Povezane vesti

Breskvica specijalni gost na koncertu Saše matića! Pevačica nikad izazovnija i lepša, a tek da čujete šta je poručila…

Breskvica specijalni gost na koncertu Saše matića! Pevačica nikad izazovnija i lepša, a tek da čujete šta je poručila…

Kurir pre 1 dan
Muška muzička zvezda Saša Matić večeras, 8. marta održaće veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, na kojem će mu gostovati Anđela Ignajtović Breskvica. Ona se pred koncert pojavila u pres centru, i oduvala sve prisutne svojim izgledom… »
Kakvo iznenađenje! Milica Pavlović treći gost na koncertu Saše Matića, pogledajte snimak sa lica mesta

Kakvo iznenađenje! Milica Pavlović treći gost na koncertu Saše Matića, pogledajte snimak sa lica mesta

Kurir pre 1 dan
Saša Matić, jedan od miljenika publike širom Srbije i regiona, vredno je radio kako bi obradovao pripadnice lepšeg pola spektakularnim koncertom baš na njihov dan. On je napravio spektakl pred 25.000 ljudi, na rotirajućoj bini od 350 stepeni… »
Hvala vam što ste izabrale mene: Saša Matić muzikom "zapalio" beogradsku publiku za Dan žena (foto/video)

Hvala vam što ste izabrale mene: Saša Matić muzikom "zapalio" beogradsku publiku za Dan žena (foto/video)

Večernje novosti pre 21 sat
FOLK zvezda Saša Matić večeras, 8. marta održao je veliki solistički koncert u prepunoj Beogradskoj areni. Novosti Muzičku noć otvorio je emotivnom baladom "A ti si izabrala njega" koju je snimio 2001. godina sa svog prvog studijskog albuma… »
Saša Matić uskoro započinje spektakl! Estrada se polako okuplja, prva je došla ona i zaplakala zbog Popovića

Saša Matić uskoro započinje spektakl! Estrada se polako okuplja, prva je došla ona i zaplakala zbog Popovića

Kurir pre 23 sata
Saša Matić, jedan od miljenika publike širom Srbije i regiona, specijalno za Dan žena, tj. Osmi mart, vredno je radio kako bi obradovao pripadnice lepšeg pola spektakularnim koncertom baš na njihov dan. Sva vrata koja vode u Arenu prepuna su fanova… »
"Saša Popović me je upoznao i odmah rekao da..." Saša Matić pred koncert otvorio dušu o medijskom magu, a onda otkrio i…

"Saša Popović me je upoznao i odmah rekao da..." Saša Matić pred koncert otvorio dušu o medijskom magu, a onda otkrio i…

Kurir pre 23 sata
Saša Matić, jedan od miljenika publike širom Srbije i regiona, vredno je radio kako bi obradovao pripadnice lepšeg pola spektakularnim koncertom baš na njihov dan. Ekipa Kurira našla se na licu mesta, ispred Beogradske arene, gde publika željno… »
Saša Matić započeo spektakularni koncert! Pevač izašao na binu i obratio se publici, fanovi oduševljeni

Saša Matić započeo spektakularni koncert! Pevač izašao na binu i obratio se publici, fanovi oduševljeni

Kurir pre 23 sata
Saša Matić, jedan od miljenika publike širom Srbije i regiona, specijalno za Dan žena, tj. Osmi mart, vredno je radio kako bi obradovao pripadnice lepšeg pola spektakularnim koncertom baš na njihov dan. Pevač je stupio na binu jedva čekajući da… »

Vesti dana »