Povezane vesti
"Izgubio sam sina za 12 sati": Sumnja se da je ovo uzrok smrti dečaka iz Leskovca, naređena obdukcija
Mondo 08.03.2025
Tužilaštvo je donelo naredbu o obdukciji tela malog Aleksandra iz Leskovca. Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu naložilo je prikupljanje potrebnih obaveštenja kako bi se ocenilo da li se stiču elementi krivičnog dela za koje se goni po službenoj… »
Sumnja se da lekari nisu kod deteta prepoznali sepsu nastalu usled pucanja slepog creva: Tužilaštvo proverava smrt dečaka u…
Kurir 08.03.2025
Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu naložilo je prikupljanje potrebnih obaveštenja kako bi se ocenilo da li se stiču elementi krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti, kao i utvrđivanje mogućeg učinioca krivičnog dela u slučaju smrti dečaka… »
Vesti dana »
Sneg i niske temperature u Srbiji: Upozorenja RHMZ i najave hladne zime početkom 2026.
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 47 povezanih
Siniša Mali sa predsednikom Vučićem obišao gradilište novog Savskog mosta: Ministar otkrio kako teku radovi na jednom od najznačajnijih projekata u Beogradu
Kurir pre 5 satijoš 34 povezane
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih