Povezane vesti
Stefan Grujić ušla u Elitu: Javno izgovorila sa kim ju je Matora prevarila, u pitanju je poznata ličnost
Mondo 08.03.2025
Stefani je odmah po ulasku u studio otkrila brojne detalje i šokirala, otkrivši šta se to zapravo dešavalo u spoljnom svetu. Stefani Grujić sinoć se uselila u "Elitu 8", a odmah po ulasku u studio progovorila je o turbulentnoj vezi i veoma burnom raskidu… »
"Matora me je tri puta prevarila, zato nisam došla na sahranu njene majke" Stefani Grujić rešeta bivšu verenicu, otkrila…
Alo 08.03.2025
Stefani je otkrila da na sahranu Matorine majke nije došla zato što ju je Jovana prevarila. Stefani Grujić večeras ulazi u "Elitu 8", a u studiju je progovorila o raskidu sa Jovanom Tomić Matorom. Stefani je otkrila da na sahranu Matorine majke nije… »
"Matora me je tri puta prevarila, zato nisam došla na sahranu njene majke": Stefani otkrila sve o raskidu: "Nastao je ozbiljan…
Blic 08.03.2025
Stefani Grujić večeras ulazi u "Elitu 8", a u studiju je progovorila o raskidu sa Jovanom Tomić Matorom. Stefani je otkrila da na sahranu Matorine majke nije došla zato što ju je Jovana prevarila. - Dva puta me je prevarila i tu smo imale velikih… »
Vesti dana »

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
Sputnik pre 36 minutajoš 12 povezanih

Rhmz upozorava Temperature idu do nesnosnih 40 stepeni! Crveni alarm u više regiona evo gde će biti najgore
Dnevnik pre 11 minutajoš 8 povezanih

Paklena subota u Srbiji! Temperature skaču do 37 stepeni, spremite se za toplotni udar!
Alo pre 2 satajoš 7 povezanih