Повезане вести
„Хтели смо да направимо сајам наших кршева, а онда је дошла жандармерија…“: Инциденти на блокади пољопривредника у Богатићу…
Недељник 08.03.2025
На блокади пољопривредника у Богатићу дошло је до сукоба између демонстраната и жандармерије. Пољопривредници су јутрос, уочи почетка пољопривредног сајма, тракторима блокирали једну од улица у Богатићу, а како је за ТВ Нова… »
Пољопривредници из Богатића ипак улазе на сајам пољопривреде после сукоба са полицијом
Недељник 08.03.2025
Полиција је пустила пољопривреднике у Богатићу да уђу на Сајам пољопривреде, под условом да механизација коју су довезли остала напољу, након што су се претходно сукобили са припадницима жандармерије, јавља Н1. До сукоба је… »
Пољопривредник из Богатића за Нова.рс о кошкању испред Сајма пољопривреде: „Полиција штити општинску власт, буквално се…
Нова 08.03.2025
Данас се у Богатићу одржава Сајам пољопривреде, а пољопривредници из тог места организовали су скуп на улици испред сајма, на који су довезли своју механизацију како би изразили протест због трошења новца и бахатог понашања… »
Протест пољопривредника из Мачве у Богатићу, тракторима блокирали центар
Блиц 08.03.2025
Мачвански пољопривредници блокирали су центар Богатића. Своје тракторе паркирали су испред зграде општине и спортске хале у којој се данас организује Сајам пољопривреде, пише РТС. Удружење "Наше млеко" сазвало је збор грађана… »
Сукоб пољопривредника са полицијом у Богатићу
Инсајдер 08.03.2025
Пољопривредници у Богатићу блокирали су јутрос једну улицу у овом насељу тракторима. Око 9 часова дошло је до сукоба са приватним обезбеђењем сајма пољопривреде и кордоном припадника МУП-а. 'Ми смо кренули са механизацијом на… »
Протест пољопривредника из Мачве у Богатићу, паркирали старе тракторе испред хале где се одржава сајам
РТС 08.03.2025
Мачвански пољопривредници блокирали су центар Богатића. Своје тракторе паркирали су испред зграде општине и спортске хале у којој се данас организује Сајам пољопривреде. Удружење "Наше млеко" сазвало је збор грађана и траже… »
Пољопривредници из Богатића ипак улазе на сајам пољопривреде после сукоба са полицијом
Нови магазин 08.03.2025
Полиција је пустила пољопривреднике у Богатићу да уђу на Сајам пољопривреде, под условом да механизација коју су довезли остала напољу, након што су се претходно сукобили са припадницима жандармерије, јавља Н1. До сукоба је… »
Сукоб пољопривредника са полицијом у Богатићу: „Хтели смо да направимо сајам наших кршева“
Н1 Инфо 08.03.2025
Пољопривредници су у Богатићу блокирали једну од улица тракторима, а у једном моменту је дошло и до сукоба са жандармеријом. Како јавља репортер ТВ Нова, летела су и јаја. „Ми смо се организовали овде данас када је сајам да… »
Пољопривредник: Механизација која се излаже на сајму нама није доступна, хтели смо да покажемо паралелу
Н1 Инфо 08.03.2025
Полиција је пустила пољопривреднике у Богатићу да уђу на Сајам пољопривреде, али је механизација коју су довезли остала напољу. Милан Пајић из удружења Наше млеко каже да је требало да имају збор у 10х, али да су ускраћени за… »
Сукоб пољопривредника и полиције: „Хтели смо да покажемо чиме обрађујемо њиве”
Време 08.03.2025
Пољопривредници из Богатића кренули су на сајам пољопривреде где је представљења савремена механизација, да покажу чиме они обрађују њиве. Дошло је до гурања са Жандармеријом. Четврти Међународни сајам пољопривреде… »
Сукоб пољопривредника са полицијом у Богатићу: „Извадили су пендрек на нашу децу“ (ВИДЕО)
Нова 08.03.2025
Пољопривредници су у Богатићу блокирали једну од улица тракторима, а у једном моменту је дошло и до сукоба са жандармеријом. Како јавља репортер ТВ Нова, летела су и јаја. „Ми смо се организовали овде данас када је сајам да… »
Сукоб пољопривредника са полицијом у Богатићу: „Хтели смо да направимо сајам наших кршева“
Данас 08.03.2025
Пољопривредници су у Богатићу блокирали једну од улица тракторима, а у једном моменту је дошло и до сукоба са полицијом, преноси портал Н1. Како јавља репортер ТВ Нова, летела су и јаја. „Ми смо се организовали овде данас када… »
Сукоб пољопривредника и жандармерије: Хаос у Богатићу!
Правда 08.03.2025
Сукоб пољопривредника са полицијом у Богатићу: "Сајам кршева", летела и јаја
Радио 021 08.03.2025
Пољопривредници су у Богатићу блокирали једну од улица тракторима, а у једном моменту је дошло и до сукоба са жандармеријом. Како јавља репортер ТВ Нова, летела су и јаја. "Ми смо се организовали овде данас када је сајам да… »
Сукоб пољопривредника са полицијом у Богатићу: „Извадили су пендрек на нашу децу“ (ВИДЕО)
Нова 08.03.2025
Вести дана »
Огласио се стручњак о НИС-у: Спреман је план за "не дај боже", МОЛ је најбоља опција
Телеграф пре 41 минутајош 18 повезаних