Povezane vesti
Stefan Grujić ušla u Elitu: Javno izgovorila sa kim ju je Matora prevarila, u pitanju je poznata ličnost
Mondo 08.03.2025
Stefani je odmah po ulasku u studio otkrila brojne detalje i šokirala, otkrivši šta se to zapravo dešavalo u spoljnom svetu. Stefani Grujić sinoć se uselila u "Elitu 8", a odmah po ulasku u studio progovorila je o turbulentnoj vezi i veoma burnom raskidu… »
"Matora me je tri puta prevarila, zato nisam došla na sahranu njene majke": Stefani otkrila sve o raskidu: "Nastao je ozbiljan…
Blic 08.03.2025
Stefani Grujić večeras ulazi u "Elitu 8", a u studiju je progovorila o raskidu sa Jovanom Tomić Matorom. Stefani je otkrila da na sahranu Matorine majke nije došla zato što ju je Jovana prevarila. - Dva puta me je prevarila i tu smo imale velikih… »
Vesti dana »
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 5 satijoš 2 povezane
Paunović se obratio naciji nakon poraza Srbije na Marakani! Selektor poručio: "Ovo je moja krivica"!
Kurir pre 6 satijoš 9 povezanih
Danas hladno, sa pljuskovima širom Srbije: Spremite kišobrane za popodne, a od nedelje sledi obrt
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih
Studenti u blokadi zahvalili se Nišlijama što na dočeku biciklista nisu nasele na provokacije naprednjaka
Medijska kutija pre 43 minutajoš 1 povezana
RIK doneo Rešenje o povlačenju izborne liste koalicije Narodna Srbija
Telegraf pre 6 satijoš 3 povezane