Povezane vesti
Branko Kockica se srušio u pozorištu: Hitno prevezen u Urgentni centar
Svet plus pre 1 dan
Poznati dečiji glumac i zabavljač Branko Milićević, poznatiji kao Branko Kockica, doživeo je nezgodu tokom predstave u pozorištu "Puž". Tokom izvođenja predstave, sapleo se na stepeništu iza scene i pao, pri čemu je udario glavom. Nakon… »
Oglasio se Branko Kockica: "Udario sam glavom"
B92 pre 1 dan
Branko Kockica se oglasio i otkrio da se u pozorištancetu "Puž" spotakao na stepeništu i tom prilikom je povredio glavu. Nakon povrede zbrinut je u Urgentnom centru u Beogradu. "Nije mi pozlilo. Spotakao sam se na stepeništu iza scene. Pošto sam… »
Oglasio se Branko Kockica nakon povrede: "Spotakao sam se na stepeništu i udario glavom negde"
Kurir pre 1 dan
Glumcu Branislavu Milićeviću (78), poznatom kao Branko Kockica, pozlilo je danas u pozorištancetu "Puž", nakon čega mu je hitno ukazana medicinska pomoć. Nakon incidenta, odvezen je u Urgentni centar radi pregleda, ali je sve prošlo bez ozbiljnijih… »
Oglasio se Branko Kockica nakon povrede u pozorištu: Zbrinut u Urgentnom centru: "Udario sam glavom"
Blic pre 1 dan
Branko Kockica se oglasio i otkrio da se u pozorištancetu "Puž" spotakao na stepeništu i tom prilikom je povredio glavu. Nakon povrede zbrinut je u Urgentnom centru u Beogradu. - Nije mi pozlilo. Spotakao sam se na stepeništu iza scene. Pošto sam… »
Branko Kockica otkrio istinu o zdravstvenom stanju: "Pao sam i povredio glavu"
Mondo pre 1 dan
Glumac Branko Kockica danas je pao nakon predstave u pozorištancetu "Puž", ali kako kaže, nije mu pozlilo već se spotakao. Danas je u medijima kao bomba odjeknula vest da je Branku Kockici pozlilo, i da su njegove kolege zbog toga zvale Hitnu pomoć… »
Prve reči Branka Kockice nakon izlaska iz Urgentnog: Poznati glumac otkrio šta se tačno dogodilo u pozorištu
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Branko Kockica, poznati glumac i dečji zabavljač, doživeo je nezgodu nakon predstave u pozorištu "Puž". Prve informcije iz pozorišta bile su da mu je pozlilo i da je hitno prebačen u bolnicu, a sada se oglasio i on. Kako je… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti iz Niša na najdužoj ruti do sada, završeni protesti u Pećincima i Bačkoj Palanci
N1 Info pre 28 minutajoš 57 povezanih

Milijarder Ilon Mask o pucanju ukrajinskih linija na frontu: Trampov saveznik potkačio i rusku vojsku
Telegraf pre 3 satajoš 33 povezane