Povezane vesti
Maja nioklić ponovo u bolnici! Zbog ovoga će morati da ide na kliniku na svakih sedam dana, a sada se oglasila i otkrila…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Maja Nikolić imala je nezgodu tik pred takmičenje na PZE 2025. Ona je polomila nogu zbog čega je nastupala sa gipom, a sada se oglasila i otkrila da još tri nedelje mora da nosi gips. - U utorak ponovo idem u bolnicu na snimanje noge… »
Maja Nikolić mora ponovo u bolnicu: Pevačica otkriva šta se dogodilo
Nova pre 1 dan
Pevačica Maja Nikolić, polomila je nogu pred takmičenje na PZE 2025, međutim, to je nije sprečilo da nastupa na tom takmičenju. Uprkos pehu koji ju je zadesio kako sa nogom tako i sa ispadanjem iz takmičenja, Maja Nikolić je ostala optimistična i… »
Maja Nikolić ponovo u bolnici: "Polomljene su mi tri kosti" FOTO
B92 pre 1 dan
Pevačica Maja Nikolić, koja je polomila nogu pred takmičenje na PZE 2025, oglasila se i otkrila da još tri nedelje mora da nosi gips. Srpska pevačica Maja Nikolić podelila je snimak ispred lekarske ordinacije, ali nije otkrila u kakvom je stanju… »
Maja Nikolić ponovo u bolnici: "Snimaju mi nogu zbog polomljene 3 kosti, još 3 nedelje sam u gipsu"
Blic pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić, koja je polomila nogu pred takmičenje na PZE 2025, se oglasila i otkrila da još tri nedelje mora da nosi gips. - U utorak ponovo idem u bolnicu na snimanje noge. Snimaju mi nogu zbog polomljene 3 kosti na 7 dana. Sve je prošlo… »
Vesti dana »

Nova prognoza Marka Čubrila: Evo kad tačno stižu jaki pljuskovi i zahlađenje, ali i sneg na planinama
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih

Tramp: Ukrajina još nije pokazala dovoljno želje za mirom – želim da oni žele mir
N1 Info pre 58 minutajoš 11 povezanih

Jokić: Šta sam mogao da promenim? Da pogađam, lakat je dobro
Sport klub pre 58 minutajoš 13 povezanih

Nezavisni sindikat podneo krivičnu prijavu protiv ministarke prosvete Srbije
Slobodna Evropa pre 46 minutajoš 8 povezanih