Povezane vesti
Napadnut potpredsednik SAD! Huligani pratili Džej Di Vensa dok se šetao sa ćerkom! "vikanje je uplašilo moje dete"!
Kurir pre 1 dan
De monstranti koji podržavaju Ukrajinu pratili su danas potpredsednika SAD Džej Di Vensa dok se šetao sa trogodišnjom ćerkom i tom prilikom su izvikivali "Slava Ukrajini". Devojčica se uplašila, što je i njen otac napisao na društvenoj mreži… »
Potpredsednik SAD na meti ukrajinskih demonstranata: "Danas dok sam šetao trogodišnju ćerku..."
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Potpredsednik SAD Džej Di Vens oglasio se na društvenoj mreži Iks, navodeći da je bio meta provokacija ukrajinskih demonstranata: "Danas, dok sam šetao sa svojom trogodišnjom ćerkom, grupa demonstranata koji su uzvikivali Slava… »
"Ako jurite trogodišnje dete, loša ste osoba": Proukrajinski demonstranti pratili Vensa i njegovu ćerku
Euronews pre 22 sata
Potpredsednik Ukrajine Džej Di Vens objavio je da je danas njega i njegovu trogodišnju ćerku pratila grupa proukrajinskih demonstranata. Kako je naveo, to se dogodilo dok su oni šetali, a demonstranti su ih pratili i vikali, dok je njegova ćerka… »
Vesti dana »

Niški studenti nastavili peške do Beograda, petnaest minuta tišine i protesti u više gradova
RTS pre 1 satjoš 51 povezana

Evropska vicešampionka Angelina: ''Hvala svima na podršci, ovo je tek početak!''
Sportske.net pre 56 minutajoš 46 povezanih

Sferopulos otkrio zašto je zvezda poražena od cedevota Olimpije: Izgubili smo utakmicu zbog loših procenata šuta
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajinci raketama gađali pijacu u Hersonskoj oblasti, ima mrtvih
RTV pre 4 satijoš 32 povezane

(Video) Veličanstven prizor Studenti koji žele da uče osvetlili Pionirski park mobilnim telefonima
Dnevnik pre 44 minutajoš 24 povezane