Povezane vesti

Jovana Pajić konačno potvrdila da je sve istina! Pevačica stigla na koncert Marije Šerifović, pa zakucala izjavom: "Ona…

Jovana Pajić konačno potvrdila da je sve istina! Pevačica stigla na koncert Marije Šerifović, pa zakucala izjavom: "Ona…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Marija Šerifović održaće večeras prvi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu. Marija je nedavno Jovanu Pajić isprozivala na svom profilu na Instagramu, kako ne želi da joj bude gost na koncertu, ali se Jovana ipak… »
Neočekivani dolazak: Iznenađenje na koncertu Marije Šerifović

Neočekivani dolazak: Iznenađenje na koncertu Marije Šerifović

Story pre 22 sata
Marija Šerifović večeras održava prvi od pet koncerata u Beogradu. Pevačicu su podržali mnogi, a među njima i Jovana Pajić. Marija je na Instagramu napisala kako Jovana ne želi da joj bude gost na koncertu, ali ona se predomislila. - Evo došla… »
Sve, sve ali ovakve pantalone nismo očekivali: Ana Sević iznenadila modnim izdanjem na koncertu Marije Šerifović

Sve, sve ali ovakve pantalone nismo očekivali: Ana Sević iznenadila modnim izdanjem na koncertu Marije Šerifović

Story pre 23 sata
Marija Šerifović večeras održava prvi od pet koncerata u Beogradu. Pevačicu su podržali mnogi, a Ana Sević na koncertu Marije Šerifović iznenadila modnom kombinacijom. Ona je došla sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem, a mnogi su primetili šta… »
"Estrada je fejk i puna filtera, nije mi falila": Jovana Pajić nam otkrila razlog povlačenja iz javnosti

"Estrada je fejk i puna filtera, nije mi falila": Jovana Pajić nam otkrila razlog povlačenja iz javnosti

Mondo pre 24 sata
Jovana Pajić je došla da podrži svoju najbolju prijateljicu večeras na koncertu u Sava Centru. Jovana Pajić je svakako jedna od najbližih prijateljica Marije Šerifović, te je bilo za očekivati da će je podržati i na velikom koncetu, prvom u… »
Ovom pesmom je Marija Šerifović započela prvi koncert: Spektakularan prizor u sc, konfete zasule publiku

Ovom pesmom je Marija Šerifović započela prvi koncert: Spektakularan prizor u sc, konfete zasule publiku

Mondo pre 24 sata
Marija Šerifović je večeras započela prvi u nizu spektakularni koncert u Sava Centru. Ekipa Monda našla se na licu mesta. Pevačica Marija Šerifović održaće večeras prvi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu. Pesmom "O meni ne… »
Marija na koncertu pecnula estradne menadžere: Nazvala ih neinteligentnim, publika je pozdravila ovacijama

Marija na koncertu pecnula estradne menadžere: Nazvala ih neinteligentnim, publika je pozdravila ovacijama

Mondo pre 23 sata
Marija Šerifović odražava večeras prvi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu. U krcatom Sava centru, Marija je koncert započela pesmom "O meni ne sudi", dok su konfete padale na oduševljenu publiku. S obzirom da je pevačica poznata… »
Ana Sević prvi put u javnosti nakon navodne afere sa Lukasom: Na ivici suza nam je pričala o Saši Popoviću

Ana Sević prvi put u javnosti nakon navodne afere sa Lukasom: Na ivici suza nam je pričala o Saši Popoviću

Mondo pre 24 sata
Pevačica se pojavila sa mužem na koncertu Marije Šerifović, te progovorila za Mondo koliko će Saša Popović nedostajati u Zvzedama Granda. Marija Šerifović održaće večeras prvi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu. Očekuju se… »
"Znam da me Saša Popović gleda večeras u udobnim Guči papučama" Marija Šerifović pred koncert u Sava centru: "sin je…

"Znam da me Saša Popović gleda večeras u udobnim Guči papučama" Marija Šerifović pred koncert u Sava centru: "sin je…

Blic pre 1 dan
Pevačica Marija Šerifović održaće večeras prvi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu. Pevačica je bila vidno raspoložena, a sa nama je sumirala utiske pred sam početak koncerta, pa progovorila o Saši Popoviću, koji je sahranjen… »

Vesti dana »