Povezane vesti

Napadnut potpredsednik SAD! Huligani pratili Džej Di Vensa dok se šetao sa ćerkom! "vikanje je uplašilo moje dete"!

Napadnut potpredsednik SAD! Huligani pratili Džej Di Vensa dok se šetao sa ćerkom! "vikanje je uplašilo moje dete"!

Kurir pre 1 dan
De monstranti koji podržavaju Ukrajinu pratili su danas potpredsednika SAD Džej Di Vensa dok se šetao sa trogodišnjom ćerkom i tom prilikom su izvikivali "Slava Ukrajini". Devojčica se uplašila, što je i njen otac napisao na društvenoj mreži… »
Potpredsednik SAD na meti ukrajinskih demonstranata: "Danas dok sam šetao trogodišnju ćerku..."

Potpredsednik SAD na meti ukrajinskih demonstranata: "Danas dok sam šetao trogodišnju ćerku..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Potpredsednik SAD Džej Di Vens oglasio se na društvenoj mreži Iks, navodeći da je bio meta provokacija ukrajinskih demonstranata: "Danas, dok sam šetao sa svojom trogodišnjom ćerkom, grupa demonstranata koji su uzvikivali Slava… »
"Ako jurite trogodišnje dete, loša ste osoba": Proukrajinski demonstranti pratili Vensa i njegovu ćerku

"Ako jurite trogodišnje dete, loša ste osoba": Proukrajinski demonstranti pratili Vensa i njegovu ćerku

Euronews pre 22 sata
Potpredsednik Ukrajine Džej Di Vens objavio je da je danas njega i njegovu trogodišnju ćerku pratila grupa proukrajinskih demonstranata. Kako je naveo, to se dogodilo dok su oni šetali, a demonstranti su ih pratili i vikali, dok je njegova ćerka… »

Vesti dana »