Povezane vesti
"Mamu sam zatekla ošišanu..." Oglasila se ćerka Ace Amadeusa za koju tvrdi da je se odrekao: Iz besa je njene provokativne…
Kurir pre 2 dana
Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, razvodi se od žene. Klavijaturista je šokirao navodima da njegova supruga koristi nedozvoljene supstance, i da je to bio okidač kraha braka. Naime, posle priznanja Ace Stanimirovića, oglasila se i… »
Razvodi se poznati srpski muzičar: "Nije prijatno kad uhvatiš ženu sa drogom"
B92 pre 1 dan
Aleksandar Stanimirović, član popularnog benda "Amadeus", razvodi se od žene. Klavijaturista je šokirao navodima da njegova supruga koristi nedozvoljene supstance, i da je to bio okidač kraha braka. "Podneo sam tužbu za razvod. Nije prijatno kad… »
Aca iz Amadeus benda potvrdio da se razvodi: Nije prijatno kad uhvatiš ženu...Ćerke sam se odrekao!
Svet plus pre 1 dan
Poznati klavijaturista Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca iz „Amadeus benda“, otvoreno je progovorio o razvodu i teškoj porodičnoj situaciji kroz koju prolazi. Iako je navikao da se nosi sa izazovima u životu, priznaje da mu je ovo jedan… »
Razvodi se od žene, a ćerke se odrekao! Šok izjava Ace iz "Amadeus benda", priznao: Uhvatio je kako konzumira... "Nisam…
Kurir pre 1 dan
Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca iz " Amadeus benda", potvrdio je da se razvodi od svoje supruge nakon 35 godina braka. Kako tvrdi, glavni razlog njihovog razvoda je to što ju je navodno uhvatio kako konzumira ilegalne… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 13 minutajoš 2 povezane

Dramatične scene u Bukureštu: Pristalice desničarskog kandidata sukobile se sa policijom nakon diskvalifikacije Đorđeskua iz izborne trke (foto)
Blic pre 23 minutajoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

MUP: Zadržavanje za osumnjičenog da je udario dva učesnika skupa u Pionirkom parku
Danas pre 2 satajoš 1 povezana