Povezane vesti
Pušten Nemanja Šarović: "Idemo na Trg kod pravih đaka"
Radio 021 08.03.2025
Novinar KTV-a i bivši poslanik Nemanja Šarović je nakon policijskog privođenja i odlaska u Urgentni centar, pušten na slobodu. "Pušten sam, tražili su da dođem u stanicu, ali sam rekao da ja neću tamo da idem dobrovoljno, onda su opet tražili pojačanje… »
Šarović odvezen u Urgentni centar u pratnji policije
Nova 08.03.2025
Nemanja Šarović odvezen je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar u pratnji policije jer mu je pozlilo. Nakon što je Šarović uhapšen, ispred policijske stanice u Majke Jevrosime, okupili su se građani koji su skandirali i zviždali. U jednom trenutku su… »
Pravda 08.03.2025
Nemanja Šarović odvezen je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar u pratnji policije jer mu je pozlilo. Nakon što je Šarović uhapšen, ispred policijske stanice u Majke Jevrosime, okupili su se građani koji su skandirali i zviždali. U jednom trenutku su… »
Novi magazin 08.03.2025
N1 Info 08.03.2025
Vesti dana »
'Klasično preživljavanje': Poljoprivrednici blokirali puteve širom Srbije
BBC News pre 43 minutajoš 23 povezane
Trampovo obraćanje Kongresu: Vika, izbacivanja, hokejaši i najduži govor u istoriji
BBC News pre 18 minutajoš 22 povezane
Fudbaleri Zvezde dobijaju ogroman novac ako prođu Lil, klub spremio iznenađenje za svakog igrača
Telegraf pre 53 minutajoš 35 povezanih
VIDEO Evo ko su prvi finalisti Pesme za Evroviziju - poslušajte pesme
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih