Povezane vesti
Bivša radnica fabrike iz Leskovca: Njima smo samo broj, ponižene, ucenjene, u pelenama
N1 Info 08.03.2025
Jelena Živković, bivša radnica fabrike Aptiv iz Leskovca, podedila je svoje iskustvo sa okupljenima na Osmomartovskom protestu na Trgu republike. „Ja sam Jelena. Ja sam bivša operatorka i bivša podobna, ja sam seljanka“, predstavila se ona okupljenima… »
Bivša radnica fabrike iz Leskovca: Njima smo samo broj, ponižene, ucenjene, u pelenama
Novi magazin 08.03.2025
Jelena Živković, bivša radnica fabrike Aptiv iz Leskovca, podedila je svoje iskustvo sa okupljenima na Osmomartovskom protestu na Trgu republike. „Ja sam Jelena. Ja sam bivša operatorka i bivša podobna, ja sam seljanka“, predstavila se ona okupljenima… »
Vesti dana »
Požari i krize u Srbiji: Mobilisani resursi i procesuiranje širenja lažnih vesti
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 36 povezanih
Odbor za finansije: Mali hvalio rebalans budžeta, opozicija smatra da se njime kupuju glasovi
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
RHMZ upozorava da će vodostaji Dunava, Save i Tise biti ispod niskih plovidbenih nivoa narednih dana
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih
Odbor za poljoprivredu u Skupštini Srbije po hitnom postupku usvojio rebalans budžeta za 2026.
Beta pre 31 minutajoš 17 povezanih