Повезане вести
Огласио се Бранко Коцкица: "Ударио сам главом"
Б92 08.03.2025
Бранко Коцкица се огласио и открио да се у позориштанцету "Пуж" спотакао на степеништу и том приликом је повредио главу. Након повреде збринут је у Ургентном центру у Београду. "Није ми позлило. Спотакао сам се на степеништу иза… »
Огласио се Бранко Коцкица након повреде: "Спотакао сам се на степеништу и ударио главом негде"
Курир 08.03.2025
Глумцу Браниславу Милићевићу (78), познатом као Бранко Коцкица, позлило је данас у позориштанцету "Пуж", након чега му је хитно указана медицинска помоћ. Након инцидента, одвезен је у Ургентни центар ради прегледа, али је све… »
Огласио се Бранко Коцкица након повреде у позоришту: Збринут у Ургентном центру: "Ударио сам главом"
Блиц 08.03.2025
Бранко Коцкица се огласио и открио да се у позориштанцету "Пуж" спотакао на степеништу и том приликом је повредио главу. Након повреде збринут је у Ургентном центру у Београду. - Није ми позлило. Спотакао сам се на степеништу иза… »
Бранко Коцкица открио истину о здравственом стању: "Пао сам и повредио главу"
Мондо 08.03.2025
Глумац Бранко Коцкица данас је пао након представе у позориштанцету "Пуж", али како каже, није му позлило већ се спотакао. Данас је у медијима као бомба одјекнула вест да је Бранку Коцкици позлило, и да су његове колеге због… »
Прве речи Бранка Коцкице након изласка из Ургентног: Познати глумац открио шта се тачно догодило у позоришту
Телеграф 08.03.2025
Препоручујемо. Бранко Коцкица, познати глумац и дечји забављач, доживео је незгоду након представе у позоришту "Пуж". Прве информције из позоришта биле су да му је позлило и да је хитно пребачен у болницу, а сада се огласио и… »
Вести дана »

Протест здравствених радника у КБЦ Косовска Митровица због упада полиције, властима поручују да остају на радним местима
Н1 Инфо пре 30 минутајош 31 повезана

Стојменовић: Власт Београда гради станове у Великом Мокром Лугу где нема ни квалитетних путева
Бета пре 1 сатјош 35 повезаних

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 2 сатајош 35 повезаних

Претежно сунчано и топлије време у Србији уз најаву последњег летњег периода и топлих ноћи
Наслови.аи пре 45 минутајош 31 повезана

Мађари "врбовали" Вилагош, план им пропао у последњем моменту: Адриана умало кренула мајчиним стопама
Мондо пре 35 минутајош 48 повезаних