Povezane vesti
Hiljadu ogledalaca s neverovatnom porukom za hiljadu sugrađanki osvanulo na Trgu republike!
Story 08.03.2025
U svetu prepunom očekivanja, standarda i ideala koji se neprestano menjaju pravo je umeće oslušnuti sopstveni glas i reći: Ovo sam ja i baš ovakva sam savršena! Jutros, na Dan žena, Trg republike je postao mesto koje je slavilo tu misao. Hiljadu… »
Hiljadu ogledalaca s neverovatnom porukom za hiljadu sugrađanki osvanulo na Trgu republike!
Blic 08.03.2025
Koliko često zastanemo i pogledamo sebe onako kako zaista zaslužujemo – bez kritike, bez filtera, bez nametnutih kriterijuma? U svetu prepunom očekivanja, standarda i ideala koji se neprestano menjaju pravo je umeće oslušnuti sopstveni glas i reći: Ovo… »
Vesti dana »
uživo Počela pomorska blokada Irana, Tramp preti uništenjem brodova, Teheran najavljuje čvrst odgovor
NIN pre 30 minutajoš 84 povezane
"Slobodna, evropska i funkcionalna Mađarska": Koji će biti prioriteti nove vlade u Budimpešti?
Euronews pre 3 satajoš 188 povezanih
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Radio sto plus pre 5 minutajoš 23 povezane
Mađar je upravo srušio snove Ukrajine i najavio "poklon" za Putina! Reči budućeg premijera Mađarske odzvanjaju: U Kijevu muk, u Moskvi spremaju šampanjac
Blic pre 20 minutajoš 22 povezane
UKC Niš: Devojka povređena u nesreći kod Aleksinca u životnoj opasnosti; Vozaču određen pritvor
RTS pre 4 satijoš 28 povezanih