Povezane vesti
Poznata srpska influenserka ozbiljno povređena: "Tako je puklo..." FOTO
B92 08.03.2025
Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah otkrila je šta se desilo. Poznata srpska jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah u svom novom vlogu je rekla da je pala niz stepenice. Prema njenim rečima, incident se dogodi u Holandiji… »
"Imam hematom, boli me ruka": Zorannah pala niz stepenice trospratnice: "Jedva čekam da se iselimo iz ove kuće"
Blic 07.03.2025
Influenserka i jutjuberka Zorana Jovanović Zorannah ispričala je u svom novom vlogu kako je pala niz stepenice trospratnice u kojoj živi sa dečkom Elojom Rumom. Naime, Zorana i Eloj trenutno žive u Holandiji, a jutjuberka je otkrila kako je došlo do… »
Vesti dana »
"Uzeću decu i izaći ću napolje kada Marko dođe!" Marija Bulat urlala kroz prozor: "Razočarana sam u sve."
Telegraf pre 8 minutajoš 29 povezanih
Lažni listići na izborima na Medicinskom fakultetu: Studenti objavili fotografiju
Nova pre 23 minutajoš 25 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Hezbolah: Držimo "prst na obaraču" u slučaju da Izrael prekrši primirje
Euronews pre 23 minutajoš 41 povezana
Nove cene goriva na pumpama: Pogledajte aktuelne cene goriva! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 22 minutajoš 22 povezane
Za vikend proleće, a onda totali preokret vremena: Evo kada stiže zahlađenje sa kišom i grmljavinom
Telegraf pre 13 minutajoš 25 povezanih