Povezane vesti
Pušten Nemanja Šarović: "Idemo na Trg kod pravih đaka"
Radio 021 08.03.2025
Novinar KTV-a i bivši poslanik Nemanja Šarović je nakon policijskog privođenja i odlaska u Urgentni centar, pušten na slobodu. "Pušten sam, tražili su da dođem u stanicu, ali sam rekao da ja neću tamo da idem dobrovoljno, onda su opet tražili pojačanje… »
Šarović odvezen u Urgentni centar u pratnji policije
Nova 08.03.2025
Nemanja Šarović odvezen je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar u pratnji policije jer mu je pozlilo. Nakon što je Šarović uhapšen, ispred policijske stanice u Majke Jevrosime, okupili su se građani koji su skandirali i zviždali. U jednom trenutku su… »
Pravda 08.03.2025
Nemanja Šarović odvezen je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar u pratnji policije jer mu je pozlilo. Nakon što je Šarović uhapšen, ispred policijske stanice u Majke Jevrosime, okupili su se građani koji su skandirali i zviždali. U jednom trenutku su… »
Novi magazin 08.03.2025
N1 Info 08.03.2025
Vesti dana »

Vučić o izborima: Biće kada nadležan državni organ odluči, svakako pre zakonskog roka
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 3 satajoš 34 povezane

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju
RTV pre 3 satajoš 25 povezanih

Pavlović (NPS) traži ostavku Šapića zbog iskakanja novog tramvaja iz šina u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 22 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 50 povezanih