Повезане вести

Маја ниоклић поново у болници! Због овога ће морати да иде на клинику на сваких седам дана, а сада се огласила и открила…

Маја ниоклић поново у болници! Због овога ће морати да иде на клинику на сваких седам дана, а сада се огласила и открила…

Курир 08.03.2025
Певачица Маја Николић имала је незгоду тик пред такмичење на ПЗЕ 2025. Она је поломила ногу због чега је наступала са гипом, а сада се огласила и открила да још три недеље мора да носи гипс. - У уторак поново идем у болницу на… »
Маја Николић мора поново у болницу: Певачица открива шта се догодило

Маја Николић мора поново у болницу: Певачица открива шта се догодило

Нова 08.03.2025
Певачица Маја Николић, поломила је ногу пред такмичење на ПЗЕ 2025, међутим, то је није спречило да наступа на том такмичењу. Упркос пеху који ју је задесио како са ногом тако и са испадањем из такмичења, Маја Николић је… »
Маја Николић поново у болници: "Поломљене су ми три кости" ФОТО

Маја Николић поново у болници: "Поломљене су ми три кости" ФОТО

Б92 08.03.2025
Певачица Маја Николић, која је поломила ногу пред такмичење на ПЗЕ 2025, огласила се и открила да још три недеље мора да носи гипс. Српска певачица Маја Николић поделила је снимак испред лекарске ординације, али није открила у… »
Маја Николић поново у болници: "Снимају ми ногу због поломљене 3 кости, још 3 недеље сам у гипсу"

Маја Николић поново у болници: "Снимају ми ногу због поломљене 3 кости, још 3 недеље сам у гипсу"

Блиц 08.03.2025
Певачица Маја Николић, која је поломила ногу пред такмичење на ПЗЕ 2025, се огласила и открила да још три недеље мора да носи гипс. - У уторак поново идем у болницу на снимање ноге. Снимају ми ногу због поломљене 3 кости на 7… »

Вести дана »