Povezane vesti
Spektakl za pamćenje! Breskvica upriličila koncert Saše Matića najvećim hitovima, a nakon nje specijalna gošća i Milica…
Kurir 08.03.2025
Anđela Ignjatović Breskvica i Saṣ̌a Matić danas su publici predstavili zajednički projekat, duet "Sneg", a večeras su pred 25.000 ljudi premijerno izveli emotivno izveli baladu. - Ja sam neko ko podržava mlade nade, a ovoj divnoj devojci želim sve… »
"Tri prijatelja su mi umrla u istom danu": Goca Lazarević se slomila na pomen Saše Popovića, pa priznala: Bio mi je više od…
Kurir 08.03.2025
Goca Lazarević pojavila se večeras, 8. marta, u Beogradskoj areni, gde će Saša Matić održati veliki koncert, te nizati svoje najveće hitove. Pevači je, kako je priznala, u jednom danu, izgubila tri prijatelja. Među njima bio je i Saša Popović, kog čini… »
Saša Matić pokazao šta znači elegancija! Sve je spremno za veče koje će se zauvek pamtiti, desetine hiljada fanova puni Arenu…
Kurir 08.03.2025
Saša Matić večeras održava spektakularan koncert, a u Arenu je stigao u nikad elegantnijem izdanju. Saša Matić stigao je na koncert u skupocenoj crnoj limuzini, a pevač je pred početak spektakla bio vidno raspoložen. On je nosio elegantno crno odelo i… »
"Sneg" na Pragu proleća: Saša Matić i Breskvica doneli pesebnu emocionalnu dimenziju (foto/video)
Večernje novosti 08.03.2025
NA dan svog velikog koncerta, večeras, 8. marta, folk zvezda Saša Matić, danas je objavio duetsku baladu "Sneg" sa mlađom koleginicom Anđelom Ignjatović Breskvicom. Foto: Luka Jakovljević/Petar Kastratović Ova saradnja izazvala je veliko interesovanje… »
Arena je spremna za veliki spektakl: Saša Matić stigao na probu pred koncert za 8. mart: Evo kako teku pripreme (video)
Blic 07.03.2025
Jedan od najvoljenijih pevača domaće muzičke scene, Saša Matić, sutra, 8. marta, održaće veliki koncert u Beogradskoj Areni. Pripreme su završene, emocije su na vrhuncu, a publika može da očekuje nezaboravno veče ispunjeno hitovima i posebnom energijom… »
Vesti dana »
„Čuvari Ustava“ stigli u Kragujevac: Atmosfera je neprepričljiva
Vreme pre 28 minutajoš 26 povezanih
RIK proglasio izborne liste „Bogoljub Karić – Pokret snaga Srbije“ i „Ćale ovo je za tebe – Petar Đurić“
Šabačke novosti pre 4 satijoš 27 povezanih
"Poslednja šansa da se Srbija izvuče iz rata": Novi optimizam o smrti Milana Panića, protivkandidata Miloševiću na izborima 1992.
Insajder pre 5 satijoš 36 povezanih
Stravična eksplozija sravnila zgradu nadomak Akropolja: pronađena tela 6 žrtava, sumnja se da je ovo uzrok tragedije
Mondo pre 4 satijoš 31 povezana