Повезане вести

Какво изненађење! Милица Павловић трећи гост на концерту Саше Матића, погледајте снимак са лица места

Какво изненађење! Милица Павловић трећи гост на концерту Саше Матића, погледајте снимак са лица места

Курир 08.03.2025
Саша Матић, један од миљеника публике широм Србије и региона, вредно је радио како би обрадовао припаднице лепшег пола спектакуларним концертом баш на њихов дан. Он је направио спектакл пред 25.000 људи, на ротирајућој бини од… »
Бресквица специјални гост на концерту Саше матића! Певачица никад изазовнија и лепша, а тек да чујете шта је поручила…

Бресквица специјални гост на концерту Саше матића! Певачица никад изазовнија и лепша, а тек да чујете шта је поручила…

Курир 08.03.2025
Мушка музичка звезда Саша Матић вечерас, 8. марта одржаће велики солистички концерт у Београдској арени, на којем ће му гостовати Анђела Игнајтовић Бресквица. Она се пред концерт појавила у прес центру, и одувала све присутне… »
Хвала вам што сте изабрале мене: Саша Матић музиком "запалио" београдску публику за Дан жена (фото/видео)

Хвала вам што сте изабрале мене: Саша Матић музиком "запалио" београдску публику за Дан жена (фото/видео)

Вечерње новости 08.03.2025
ФОЛК звезда Саша Матић вечерас, 8. марта одржао је велики солистички концерт у препуној Београдској арени. Новости Музичку ноћ отворио је емотивном баладом "А ти си изабрала њега" коју је снимио 2001. година са свог првог… »
Саша Матић ускоро започиње спектакл! Естрада се полако окупља, прва је дошла она и заплакала због Поповића

Саша Матић ускоро започиње спектакл! Естрада се полако окупља, прва је дошла она и заплакала због Поповића

Курир 08.03.2025
Саша Матић, један од миљеника публике широм Србије и региона, специјално за Дан жена, тј. Осми март, вредно је радио како би обрадовао припаднице лепшег пола спектакуларним концертом баш на њихов дан. Сва врата која воде у… »
Саша Матић започео спектакуларни концерт! Певач изашао на бину и обратио се публици, фанови одушевљени

Саша Матић започео спектакуларни концерт! Певач изашао на бину и обратио се публици, фанови одушевљени

Курир 08.03.2025
Саша Матић, један од миљеника публике широм Србије и региона, специјално за Дан жена, тј. Осми март, вредно је радио како би обрадовао припаднице лепшег пола спектакуларним концертом баш на њихов дан. Певач је ступио на бину… »
"Саша Поповић ме је упознао и одмах рекао да..." Саша Матић пред концерт отворио душу о медијском магу, а онда открио и шта је…

"Саша Поповић ме је упознао и одмах рекао да..." Саша Матић пред концерт отворио душу о медијском магу, а онда открио и шта је…

Курир 08.03.2025
Саша Матић, један од миљеника публике широм Србије и региона, вредно је радио како би обрадовао припаднице лепшег пола спектакуларним концертом баш на њихов дан. Екипа Курира нашла се на лицу места, испред Београдске арене, где… »

Вести дана »