Povezane vesti

Pušten Nemanja Šarović: „Ne idemo više kod ćaka, idemo na Trg kod pravih đaka“

Nova pre 1 dan
"Pušten sam, tražili su da dođem u stanicu, ali sam rekao da ja neću tamo da idem dobrovoljno, onda su opet tražili pojačanje da dođu da me opet vuku na silu, rekli su onda da idem sa njima da uzmem ličnu kartu, ali sam ja rekao da neću. Dosta mi… »
Pušten Nemanja Šarović! „Ne idemo više kod ćaka, idemo na Trg kod pravih đaka“

Pušten Nemanja Šarović! „Ne idemo više kod ćaka, idemo na Trg kod pravih đaka“

Pravda pre 1 dan
"Pušten sam, tražili su da dođem u stanicu, ali sam rekao da ja neću tamo da idem dobrovoljno, onda su opet tražili pojačanje da dođu da me opet vuku na silu, rekli su onda da idem sa njima da uzmem ličnu kartu, ali sam ja rekao da neću. Dosta mi… »

N1 Info pre 1 dan
Šarović pušten na slobodu: „Čelnik ‘nenadležne institucije’ je verovatno rekao da im ovo više ne igra, pa su me…

Šarović pušten na slobodu: „Čelnik ‘nenadležne institucije’ je verovatno rekao da im ovo više ne igra, pa su me…

Nedeljnik pre 1 dan
Nemanja Šarović je pušten nešto pre 19 časova iz Urgentnog centra, gde je u pratnji policije odvezen nakon današnjeg hapšenja u Pionirskom parku i saslušanja u stanici u Majke Jevrosime. On je za KTV televiziju objasnio da su policajci u Urgentnom… »

Vesti dana »