Повезане вести

Пуштен Немања Шаровић: „Не идемо више код ћака, идемо на Трг код правих ђака“

Нова 08.03.2025
"Пуштен сам, тражили су да дођем у станицу, али сам рекао да ја нећу тамо да идем добровољно, онда су опет тражили појачање да дођу да ме опет вуку на силу, рекли су онда да идем са њима да узмем личну карту, али сам ја рекао… »
Пуштен Немања Шаровић! „Не идемо више код ћака, идемо на Трг код правих ђака“

Пуштен Немања Шаровић! „Не идемо више код ћака, идемо на Трг код правих ђака“

Правда 08.03.2025
"Пуштен сам, тражили су да дођем у станицу, али сам рекао да ја нећу тамо да идем добровољно, онда су опет тражили појачање да дођу да ме опет вуку на силу, рекли су онда да идем са њима да узмем личну карту, али сам ја рекао… »

Н1 Инфо 08.03.2025
Шаровић пуштен на слободу: „Челник ‘ненадлежне институције’ је вероватно рекао да им ово више не игра, па су ме пустили“…

Шаровић пуштен на слободу: „Челник ‘ненадлежне институције’ је вероватно рекао да им ово више не игра, па су ме пустили“…

Недељник 08.03.2025
Немања Шаровић је пуштен нешто пре 19 часова из Ургентног центра, где је у пратњи полиције одвезен након данашњег хапшења у Пионирском парку и саслушања у станици у Мајке Јевросиме. Он је за КТВ телевизију објаснио да су… »

Вести дана »