Povezane vesti
"Da mi donese karanfil kući tačno bi ga pojeo": Goca Tržan van sebe za 8. mart, potkačila Rašu
Mondo 08.03.2025
Goca Tržan otkrila šta je najviše nervira na Dan žena. Goca Tržan je priznala je da nikako ne bi volela da joj za Dan žena suprug Raša pokloni karanfil. "Da mi donese karanfil na kuću, tačno bi ga pojeo, taj cvet grobljanski karanfil. Kupi bre ružu… »
"Kupi mi, bre, ružu, nemoj da si jeftin...! Goca Tržan van sebe na 8. mart: Karanfil je cvet za groblje, da ga donese, tačno…
Kurir 08.03.2025
Goca Tržan otkrila je da za 8. mart voli da dobije ruže, a ne karanfile. Naime, pevačica Goca Tržan je u braku sa Rašom Novakovićem, a priznala je da nikako ne bi volela da joj za Dan žena pokloni karanfil. - Da mi donese karanfil na kuću, tačno bi ga… »
Vesti dana »
Kako je Mađar „oslobodio Mađarsku" i kakav Šesti oktobar želi
BBC News pre 18 minutajoš 132 povezane
Sve napetije pred početak blokade, Iran uporedio Amerikance sa gusarima! "Ako naše luke budu meta, nijedna u Persijskom zalivu neće biti bezbedna" (foto)
Kurir pre 13 minutajoš 33 povezane
Otišla kod drugarice za praznike, ne sluteći da će joj biti poslednji: Ovo je Nataša, poginula kod Aleksinca
Telegraf pre 8 minutajoš 25 povezanih
Vučić čestitao Mađaru pobedu: Verujem u nastavak dobre saradnje Mađarske i Srbije
RTV pre 2 satajoš 33 povezane
RHMZ najavio pljuskove s grmljavinom i košavu u Beogradu do 60 km/h, a od ovog datuma temperatura će biti do 23 stepena
Pravda pre 3 satajoš 23 povezane