Povezane vesti
Pušten Nemanja Šarović: "Idemo na Trg kod pravih đaka"
Radio 021 08.03.2025
Novinar KTV-a i bivši poslanik Nemanja Šarović je nakon policijskog privođenja i odlaska u Urgentni centar, pušten na slobodu. "Pušten sam, tražili su da dođem u stanicu, ali sam rekao da ja neću tamo da idem dobrovoljno, onda su opet tražili pojačanje… »
Šarović odvezen u Urgentni centar u pratnji policije
Nova 08.03.2025
Nemanja Šarović odvezen je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar u pratnji policije jer mu je pozlilo. Nakon što je Šarović uhapšen, ispred policijske stanice u Majke Jevrosime, okupili su se građani koji su skandirali i zviždali. U jednom trenutku su… »
Pravda 08.03.2025
Nemanja Šarović odvezen je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar u pratnji policije jer mu je pozlilo. Nakon što je Šarović uhapšen, ispred policijske stanice u Majke Jevrosime, okupili su se građani koji su skandirali i zviždali. U jednom trenutku su… »
Novi magazin 08.03.2025
N1 Info 08.03.2025
Vesti dana »
Put do titule započinje preko Martineza, susret sa Sinerom u polufinalu: Đoković dobio brutalan žreb na Australijan openu!
Hot sport pre 4 minutajoš 22 povezane
U jednom gradu -6, a u drugom čak 8 stepeni: Neverovatna temperaturna razlika ovog jutra nad Srbijom
Telegraf pre 14 minutajoš 15 povezanih
Sve oči uprte u Bliski istok: Otkriven tajni dogovor između Izraela i Irana, mnoge države šalju upozorenja svojim građanima, Teheran stopirao pogubljenja
Blic pre 4 minutajoš 14 povezanih
MUP: Krivične prijave protiv šest osoba, ledenicama gađali Anu Bekutu u Čačku
N1 Info pre 29 minutajoš 15 povezanih