Повезане вести

РАТ У УКРАЈИНИ У нападу украјинског дрона оштећена рафинерија нафте у руској Лењинградској области

РАТ У УКРАЈИНИ У нападу украјинског дрона оштећена рафинерија нафте у руској Лењинградској области

Еуроневс 08.03.2025
Рат у Украјини траје 1.109 дана. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да верује да председник Русије Владимир Путин жели да оконча рат, а да му је теже да се носи са Украјином, поручујући да ће "то… »
Ово су Путинови услови за моментални прекид ватре у Украјини: Кремљ реаговао на Трампове претње санкцијама

Ово су Путинови услови за моментални прекид ватре у Украјини: Кремљ реаговао на Трампове претње санкцијама

Телеграф 08.03.2025
Препоручујемо. Руски председник Владимир Путин је сигнализирао спремност да размотри моментални прекид ватре у Украјини, али само под строгим и потенцијално контроверзним условима. Док Доналд Трамп, председник САД, настоји да… »
Ово су путинови услови за крај рата у Украјини: Москва реаговала на Трампове претње санкцијама

Ово су путинови услови за крај рата у Украјини: Москва реаговала на Трампове претње санкцијама

Курир 08.03.2025
Руски председник Владимир Путин је сигнализирао спремност да размотри моментални прекид ватре у Украјини, али само под строгим и потенцијално контроверзним условима. Док Доналд Трамп, председник САД, настоји да посредује у… »
"Лакше ми је с Путином, верујем: Му!" Трамп после невероватног обрта опет шокирао свет: Тешко се носим с Украјином, а Русија…

"Лакше ми је с Путином, верујем: Му!" Трамп после невероватног обрта опет шокирао свет: Тешко се носим с Украјином, а Русија…

Блиц 08.03.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да верује да председник Русије Владимир Путин жели да оконча рат, а да му је теже да се носи са Украјином, поручујући да ће "то средити и зауставити". У интервјуу за… »
Ово су Путинови услови за крај рата: Стигла реакција Русије на Трампове претње, Зеленском се неће свидети

Ово су Путинови услови за крај рата: Стигла реакција Русије на Трампове претње, Зеленском се неће свидети

Мондо 08.03.2025
Стигла је реакција Москве након претњи Трампа. Руски председник Владимир Путин изразио је спремност да размотри тренутни прекид ватре у Украјини, али под строгим и потенцијално спорним условима. Док Доналд Трамп покушава да… »
Кремљ реаговао на трампове претње Ово су Путинови услови за моментални прекид ватре у Украјини

Кремљ реаговао на трампове претње Ово су Путинови услови за моментални прекид ватре у Украјини

Ало 08.03.2025
Руски председник Владимир Путин је сигнализирао спремност да размотри моментални прекид ватре у Украјини, али само под строгим и потенцијално контроверзним условима. Док Доналд Трамп, председник САД, настоји да посредује у… »
Трамп: Искрено, тешко ми је носити се са Украјинцима, верујем да Путин жели мир

Трамп: Искрено, тешко ми је носити се са Украјинцима, верујем да Путин жели мир

Данас 08.03.2025
Након што је објавио да разматра увођење царина и строгих санкција Русији, Доналд Трамп обратио се медијима. Украјина мора да „устане и уради посао“, рекао је Доналд Трамп из Овалне канцеларије, одговарајуц́и на питања о рату… »

Вести дана »