Повезане вести
Јована Пајић коначно потврдила да је све истина! Певачица стигла на концерт Марије Шерифовић, па закуцала изјавом: "Она…
Курир 08.03.2025
Певачица Марија Шерифовић одржаће вечерас први од пет распродатих концерата у Сава центру у Београду. Марија је недавно Јовану Пајић испрозивала на свом профилу на Инстаграму, како не жели да јој буде гост на концерту, али се… »
Неочекивани долазак: Изненађење на концерту Марије Шерифовић
Стори 08.03.2025
Марија Шерифовић вечерас одржава први од пет концерата у Београду. Певачицу су подржали многи, а међу њима и Јована Пајић. Марија је на Инстаграму написала како Јована не жели да јој буде гост на концерту, али она се… »
Све, све али овакве панталоне нисмо очекивали: Ана Севић изненадила модним издањем на концерту Марије Шерифовић
Стори 08.03.2025
Марија Шерифовић вечерас одржава први од пет концерата у Београду. Певачицу су подржали многи, а Ана Севић на концерту Марије Шерифовић изненадила модном комбинацијом. Она је дошла са супругом Данијелом Недељковићем, а многи су… »
Марија на концерту пецнула естрадне менаџере: Назвала их неинтелигентним, публика је поздравила овацијама
Мондо 08.03.2025
Марија Шерифовић одражава вечерас први од пет распродатих концерата у Сава центру у Београду. У крцатом Сава центру, Марија је концерт започела песмом "О мени не суди", док су конфете падале на одушевљену публику. С обзиром да… »
Овом песмом је Марија Шерифовић започела први концерт: Спектакуларан призор у сц, конфете засуле публику
Мондо 08.03.2025
Марија Шерифовић је вечерас започела први у низу спектакуларни концерт у Сава Центру. Екипа Монда нашла се на лицу места. Певачица Марија Шерифовић одржаће вечерас први од пет распродатих концерата у Сава центру у Београду… »
"Естрада је фејк и пуна филтера, није ми фалила": Јована Пајић нам открила разлог повлачења из јавности
Мондо 08.03.2025
Јована Пајић је дошла да подржи своју најбољу пријатељицу вечерас на концерту у Сава Центру. Јована Пајић је свакако једна од најближих пријатељица Марије Шерифовић, те је било за очекивати да ће је подржати и на великом… »
Ана Севић први пут у јавности након наводне афере са Лукасом: На ивици суза нам је причала о Саши Поповићу
Мондо 08.03.2025
Певачица се појавила са мужем на концерту Марије Шерифовић, те проговорила за Мондо колико ће Саша Поповић недостајати у Звзедама Гранда. Марија Шерифовић одржаће вечерас први од пет распродатих концерата у Сава центру у… »
"Знам да ме Саша Поповић гледа вечерас у удобним Гучи папучама" Марија Шерифовић пред концерт у Сава центру: "син је вечерас…
Блиц 08.03.2025
Певачица Марија Шерифовић одржаће вечерас први од пет распродатих концерата у Сава центру у Београду. Певачица је била видно расположена, а са нама је сумирала утиске пред сам почетак концерта, па проговорила о Саши Поповићу… »
Вести дана »
Недељков: ЦРТА идентификовала 12 лажних листа СНС за локалне изборе, сумња да су лажне још четири
Бета пре 50 минутајош 28 повезаних
Уставни суд поништио указ председнице Османи о распуштању Скупштине Косова
Бета пре 55 минутајош 21 повезана
Балкански танкер је успео у ратним условима да прође кроз Ормуски мореуз! Стотине бродова чека, али не и овај! (фото)
Курир пре 50 минутајош 113 повезане
Ескалација сукоба у Ирану утиче на глобална тржишта и планове за Блиски исток
Наслови.аи пре 40 минутајош 23 повезане