Povezane vesti

VIDEO Vučić izviždan u Kovačici: "Vole me, bre ljudi"

VIDEO Vučić izviždan u Kovačici: "Vole me, bre ljudi"

Radio 021 pre 1 dan
Negodovanje, buka, zvižduci i vuvuzele sačekali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas, prilikom posete kuće Martina Jonaša u Kovačici. Ni mikrofoni medija koji su u stopu pratili predsednika nisu mogli da "ne pokupe“ buku, koja se jasno… »
VIDEO Vučića u Kovačici dočekali zvižduci: „Strah je promenio stranu“

Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je posetu Južnobanatskom i Podunavskom okrugu, a u Kovačici građani su izašli na ulicu i zviždali mu. Ono što je nekad bilo nezamislivo sada se svakodnevno ponavlja. Dok se Vučić pozdravljao sa… »
Izviždali Vučića u Kovačici: Izlaz iz neugodne situacije potražio u "aplaudiranju"! (video)

Izviždali Vučića u Kovačici: Izlaz iz neugodne situacije potražio u "aplaudiranju"! (video)

Pravda pre 1 dan
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, prilikom današnje posete Kovačici, izviždan je od strane okupljene grupe građana. Vučić je celu stvar prokomentarisao, jer evidentno nije mogao da ignoriše buku pištaljki koja je dopirala. „Stvarno nikako… »

Nova pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je posetu Južnobanatskom i Podunavskom okrugu, a u Kovačici građani su izašli na ulicu i zviždali mu. Ono što je nekad bilo nezamislivo sada se svakodnevno ponavlja. Dok se Vučić pozdravljao sa… »
(VIDEO) Vučić izviždan u Kovačici: Što pište, mene vole ljudi, to je čudo

(VIDEO) Vučić izviždan u Kovačici: Što pište, mene vole ljudi, to je čudo

N1 Info pre 1 dan
Negodovanje, buka, zvižduci i vuvuzele sačekali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas, prilikom posete kuće Martina Jonaša u Kovačici. Ni mikrofoni medija koji su u stopu pratili predsednika nisu mogli da „ne pokupe“ buku, koja se jasno… »

Vesti dana »