Povezane vesti

(Video) Breskvica i Saša Matić objavili duet: Pesma "Sneg" će osvojiti publiku

(Video) Breskvica i Saša Matić objavili duet: Pesma "Sneg" će osvojiti publiku

Blic pre 1 dan
Muzički spektakl u Beogradskoj Areni dobija još jednu dimenziju! Na dan svog velikog koncerta, 8. marta, Saša Matić objavljuje duetsku baladu "Sneg" sa talentovanom Anđelom Ignjatović – Breskvicom. Ova saradnja izazvala je veliko interesovanje… »
Spektakl za pamćenje! Breskvica upriličila koncert Saše Matića najvećim hitovima, a nakon nje specijalna gošća i Milica…

Spektakl za pamćenje! Breskvica upriličila koncert Saše Matića najvećim hitovima, a nakon nje specijalna gošća i Milica…

Kurir pre 21 sat
Anđela Ignjatović Breskvica i Saṣ̌a Matić danas su publici predstavili zajednički projekat, duet "Sneg", a večeras su pred 25.000 ljudi premijerno izveli emotivno izveli baladu. - Ja sam neko ko podržava mlade nade, a ovoj divnoj devojci želim… »
Haos ispred Beogradske arene: Ogromna gužva na koncertu Saše Matića!

Haos ispred Beogradske arene: Ogromna gužva na koncertu Saše Matića!

Kurir pre 23 sata
Večeras ispred Beogradske arene vlada prava euforija! Hiljade fanova okupilo se kako bi prisustvovalo spektakularnom koncertu Saše Matića, a prema procenama, očekuje se čak 25.000 ljudi. Već satima pre početka nastupa formirali su se dugi redovi, a… »
"Tri prijatelja su mi umrla u istom danu": Goca Lazarević se slomila na pomen Saše Popovića, pa priznala: Bio mi je više od…

"Tri prijatelja su mi umrla u istom danu": Goca Lazarević se slomila na pomen Saše Popovića, pa priznala: Bio mi je više od…

Kurir pre 23 sata
Goca Lazarević pojavila se večeras, 8. marta, u Beogradskoj areni, gde će Saša Matić održati veliki koncert, te nizati svoje najveće hitove. Pevači je, kako je priznala, u jednom danu, izgubila tri prijatelja. Među njima bio je i Saša Popović… »
Saša Matić pokazao šta znači elegancija! Sve je spremno za veče koje će se zauvek pamtiti, desetine hiljada fanova puni…

Saša Matić pokazao šta znači elegancija! Sve je spremno za veče koje će se zauvek pamtiti, desetine hiljada fanova puni…

Kurir pre 24 sata
Saša Matić večeras održava spektakularan koncert, a u Arenu je stigao u nikad elegantnijem izdanju. Saša Matić stigao je na koncert u skupocenoj crnoj limuzini, a pevač je pred početak spektakla bio vidno raspoložen. On je nosio elegantno crno… »
Breskvica i Saša Matić poklanjaju pesmu SNEG za 8. mart: Emotivna balada koja osvaja na prvo slušanje (VIDEO)

Breskvica i Saša Matić poklanjaju pesmu SNEG za 8. mart: Emotivna balada koja osvaja na prvo slušanje (VIDEO)

Svet plus pre 24 sata
Popularna pevačica Anđela Ignatović, poznatija kao Breskvica i legendarni Saša Matić udružili su glasove u pesmi „Sneg“, koja je objavljena za 8. mart. Ova emotivna balada već osvaja srca publike, a moćna interpretacija i snažan tekst pesme… »
"Sneg" na Pragu proleća: Saša Matić i Breskvica doneli pesebnu emocionalnu dimenziju (foto/video)

"Sneg" na Pragu proleća: Saša Matić i Breskvica doneli pesebnu emocionalnu dimenziju (foto/video)

Večernje novosti pre 1 dan
NA dan svog velikog koncerta, večeras, 8. marta, folk zvezda Saša Matić, danas je objavio duetsku baladu "Sneg" sa mlađom koleginicom Anđelom Ignjatović Breskvicom. Foto: Luka Jakovljević/Petar Kastratović Ova saradnja izazvala je veliko… »
Breskvica i Saša Matić objavili duet "Sneg": Ova balada će osvojiti publiku (video)

Breskvica i Saša Matić objavili duet "Sneg": Ova balada će osvojiti publiku (video)

Kurir pre 1 dan
Muzički spektakl u Beogradskoj areni dobija još jednu dimenziju! Na dan svog velikog koncerta, 8. marta, Saša Matić objavljuje duetsku baladu ‘Sneg’ sa talentovanom Anđelom Ignjatović Breskvicom. Ova saradnja izazvala je veliko interesovanje… »
Arena je spremna za veliki spektakl: Saša Matić stigao na probu pred koncert za 8. mart: Evo kako teku pripreme (video)

Arena je spremna za veliki spektakl: Saša Matić stigao na probu pred koncert za 8. mart: Evo kako teku pripreme (video)

Blic pre 1 dan
Jedan od najvoljenijih pevača domaće muzičke scene, Saša Matić, sutra, 8. marta, održaće veliki koncert u Beogradskoj Areni. Pripreme su završene, emocije su na vrhuncu, a publika može da očekuje nezaboravno veče ispunjeno hitovima i posebnom… »

Vesti dana »