Povezane vesti

Maja nioklić ponovo u bolnici! Zbog ovoga će morati da ide na kliniku na svakih sedam dana, a sada se oglasila i otkrila…

Maja nioklić ponovo u bolnici! Zbog ovoga će morati da ide na kliniku na svakih sedam dana, a sada se oglasila i otkrila…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Maja Nikolić imala je nezgodu tik pred takmičenje na PZE 2025. Ona je polomila nogu zbog čega je nastupala sa gipom, a sada se oglasila i otkrila da još tri nedelje mora da nosi gips. - U utorak ponovo idem u bolnicu na snimanje noge… »
Maja Nikolić mora ponovo u bolnicu: Pevačica otkriva šta se dogodilo

Maja Nikolić mora ponovo u bolnicu: Pevačica otkriva šta se dogodilo

Nova pre 1 dan
Pevačica Maja Nikolić, polomila je nogu pred takmičenje na PZE 2025, međutim, to je nije sprečilo da nastupa na tom takmičenju. Uprkos pehu koji ju je zadesio kako sa nogom tako i sa ispadanjem iz takmičenja, Maja Nikolić je ostala optimistična i… »
Maja Nikolić ponovo u bolnici: "Polomljene su mi tri kosti" FOTO

Maja Nikolić ponovo u bolnici: "Polomljene su mi tri kosti" FOTO

B92 pre 1 dan
Pevačica Maja Nikolić, koja je polomila nogu pred takmičenje na PZE 2025, oglasila se i otkrila da još tri nedelje mora da nosi gips. Srpska pevačica Maja Nikolić podelila je snimak ispred lekarske ordinacije, ali nije otkrila u kakvom je stanju… »
Maja Nikolić ponovo u bolnici: "Snimaju mi nogu zbog polomljene 3 kosti, još 3 nedelje sam u gipsu"

Maja Nikolić ponovo u bolnici: "Snimaju mi nogu zbog polomljene 3 kosti, još 3 nedelje sam u gipsu"

Blic pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić, koja je polomila nogu pred takmičenje na PZE 2025, se oglasila i otkrila da još tri nedelje mora da nosi gips. - U utorak ponovo idem u bolnicu na snimanje noge. Snimaju mi nogu zbog polomljene 3 kosti na 7 dana. Sve je prošlo… »

Vesti dana »