Povezane vesti
"Molila sam da mi daju telo bebe, a oni su me drogirali lekovima!" Jeziva ispovest Milene o sinu nestalom 1990: Od reči…
Kurir 08.03.2025
Više od 20.000 roditelja u Srbiji godinama traga za svojom decom, prijavljujući njihove nestanke pod misterioznim i nelogičnim okolnostima. Prijave o krađi tek rođenih beba podnose se još od 1950-ih godina, a sumnje o organizovanom kriminalu, koji je… »
U potrazi za sopstvenim ukradenim detetom – gledajte priču Milene Janković u današnjoj “Crnoj hronici”
Mondo 08.03.2025
Gošća emisije je Milena Janković, predsednica udruženja „Nestale bebe Beograda“. Prijave za krađu tek rođene dece roditelji u Srbiji podnose još od pedesetih godina prošlog veka, procena je da je do današnjih dana prijavljeno više od 20.000 slučajeva… »
U potrazi za sopstvenim ukradenim detetom – gledajte priču Milene Janković u današnjoj “Crnoj hronici”
Kurir 08.03.2025
Gošća emisije je Milena Janković, predsednica udruženja „Nestale bebe Beograda“. Prijave za krađu tek rođene dece roditelji u Srbiji podnose još od pedesetih godina prošlog veka, procena je da je do današnjih dana prijavljeno više od 20.000 slučajeva… »
Vesti dana »

Spremite se za pravi letnji udar – temperature do 40 stepeni
Glas juga pre 23 minutajoš 25 povezanih

Evropski lideri pozivaju na veći 'pritisak' na Rusiju dok Zelenski odbacuje razmenu teritorija
Slobodna Evropa pre 23 minutajoš 24 povezane