Povezane vesti
Bivša radnica fabrike iz Leskovca: Njima smo samo broj, ponižene, ucenjene, u pelenama
N1 Info 08.03.2025
Jelena Živković, bivša radnica fabrike Aptiv iz Leskovca, podedila je svoje iskustvo sa okupljenima na Osmomartovskom protestu na Trgu republike. „Ja sam Jelena. Ja sam bivša operatorka i bivša podobna, ja sam seljanka“, predstavila se ona okupljenima… »
Bivša radnica fabrike iz Leskovca: Njima smo samo broj, ponižene, ucenjene, u pelenama
Novi magazin 08.03.2025
Jelena Živković, bivša radnica fabrike Aptiv iz Leskovca, podedila je svoje iskustvo sa okupljenima na Osmomartovskom protestu na Trgu republike. „Ja sam Jelena. Ja sam bivša operatorka i bivša podobna, ja sam seljanka“, predstavila se ona okupljenima… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Sremsku Mitrovicu: Sunčano i toplo, pred kraj sedmice stižu tropske vrućine
Ozon pre 9 minutajoš 8 povezanih
Vučić u Parizu na poziv Makrona: Predsednik Srbije prisustvuje obeležavanju Dana Republike Francuske
RTV pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp ponovo blokirao iranske luke, ‘SAD neće upravljati moreuzom’, odgovara Teheran
Danas pre 11 satijoš 3 povezane
"Koalicija voljnih" jača protivraketnu odbranu Ukrajine; Putin najavio oštriji odgovor Rusije
RTS pre 44 minutajoš 1 povezana