je kapiten reprezentacije Srbije postavio novi rekord karijere. Nekadašnji bek Partizana zabeležio je 12 skokova u pobedi njegovih Klipersa nad Njujork… »
Srbin postavio rekord karijere u NBA Bogdanov niz od 12 skokova u trijumfu nad Njujorkom

Srbin postavio rekord karijere u NBA Bogdanov niz od 12 skokova u trijumfu nad Njujorkom

Dnevnik pre 1 dan
LOS ANĐELES: Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postavio je rekord karijere sa 12 skokova u pobedi Los Anđeles Kliperse kod kuće protiv Njujorka rezultatom 105:95. Bogdanovićev prethodni rekord u NBA ligi je bio 10 skokova u prošlogodišnjem meču… »
Centarska partija Bogdana Bogdanovića: Magnet u rukama u pobedi Klipersa! (video)

Centarska partija Bogdana Bogdanovića: Magnet u rukama u pobedi Klipersa! (video)

Hot sport pre 1 dan
Solidna partija! Los Anđeles Klipersi su u jednom prilično uzbudljivom meču na svom parketu bili bolji od Njujork Niksa u malom derbiju istočne i zapadne obale. Tim iz Kalifornije je slavio nakon prilično velike borbe rezultatom 105:95. Srpski… »
Bogdana neće trojke, ali skokovi hoće

Bogdana neće trojke, ali skokovi hoće

Sport klub pre 1 dan
Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Njujork Nikse rezultatom 105:95 i stigli do 34. pobede u sezoni. Klipersi su tako ostali u trci za šesto mesto i izbegavanje plej-on turnira, dok su Niksi produžili seriju poraza na tri utakmice. Bogdan… »
Bogdan Bogdanović postavio rekord karijere sa 12 skokova

Bogdan Bogdanović postavio rekord karijere sa 12 skokova

Politika pre 1 dan
LOS ANĐELES - Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postavio je rekord karijere sa 12 skokova u pobedi Los Anđeles Kliperse kod kuće protiv Njujorka rezultatom 105:95. Bogdanovićev prethodni rekord u NBA ligi je bio 10 skokova u prošlogodišnjem meču… »
Bogdan Bogdanović oborio rekord NBA karijere - u skokovima

Bogdan Bogdanović oborio rekord NBA karijere - u skokovima

Euronews pre 1 dan
Istorijsko veče u NBA, ne na toj razini kao Nikola Jokić i ne na globalnom, već na ličnom planu imao je i Bogdan Bogdanović. U pobedi Los Anđeles Klipersa nad Njujork Niksima 105:95, kapiten "orlova" imao je 12 skokova i za dve uhvaćene lopter… »
VIDEO Bogdanović postavio rekord karijere, totalno se preporodio u Los Anđelesu

VIDEO Bogdanović postavio rekord karijere, totalno se preporodio u Los Anđelesu

Nova pre 1 dan
Bogdan Bogdanović, košarkaš Los Anđeles Klipersa, u pobedi svoj ekipe protiv Njujork Niksa sa 105:95 ubacio je osam poena, ali postavio rekord karijere po broju skokova. Bogdanović je zabeležio 12 skokova što je njegov rekord karijere u NBA ligi… »
Rekord karijere Bogdana Bogdanovića

Rekord karijere Bogdana Bogdanovića

B92 pre 1 dan
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Bogdan Bogdanović u pobedi svoj ekipe protiv Njujork Niksa sa 105:95 ubacio je osam poena. Ali uprkos očajnoj šuterskoj partiji, gde nije uspeo da ubaci nijednu trojku iz četiri pokušaja, Bogdanović je stigao do 12… »
Bogdan Bogdanović postavio novi lični rekord! I kapiten reprezentacije Srbije zablistao u NBA ligi

Bogdan Bogdanović postavio novi lični rekord! I kapiten reprezentacije Srbije zablistao u NBA ligi

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. I dok je ceo svet gledao ka novoj istorijskoj partiji Nikole Jokića za Denver Nagetse, još jedan srpski košarkaš noćas je bio na parketu. Kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović je i sam uspeo da se istakne i da postavi svoj… »
Rekord karijere za Bogdana Bogdanovića: Dobio novu ulogu u Klipersima, ovo nikad nije uradio

Rekord karijere za Bogdana Bogdanovića: Dobio novu ulogu u Klipersima, ovo nikad nije uradio

Mondo pre 1 dan
Bogdan Bogdanović se odlično oseća u dresu L.A. Klipersa i prethodne noći postavio je rekord karijere u broju skokova, u 33. godini. Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović odigrao je sjajan meč za svoju novu ekipu L.A. Kliperse i doprineo… »

Vesti dana »