Povezane vesti
(Video) Breskvica i Saša Matić objavili duet: Pesma "Sneg" će osvojiti publiku
Blic pre 1 dan
Muzički spektakl u Beogradskoj Areni dobija još jednu dimenziju! Na dan svog velikog koncerta, 8. marta, Saša Matić objavljuje duetsku baladu "Sneg" sa talentovanom Anđelom Ignjatović – Breskvicom. Ova saradnja izazvala je veliko interesovanje… »
Spektakl za pamćenje! Breskvica upriličila koncert Saše Matića najvećim hitovima, a nakon nje specijalna gošća i Milica…
Kurir pre 21 sat
Anđela Ignjatović Breskvica i Saṣ̌a Matić danas su publici predstavili zajednički projekat, duet "Sneg", a večeras su pred 25.000 ljudi premijerno izveli emotivno izveli baladu. - Ja sam neko ko podržava mlade nade, a ovoj divnoj devojci želim… »
Haos ispred Beogradske arene: Ogromna gužva na koncertu Saše Matića!
Kurir pre 23 sata
Večeras ispred Beogradske arene vlada prava euforija! Hiljade fanova okupilo se kako bi prisustvovalo spektakularnom koncertu Saše Matića, a prema procenama, očekuje se čak 25.000 ljudi. Već satima pre početka nastupa formirali su se dugi redovi, a… »
"Tri prijatelja su mi umrla u istom danu": Goca Lazarević se slomila na pomen Saše Popovića, pa priznala: Bio mi je više od…
Kurir pre 23 sata
Goca Lazarević pojavila se večeras, 8. marta, u Beogradskoj areni, gde će Saša Matić održati veliki koncert, te nizati svoje najveće hitove. Pevači je, kako je priznala, u jednom danu, izgubila tri prijatelja. Među njima bio je i Saša Popović… »
Saša Matić pokazao šta znači elegancija! Sve je spremno za veče koje će se zauvek pamtiti, desetine hiljada fanova puni…
Kurir pre 24 sata
Saša Matić večeras održava spektakularan koncert, a u Arenu je stigao u nikad elegantnijem izdanju. Saša Matić stigao je na koncert u skupocenoj crnoj limuzini, a pevač je pred početak spektakla bio vidno raspoložen. On je nosio elegantno crno… »
Breskvica i Saša Matić poklanjaju pesmu SNEG za 8. mart: Emotivna balada koja osvaja na prvo slušanje (VIDEO)
Svet plus pre 24 sata
Popularna pevačica Anđela Ignatović, poznatija kao Breskvica i legendarni Saša Matić udružili su glasove u pesmi „Sneg“, koja je objavljena za 8. mart. Ova emotivna balada već osvaja srca publike, a moćna interpretacija i snažan tekst pesme… »
"Sneg" na Pragu proleća: Saša Matić i Breskvica doneli pesebnu emocionalnu dimenziju (foto/video)
Večernje novosti pre 1 dan
NA dan svog velikog koncerta, večeras, 8. marta, folk zvezda Saša Matić, danas je objavio duetsku baladu "Sneg" sa mlađom koleginicom Anđelom Ignjatović Breskvicom. Foto: Luka Jakovljević/Petar Kastratović Ova saradnja izazvala je veliko… »
Breskvica i Saša Matić objavili duet "Sneg": Ova balada će osvojiti publiku (video)
Kurir pre 1 dan
Muzički spektakl u Beogradskoj areni dobija još jednu dimenziju! Na dan svog velikog koncerta, 8. marta, Saša Matić objavljuje duetsku baladu ‘Sneg’ sa talentovanom Anđelom Ignjatović Breskvicom. Ova saradnja izazvala je veliko interesovanje… »
Arena je spremna za veliki spektakl: Saša Matić stigao na probu pred koncert za 8. mart: Evo kako teku pripreme (video)
Blic pre 1 dan
Jedan od najvoljenijih pevača domaće muzičke scene, Saša Matić, sutra, 8. marta, održaće veliki koncert u Beogradskoj Areni. Pripreme su završene, emocije su na vrhuncu, a publika može da očekuje nezaboravno veče ispunjeno hitovima i posebnom… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti iz Niša na najdužoj ruti do sada, protesti u Pećincima i Bačkoj Palanci
N1 Info pre 48 minutajoš 48 povezanih

"Putine, od mene zavisi sudbina Ukrajine, ajmo jedan na jedan": Mask javno izazvao predsednika Rusije
Mondo pre 4 satijoš 32 povezane

Nedović o porazu u Ljubljani: Izvinjavam se svima, bićemo bolji
Sport klub pre 12 minutajoš 31 povezana

MUP: U alkoholisanom stanju vređao studente u Pionirskom parku, pa priveden
NIN pre 6 satijoš 24 povezane